Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (200)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:

noi am fost in parc, marco a fugit in strada dupa un Clio si era sa-l calce masina
. eu am fugit dupa el, el mai tare, noroc ca s-a oprit intre 2 masini parcate. Fetelor am inlemnit, l-am strigat cat am putut si dupa ce l-am prins m-am pus pe-un plans 

. doamne fereste...e tare nasol, caci e strada acolo si asta e innebunit dupa masina lui tat-su'. sper sa nu treceti prin ce-am trecut eu azi.
Ali si Irina felicitari pt. fratii vostri. sa vedem fratele Mirelei ce a facut.
Moni ma bucur ca e ok Diana si nu va duce dorul. inca o zi si vineri va revedeti
. picaturile nu se numesc asa, ci Protargol, Denisa poti sa-i spui mamie tale. sunt super bune.
Bianca felicitari pt. nota, uite ca ai scapat cu bine. In ce priveste cumparaturile...afacere curata. sapca de soare la 1, 27 euro, compleu la 3,33 euro, tricou la 2 euro...nu stiu unde se gasesc asa ceva...si vorba Irinei...calitate.
sa-mi zici si mie daca gasesti undeva pampers de apa, de unica folosinta.poate Marco mai intra in cei de anul trecut, caci mi-au mai ramas cateva bucati.
Irina comanda ca pt. fetite sunt lucruri misto rau.
si eu cred ca mai bag o comanda pt. noi zilele urmatoare.am descoperit si niste genti misto la 5 euro. si mie mi-e cam frica cu marimile, dar la inceput iau ceva ieftin de tot si putin, ca sa vedem cum stam.
merg si eu la stiri si somn.
pe maine,
si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
BIANCA pai daca aveti masina ce mai conteza distanta apartamentului?
Si in iarna luati un bilet si il impartiti in doua stati 2 persoane 9 zile.
GIO nasol cu Marco 

Si mie mi-e groaza ca si Diana e repezita!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
Biancas spune:
Moni..daca Dia merge bine pe jos e super ok.
Sandra nu umbla mai deloc pe jos...cand era mica. Dani umbla dar nu mult ca oboseste cred si se cere in brate, sau, umbla dar nu tinut de mana.
Pe Sandra nu am scos-o atata afara ca pe Dani...de un timp nici pe Dani nu il mai scot asha des ca mi-e lene, sunt obosita, am avut sesiune...si Nelu nu il scoate...prefera sa se joace cu el in casa.
Cand mergeam undeva Sandra in masina si acasa...deci...stiu ca nu e bine dar asha a fost.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Stii ce chestie,Diana mergea pana luna trecuta pe jos prin oras cale de 5-6 statii de tramvai - o lua in brate doar la trecerea de pietoni,plus cat zburda la hinte ! Dar acum vad ca se cere mai des in brate - cand e cu mami in primul rand.Ma gandesc ca poate si de la caldura asta !
Biancas spune:
Of Giova...te cred ca ai inlemnit la faza cu masina...
of of..copii astia nu au frica de nimic. Trebuie sa fii cu ochii pe ei ca pe butelie.
Da-mi si mie situl ala...am intrat odata pe el si era in franceza. Tot ala e? Engleza nu au?
Moni..impartim biletul?
In caz ca il primesc bineneles..![]()
Anasol..te-ai tirat la somn?
Ali..cred ca are treaba..a bagat-o Mitica in priza

Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Moni...pai sa merg la plaja cu masina? Tu stii ce e la mare cu parcarile? Fii serioasa....In unele parcari nu ai loc sa arunci un ac
sa te bucuri ca gasesti loc de parcare cand ajungi acolo ca de ai mutat masina..ciu-ciu loc
E si masina o problema crede-ma...sa te gandesti unde o pui...
Bianca
monica70 spune:
BIANCA facem afacerea doar cu o conditie: iei bilet la Predeal si zilnic tragi o tura cu mine pana sus pe CIOPLEA
Doar nu te lasi tu la Dia si Dani,nu? Ca lor sigur le-ar face placere
La coborare ,poti veni optional si cu sania 
Mama sa vezi cand l-am urcat pe Ghitza odata pana acolo - si era vara
A doua oara cred ca nu mai mergea ![]()
Ei vezi,mai nasol cu masina
? Pai lasi masina la iesirea sin Constanta si va miscati oleak
pana la palja macar un km acolo 5 minute ...
anasol spune:
hai cuscra,odata.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Moni..la Predeal nu sunt bilete din pacate...de unde atata domnie...
. Am intrebat ce bilete are pt decembrie si a zis ca nu stie dar in decembrie cam slabutz..eventual la Amara cica..
Mie mi-ar prinde oriunde un tratament pt picioare. In decembrie mergem singurei, las copii acasa
. Sandra are scoala si cu Dani nu ma car iarna dupa mine cine stie pe unde...Mai bine sta acasa la caldura.
Sa stii ca e fain sa nu ai masina ca copilul iti umbla pe jos si se invatza repede...dar noi cum avem...nu ne mai putem dezlipii de ea![]()
Bianca
Biancas spune:
Nu am fost niciodata la munte iarna 

La Poaiana Brasov am fost cand eram mica, intr-o vara am venit cu ai mei de la mare si am urcat in Poiana si ne-am dat cu telescaunul.
In rest niciodata la munte
.
Si mie imi trebuie tari straine si nu mi-am vazut tzara

Bianca