Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Adicatelea vreti sa ziceti ca dc eu Ripley pacienta nimanui din Gine I sun la secretariat unde m-am programat si pt TT si cer programare la 4D e ok, adica mi se face?
Ripley 23+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Flory, nu e prea bun rezultatul tau la TT, insa nu dispera, intra la fetele cu FIv ca am inteles ca la Szeged sunt medici fte buni si e si aproape. Tin pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ripley, acum nu stiu sigur care-i procedura, pe mine ma programase cineva care era prieten bun cu Stamatian! Dar poate se procedeaza si altfel. Cred ca stie Oana!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

No servus fetelor....ce mai ziceti vaz ca suneti cu programari,chestii.Io am scapat doamne multam ca nu cre ca as mai rezista cu din astea.
ce bine ca a plouat la Cluj macar s-a mai racorit.Si am o pofta de pizza buna.Voi nu mai vreti intalneala???O poveste ,o barfa mica ..profitati cat mai e vreme...
Noi faceam sapt viitoare 1 an,tucu-i sufletul..
Replay hai ca-mi place de tine cu pacienta nimanui..da sa nu crezi ca daca esti si pacienta lui X ...pe cand nasti poti avea ghinionul tot a nimanui sa fii he,he,experiente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ciao gagici
intru si eu sa va salut, ca-s tare innebunita cu timpul...

am vazut ca povesteati de stelrilizator, eu am unul de la Primii Pasii, destul de mare, electric cu aburi, la 1,5 mil si un raport f bun calitate pret ca-s chiar multumita de el.eu alaptez da ai nevoie de el ptr suzete, bibe de ceai deci foloseste.

din pacate de cateva nopti ma confrunt cu niste cosmaruri ale Theodorei de-s zombie dimineata.daca aveti vreme mamicile cu idei citeti-mi subectu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103069

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ripley, si eu ca si Gabriela am ajuns prin cineva la eco 4D de la Gine 1... Dar merita incercat cu un telefon!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Mergi la inceput

Noah vedeti, dc nu ai pile... nu rezolvi nika, tipic.

Monica, acuma sincer, dupa 2 sarcini creca te-ai saturat de eco, io deja cand vad monitoru is doctor si eu, asa bine le disting In plus, zic eu ca sarcina 2 trece parca mai greu decat prima.

Sterilizator: am invatat si io ceva la clinica lu' nanu, astfel incat noroc ca nu-l folosisem si l-am dus frumusel inapoi la magazin - luat un vas de plastic sau termorezistent, pus apa si in ea biberoanele, tetinele, capacele, bagat la microunde 5-6 min si gata totul. Ca doar fix ala e principiul la sterilizatoare: ori abureste, ori fierbe, tot electric se cheama si numai modalitatea se schimba putin, deci sincer eu nu-i vad rostul. Poate celor care se tot deplaseaza cu copilul.... insa nu pare a fi cazul la noi.

Acuma cu cosmarurile Theiutei, Carrie draga cred ca sunt firesti, si nepoata mea de 4 ani se scoala de 5 ori pe noapte, ea care totdeauna a dormit butuc. Eu cred ca totusi agitatia din casa cu un bb mic( oricat incerci sa eviti) maturizarea, mai ce vede de la tv ca tot mai scapa cate ceva, caldura asta mare... sunt motive care cumulate pot da perioade proaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Fetelor, medicul meu mi-a spus ca la 17sapt ma trimite la CJ la Gine1 pentru TT (eu am 36ani) asa ca am sunat acum acolo ptr programare si mi-a spus o tipa (asistenta?)ca in luna iulie nu este nimeni acolo. Si mi-a dat nr. telefon de la la Synevo, dar acolo cine face TT, nu stiti? Ce doctori, cam care ar fi mai bun si de cine sa intreb?
As suna acum acolo pentru programare, dar as vrea sa fiu cat de cat informata.
Multumesc.
dana vio 14+

Mergi la inceput

La Synevo se face TT simplu, adica iti ia sange si atata. Rezultatul il interpreteaza medicul tau curant, coroborat cu eco. La Gine I avantajul e ca iti fac ei TT, iti fac ei eco si iti si interpreteaza rezultatul cumulat al celor 2 investigatii.

Eu ce stiu e ca TT se face intre sapt 16-18, insa tu fiind in 14 nu ai cum sa mai prinzi la Gine I. Insa daca ai un ginecolog bun, el in mod sigur va face interpretarea, cu conditia cred, sa iti faca si el un eco adecvat cu o zi inainte sau dupa ce ai venit de la Cluj ca sa poti avea o data de referinta exacta.

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, multumesc din suflet de atatea raspunsuri legat de sterilizator. sunteti tare dragute. eu nu am putut sa pove cu voi de dimineata ca am fost la medic la control si la prima mea monitorizare si parca a fost o zi cu super ghinion, am prins o asistenta care urmarea monitorizarea care tot pe la cafele statea. si lasea gravidutele cate jumatate de ora la monitorizare ca nu mai aveam nici una rabdare, dupa care chiar cand sa urmez eu a spus ca s-a terminat hartia.
am crezut ca innebunesc. pana la urma ne-a facut la un alt aparat care nu facea contact ca lumea si trebuia tinuta cu mana si se tot oprea. dezastru. spital si nu au hartii.dar am trecut si peste asta. dupa care cand mi-am cautat medicul cu hartia, mi-a spus sa ma gandesc pana saptamana viitoare cum vreau sa nasc, dat fiind faptul ca eu am obtinut sarcina mai greu si pot cere cezariana. si m-am enervat un pic ca in ultimele saptamani cand ma duc intotdeauna asta imi spune si eu il asigur de fiecare data ca vreau natural daca se poate. si uite asa ma gandesc ca daca nu poate sa retina macar atat, atunci cum va veni la nastere daca il suna spitalul noaptea, ca nici nu stie parca nimic ce vorbeste cu mine. oare toti is asa?si numele niciodata nu mi-l cere ca n-are de ce. nici nu cred ca va stii cine-i Antoni. eu sunt prea tare panicata sincer, sau nu?m-am chinuit 2 ani sa raman insarcinata si tare mi-e frica normal pt bebe. dar si altfel cred ca toate vrem sa simtim ca se ocupa cu noi.
mioara- cum nu ai scris ieri sincer am crezut ca poate iti tii ingerasul in brate deja. si cu tine ii cateodata asa repezit?
off, asa as vrea sa-mi vad fetita afara deja si sanatoasa. dar sper ca totul va fi bine
va pupic si mai pove ca acum sunt acasa si n-am ce altceva sa fac decat sa pove cu voi
Meli38+Timea-Larisa

Mergi la inceput