Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 26
Olgutzika spune:
Bravo, Clau! O decizie inteleapta de a-l suna pe doctor si de a te gandi de doua ori inainte sa iei utrogestanul.
Ma seaca moderarea astaaaaa
Imi vine sa scriu mesaje care sa contina numai cate o litera, sa scap odata!
Olga
4+
simonette spune:
Clau, dar tu l-ai intrebat pe dr. de utrogestan si el a zis sa nu iei sau, pur si simplu nu ti-a zis?
Dr-ii au multe paciente pe cap...in general ei prescriu medicamente doar atunci cand mergi la consult si omit sa spuna la tel...ca nu se gandesc. Dar dak l-ai intrebat si el a zis nu...atunci nu sa fie! Eu iti tin pumnii sa fie bine si sa nu mai fie pete! Cand a fost ultimul CM la tine? Si cam cat de lung este ciclul tau?

Pup toate fetele!!!
Simonette
6+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
simonette spune:
Ioana, ce memorie buna ai!!! Da...eu am facut gravibinon, de capul meu si apoi cand am mers la dr. i-am zis si a zis ca e ok...ca nu era musai dar dak l-am facut nu-i rau! Acum...stii cum e! Fiecare face ce-i dicteaza constiinta...de gravibinon nu pot sa zic nimanui sa faca, eu fac 1 la 10 zile...dar utrogestan nu tre sa iei musai 4 poti lua si 2, 1 dimineatza si unul seara! Asta era pt clau Tu stii cum stai cu progesteronul?
pup
Simonette
6+
clauclau spune:
Simonette, l-am intrebat daca sa iau ceva si a zis ca daca se mai intampla sa am pete trebuie sa ma vada el, probabil s-a gandit ca s-a intamplat doar azi si gata. Sa dea Dumnezeu sa fii fost doar azi...
Ultimul ciclu a fost pe 30 mai si am ciclu de 24 de zile. Maine intru si eu in 5 saptamani.
CLAU
4+
vine bebe2!
clauclau spune:
Ca sa fiu impacata cu mine mi-am pus 2 utrogestan si ma bag in pat la televizor.
Va pup si sa aveti noapte buna si frumoasa!
Olgutzica, mai ai 4 mesaje si ai scapat de moderare! 

CLAU
4+
vine bebe2!
simonette spune:
Clau, eu continui sa cred ca sunt de la implantare! Doamne ajuta sa fie bine!
Noapte buna!
De altfel si eu ma duc la nani ca maine ma trezesc dis de morning! Asa ca va doresc la toate noapte buna si linistita!!!
pup toate fetele!
Simonette
6+
mocanita spune:
fetelor
multa bafta in continuare, sa aveti sarcina usoara si bebei frumosi
eu nu o sa mai intru aici. poate gasesc alt forum unde sa pot comunca. aici, de cate ori am pus o intrebare sau am scris ceva, nimeni nu mi-a raspuns. monolog nu prea imi vine sa fac.
mult succes in continuare
mary-lou123 spune:
Buna fetelor, iata mai postez si eu dupa WE.
Am aflat mai multe detalii despre doctorul de care va spuneam: il cheama dr Suciu si este la Polizu. Are si un cabinet undeva, dar nu stiu inca, va anunt cand aflu. M-am interesat si pare sa aiba numai referinte bune. Daca stici ceva despre el, astept impresii, referinte,etc. Cred ca sunt cam singura care nu a ajuns la medic pana acum, da mai astept o saptamana, macar sa vad ceva la ecograf, acolo
.
Nu am nici o greata, NIMIC, mananc de rup
de am mai luat un kg in WK. Ma gandesc sa incep o dieta micrbiotica ceva, ca rau ma gandesc ca nu are ce sa ii faca la bb, dimportiva, si poate mai dau un pic pe la sala, macar stepper si bicicleta sa fac un pic.
De durut nu ma doare nimimc(un pic sanii, ca dorm pe burta, da am rezolvat cu o perna sub burta), am dormit de am rupt in WK, eu care dupa 6 ore eram fresh, am dormit samabta 11 ore
.
Cand v-am vazut pe voi cu atatea griji m-am panicat si eu putin, dar fetelor sa stiti ca gandirea pozitiva face minuni!!!
In alta ordine de idei, tin minte ca a fost un documentar anul trecut despre bbei pe National Geographic, se cheama "in the womb"- in pantec, si tare as vrea sa il mai vad si sa i-l arat si lui tati, care este intr-o panica totala
. Daca il are cineva sau stie de unde il pot lua, as fi fff recunoscatoare. Vi-l recomand cu caldura.
In rest, sa auzim numai de bine!!
5
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by mocanita
fetelor
multa bafta in continuare, sa aveti sarcina usoara si bebei frumosi
eu nu o sa mai intru aici. poate gasesc alt forum unde sa pot comunca. aici, de cate ori am pus o intrebare sau am scris ceva, nimeni nu mi-a raspuns. monolog nu prea imi vine sa fac.
mult succes in continuare
De ce esti rea acum? Am vazut ca fetele ti-au raspuns, nu toate evident dar cele care au raspuns la cate o intrebare il si dau. Se mai intampla cateodata ca pur si simplu sa se sara o intrebare si atunci nu-i nici o tragedeie daca repeti intrebarea. Vreau sa-ti spun ca mi s-a intamplat de nenumarate ori sa nu mi se raspunda si prima data si eu m-am suparat, eram insarcinata in 12 saptamani, la prima sarcina, pe urma m-am lamurit cum e cu intrebarile si raspunsurile. Stiu ca e aiurea si te simti ignorata dar nu e deloc asa. pur si simplu se mai intampla. Poate pana pleci in concediu iti trece supararea
...sau cand te intorci.P.S
, uite ca tot ti-a raspuns cineva pana la urma.
mary-lou123 spune:
Si uite asa bantui pe aici noaptea, k vad ca acum cand ar trebui sa imi vina somnul nu prea vrea.
Ma tot gandesc la o groaza de lucruri, de la cum o sa nasc, unde, cand, cand sa spun familiei, cand sa anunt la servici, etc.
Din cate imi dau seama, voi cam toare aveati BB planificat, sunteti casatiorite, va propusesti asta. Eu in schimb e prima oara in viata mea cand raman insarcinata, desi nu mi-am propus, prietenul meu este in panica, as face pacat la Domane Doamne sa zic ca imi pare rau, dar nu stiu ce ma asteapta dupa ce va veni BB, cum o sa se schimbe viata mea, cu care eram f multumita pana acum.
Desi ca imi vine sa vorbesc numai despre BB, mi-am propus sa nu spun decat cand va fi iminent si vizibil.
In fine, sunt convinsa ca o sa mi se pare toate gandurile astea o copilarie mai tarziu, da deh, iti trec prin cap tot felul de lucruri.
Maine e o alta zi, si sunt convinsa ca va fi mai bine decat astazi ![]()
5