Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara dragelor!
Irina nici nu stii cat de rau imi pare si cat iti inteleg starea. Asa am fost si eu in ianuarie si cand am aflat de sarcina oprita in evolutie am sperat macar sa nu fie extrauterina...si nu a fost. Putere multa si ce sa spun? Data viitoare mult mai mult noroc.

Eu am mici dureri in partea dreapta si mereu fug la baie sa vad daca nu cumvua sangerez. Si eu de-abia astept sa treaca perioada critica si sa-mi vad burta crescand odata. Am mari emotii, mu stiu daca as mai suporta psihic o alta pierdere de sarcina. Dar deocamdata e bine.

Inaioana, nici nu sti cat m-am bucurat citindu-ti mesajul . Sa mai stai cu ochii pe noi ca imi place .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, baga utrogestan. Asa a avut si cumnata mea in sarcina si tot utrogestan i-a recomandat medicul. Ei i-a dat si Gravibinon, o injectie pe saptamana. Parca simonette a facut Gravibinon, sau ma insel?! Daca vrei ar fi bine sa faci si injectiile astea. Dar poate nu mai ai probleme, poate trec cu utrogestan. Ia si No-spa 3/zi. Sunt pentru contractii.

Ai grija de tine!

Ioana
5+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

buna seara fetelor
vad ca sunteti cam triste
irina -of, te inteleg prin ce treci. am avut si eu o sarcina extrauterina si m-am operat prin laparoscopie. dupa seu am ramas insa insarcinata fara probleme si am nascut o fetita sanatoasa si frumoasa. asa ca ce sa-ti zic.. imi pare f rau.
clauclau - in legatura cu scrgerile tale nu stiu daca e ok. sincer si eu m-as speria in locul tau. eu zic sa iei totusi utrogestan. nu am luat niciodata ca nu am avut nevoie dar rau nu au cum sa-ti faca. din cate am mai vazut pe aici, mai toate fetele iau.
olgutzica - bine ai venit printre noi. sa ai o sarcina fara probleme
eu ma duc maine seara la medsana la control la dr. CHISU CORINA. sincer nu stiu nimic despre ea dar a fost singura dr-ta la care m-am putut programa repede (tinand cont ca sambata eu plec in concediu). voi ati auzit ceva de ea?

Mergi la inceput

Carmina, tu ai baietel sau fetita?

Ioana
5+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clau, nu cred ca e cazul sa te panichezi...mai degraba sa te bucuri ca in faza in care esti as putea sa jur ca sunt pete de la implantare.Mai ales dak se opresc...fii sigura ca sunt de la implantare!Ai putea totusi sa suni dr. sa-i spui si poate te cheama mai devreme! Eu te pup si ma rog pt tine, sa fie bine!

Simonette6+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Urez si eu bun venit gravidutelor: Andreea, Mary_lou, Simonette, Ella Mirica, Underqueen, Olgutzica , sdere cat mai lunga aici, adica mai exact 40 de saptamani !

Clau cum a fost la mare? cum te-ai simtit?

Data naterii mele, ca am vazut acolo un semn de intrebare, este 26 ianuarie 1976.

Mergi la inceput

Ioana, am un baietel care seamana cu o fetita . dar o sa-l tund in curand si probabil ca va arata ca un baietel...dintos.

Mergi la inceput

sa fie sanatos!! si poate o sa aiba si o surioara, nu??

Ioana
5+

Mergi la inceput

Multumesc frumos! Nici fratior nu m-ar deranja, numai sa fie, fir-ar...
Tu? Mai ai copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simonette, l-am sunat pe doctor, mi-a zis ca daca se mai repeta sa-l sun sa-mi faca loc saptamana asta ( am programare luni) . Nu am mai avut picaturi intre timp, dar stau totusi cu teama. De utrogestan am tot citit in seara asta si am inteles ca daca nu ai lipsa de progesteron poate sa faca mai mult rau...Doctorul nu mi-a zis sa iau...O sa vad ce se mai intampla zilele astea, sper sa nu mai fie nimic ca e cumplit sa te gandesti la lucruri rele!

Carmina, a fost foarte frumos la mare, dar uite ca azi mi-a pierit bucuria, am fost cam speriata!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput