Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 29
ella_mirica spune:
Fetelor si eu am venit acum de la dr.Hai sa va spun ce a zis. Sarcina in 5 sapt. si
iminenta de avort
Dar sunt optimista mi-a dat 14 zile CM adica scrisoare pt. dr. de familie si 3 fiole gravibinon. Maine iar la doctor ca tre sa ma intep. Si a zis sa stau linistita la orizontala. M-a invitat peste 2 sapt.
O zi buna si sa fiti cuminti pana se aseaza bb.
Elena
5 saptamani
clauclau spune:
Ella , stai linistita draga mea, important este ca ai tratament de sustinere. Stai cumintica in pat. Ai mai avut scurgeri intre timp?
CLAU
4+
vine bebe2!
ella_mirica spune:
Clau am mai avut scurgeri fff putin mai ales dupa ce ma consultat. Poate se opreste dar voi face si injectiile pt. linistea mea. E ceva maroniu si putin o pata mica dar mi-e frica Cand am pierdut sarcina de 24 sapt. in 2005 asa a inceput o pata mica am fugit la spital dar a fost prea tarziu deaceea sunt panicata.
Elena
5 saptamani
mcrissa spune:
ella mirica sa nu te sperie iminenta de avort.e un diagnostic pe care-l pun docorii la 90% dintre gravide.tu sa stai cuminitica, sa te odihnesti, sa nu faci efort si sa faci tratamentul dat de dr.
Cristina in asteptarea mormolocului
Olgutzika spune:
Buna, dragelor!
Nu am apucat sa scriu nimic astazi, dar recuperez eu!
Felicitari, Ioana, pentru prima intalnire cu bebe la eco. Sunt convinsa ca este extrem de emotionat! Abia astept si eu sa ma duc la doctor. Astazi ma programez, la Anca, pana la urma, asta dupa ce toata ziua am intors pe toate fetele problema medicului ginecolog. pe masura ce ma gandeam la unul mai mult, asa mi se parea ca e mai nepotrivit...La un moment dat am obosit sa mai fac asta, si am ales sa raman la Anca. O sa va anunt cand am prima programare, mai ales ca mi-a facut Ioana pofta!
Andreea, si eu sunt la prima sarcina. Si ultima dintre toate prietenele mele care ramane insarcinata, asa ca sunt oarecum la curent cu tot ce tine de sarcina, medici, etc. Ma rog, cat de la curent poti sa fii cu astea, in conditiile in care esti numai observator. Live, emotiile sunt mult mai mare, dupa cum constat pe propria-mi piele.
Ella, stai cumintica in pat si fa tot ce ti s-a spus. Si incearca pe cat poti, sa ai o atitudine pozitiva. Nici nu pot sa imi inchipui cat de mare e poate fi spaima, insa multe mamici au trecut prin asta cu bine. De ce nu ai fi si tu una dintre ele?
Cristina, te asteptam cat mai repede pe listuta!
Mai scriu pe seara!
Olga
4+
ella_mirica spune:
Multumesc de sustinere Cristina si Clau
Zic ca stau in pat si mai ma dau jos ca sa vad ce mai scrieti![]()
Elena
5 saptamani
mary-lou123 spune:
Vai, abia astept sa ajung si eu la medic sa ma asigur ca e totul ok.
Acum iar imi fac 1oo de griji![]()
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
5
Olgutzika spune:
Terminam primul nostru capitol
!!!!!
Revin sa va povestesc cum fu cu programarea mea la Anca
..
A! Mocanita!
Poate iti trece supararea! Iarta si tu niste biete gravide cu capul in nori 
Olga
4+
simonette spune:
Vai fetelor...ce de noutati! Unele bune altele tot bune dar par rele la prima vedere......nu va mai panicati!
Numeioana!!!bravo iubita pt bebeloi!!! Ma bucur ca ai vesti din astea super-bune...sa ne porti noroc!!!
Ella, asa este! Toti dr-ii pun acest diagnostic cand aud de pete! Sa urmezi tratamentul si sa fii cuminte! Stai acolo in pat ca noi iti tinem pumnii!!! Cateva zile pana nu mai ai scurgeri,trebuie sa stai in pat! Sa citesti si sa te uiti la tv!
Olgutzik...
fata mica!
Cine ma intreba de simptome? Eu nu prea am...sanii tensionati, mariti si durerosi uneori mai tare, alteori mai usor! Dureri slabe de burtik, si uuusssoooaaaaare greturi...dar usoare! AAA! Sa nu uitam uneori pofta exagerata de mancare si alteori lipsa totala de pofta de mancare!
Cel mai greu imi e ca trece timpul asa de greu...m-as culca si m-as trezi luni cand am programare la echo
Fetelor care mergeti azi sau maine la echo...bafta multa!!!!
Simonette
6+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
clauclau spune:
Olgutzica, te asteptam sa ne povestesti ce ai vazut la eco!
Fetelor, cum facem cu noul capitol? Cine se incumeta sa deschida? Daca vreti deschid eu, dar nu ma pricep sa pun in primul mesaj cu lista si capitolul vechi ( sa apara frumos acolo) 
CLAU
4+
vine bebe2!