Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mary, abia acum am vazut mesajele tale, vad ca si tu esti inca sub moderare ( ca si Olgutzica ), dar mai ai putin si o sa vedem si noi imediat mesajele tale. Nici eu nu am fost inca la doctor, abia saptamana viitoare merg si sper sa se vada ceva...
E normal sa ai tot felul de temeri fiind la prima sarcina si neplanificata dar cred ca o sa-ti placa fosrte mult noua postura! E super sa fii mamica!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau la 6:40 merg la Anais se numeste cabinetul unde m-a chemat. Si zici ca prietena ta e multumita de el? Eu inca nu mi-am format o parere, primul consult a fost mai mult o intalnire ff scurta si a ramas sa ma vada la cabinet si cu eco.
Mary Lou si eu abia acum ti-am vazut mesajele, hai ca mai ai un pic si scapi de moderare... imi inchipui ce e in sufletul tau acum dar sa stii ca nimic nu se intampla fara motiv si ca asta e un dar de la Dumnezeu pe care sper sa il accepti si sa il pretuiesti cum trebuie. Uita-te numai la cate fete isi doresc un copil si nu il pot avea..Nici la noi nu a fost chiar planificat bebe, noi pe 26 mai de-abia am avut nunta, si eu as fi vrut sa fac analize si un tratament de 3 luni cu acid folic inainte sa raman, dar asta este, le fac acum si ma rog sa nu aiba bebe spina bifida, ca mine. E foarte important ca si prietenul tau sa fie alaturi de tine, in afara de panica, se bucura si el sau ce zice? Daca esti apropiata de mama ta cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui ei, nimeni nu te poate ajuta sau sfatui mai bine ca ea in momentele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna fetelor!!

Mocanitza, sa stii ca nu trebuie sa te superi, eu sunt sigura ca ti-am scris insa unde n-am stiut,am lasat alte fete sa-ti raspunda! Am postat si eu mesaje care n-au primit raspuns insa nu m-am suparat, se intelege ori ca fetele erau prea ocupate ori pe din-afara! Hai sa treaca!

Clau, faptul ca s-au oprit petele e semn bun! Ma bucur tare mult ca nu ai mai patat chiloteii! In locul tau si eu m-as fi panicat dar acum zic sa stai calma!
Sa fie bine in continuare...hihihi, ai si simptome ai???
Cine mai era cu scurgeri???Fetelor avea dreptate cine spunea ca gandul pozitiv face minuni! Asa E!!!

Va pup pe toate!!!

Simonette6+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Simonette, te pupic, si eu sunt bucuroasa ca nu mai patez chiloteii, desi ma verific foarte des la baie...Sper sa fi fost doar un caz razlet!
Da, ma mandresc si cu simptome, cel putin dupa ce mananc am o burta de luna a patra, nu gluma!

Andreea, da, prietena mea e multumita de el , dar acum ca esti si tu chiar o sa o intreb mai multe...Abia astept sa vii vu vesti de la doctor!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bun venit noilor burtici si o sarcina cat mai usoara!
eu va urmaresc din umbra si sper sa ma altur si eu voua saptamana viitoare.
am citit tot capitolul si vad ca andreea and tu mergi la dr. strejean.fina sorei mele mergea la el de cativa ani si i s-a parut ok pana a rams insarcinata si a inceput urmarirea sarcinii.ea a avut sangerari usoar la inceputul sarcinii, care au trecut, iar apoi la 3 luni a avut o sangerare masiva cu cheaguri.a sunat dr-ul si cu toate ca era pacienta veche nu a chemat-o la un control la spital si a chemat-o la o clinica privata unde lucreaza el (ama sau anais, nu mai stiu)peste cateva zile.bineinteles ca nu putea sa stea asa dupa el si a mers la urgente unde i-au facut eco, bebe era ok si au trecut-o pe tratament.cand a juns la strejean dupa cateva zile in loc sa-i dea o explicatie pentru sangerare a intrebat-o el pe ea de ce a sangerat.in fine asta a fost chestia care a pus capac, dar au fost mai multe pe parcurs.a schmbat dr-ul si acum are o minune de fetita.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am fost la eco!!!!
Bebe masoara 5,8mm, are 6 sapt. si o zi (asa cum banuiam eu ovulatia a fost mai devreme), DPN 26.02.2008. Va rog, fetele, modificati si la mine. Aaaa, era sa uit! Mi-a facut eco transvaginala si ii batea inimioara lui bebe (caruia ii cam place sa se ascunda). Problema mea e ca inca am un chist ovarian care poate pune probleme, dar eu sper sa se resoarba.

Sunt f fericita!!!!!

Ioana
5+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Va multumesc de incurajare feteleor.

Abia astept sa scap si eu de moderarea asta, k e f enervant.

Mama mea e la vreo 8000km asa ca nu prea suntem aproape, si oricum cand va afla va avea 3 teme mari si late- sa ma las de fumat, sa dau cainele si sa ma marit asa k mai bine ma scutesc de niste nervi si nu ii spun inca.

Nu am nici o indoiala ca bebe era planificat de la Domane Doamne, si ca totul o sa fie bine, dar stiu ca nu o sa fie usor.

Prietenul meu nu prea isi da inca seama cam ce se intampla, i-am spun evident dar inca nu realizeaza. Si el il vrea, dar cam atat. Il las sa rumege ideea inca vreo saptamana si dupa aia mai vad ce mai zice. Spune ca o sa il terorizez inca 8 luni pt ca sunt labila psihic (zice el), si a inceput sa faca o lista cu lucruri pe care am voie sa le fac, ce sa mananc, cat sa dorm, etc .

In rest, numai de bine

Va pup si va doresc o saptamana buna.

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
5

Mergi la inceput

Felicitari Numeioana! Ai de ce sa fii fericita!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Wow Ioana felicitari!!! Peste cateva ore ajung si eu si sper sa vin cu vesti la fel de bune.
Clau mercic ca te interesezi pt mine, esti o dulcica!
Simonette tu cu ce simptome te mai mandresti?
Mcrissa te asteptam cu drag aici, multumim de urari si de informatie, o sa tin cont de asta cand voi decide azi daca continui cu acest dr. Bafta la test saptamana viitoare!
Pupicei la gravidutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc, fetelor! Va pup! Andreea bafta si tie!!

Clau, si eu tot scurt am CM-ul, de-asta bebe e cu 3 zile mai mare decat ar trebui. Asa e si la tine, sigur, pt ca ovulatie e mai devreme.

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput