Gravidutze si Mamici de Cluj (5)
Raspunsuri - Pagina 8

Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Chiar bine s-a racorit! Sa avem o zi buna!
Gabriela 28+
Sara

soanso spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Soso, eu merg de la 18.45 si dupa cum il stiu pe Muresan, sigur nu e stricta programarea! Asa ca daca iesi la plimbarica, cum sa nu, mi-ar face placere sa te vad! Vorbim maine!
Gabriela28+
Sara
gabriela 77 ,il stii bine asa era si in 2005 si vad ca nu s-a schimbat nimik ,rar se respectau programarile si eu asteptam mult si asa ma enervam . la 18,45 vin cu caruciorul (verde-fistic)pe aleea din fata de la Medstar,stau cumintica pana vii la mine!!!(Anca).
azisa,mersi de raspuns,da e mai mare cu un an,pai te asteapta asa:sta in fundic,porma merge de-a busilea prin casa,incepe sa saliveze la greu,DIVERSIFICAREA ALIMENTATIEI,incepe sa vorbeasca (binenteles ca a mea a zis prima data TATA desi el o pupa la plecare si la culcare) ,se joaca tot mai mult cu jucariile si ii place sa-i acorzi toata atentia ta ,porma sa te tii cand incepe sa umble si sa mute lucrurile din casa dintr-o camera in alta si-ti devasteaza casa,cam astea sunt in mare.
am uitat de dintisori,eu am avut noroc a mea nu a facut febra ,nu ia mers burtica si nu a fost exrem de maraita in perioada aceea ,doar saliva abundent.
mergem afara,gabriela 77 ,abia astept sa te cunosc.
SOSO

Gabriela77 spune:
Anca,atunci voi veni la caruciorul verde! Si eu astept sa te cunosc si pe tine si pe printesa ta!
Gabriela 28+
Sara

mioara2004 spune:
Buna fetelor!
Inca nu am nici o veste! Ma simt chiar bine, nu am mai avut contractii, deci astept.
Ramonella dr. Halmagean este bun, a nascut o colega de-a mea, era multumita de el.Dar mai in varsta, nu stiu cata experienta are ca si ecografist.
Mioara 39+
Doru Andrei

OanaAlina spune:
Ramonella, tu esti la dr. Halmagean sau vrei sa iti schimbi dr?OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

felicia20 spune:
Salut, burtici!
Multumesc tuturor pentru sfaturi!
Ramonella, eu nu am fost la eco la HALMASAN pentru ca doar in sapt. 20 cica se vede cel mai bine eco morfofetala, oricum al meu e pitic inca. Dar o cunostinta cu care m-am intalnit la clinica si care e in sapt. 28 a fost foarte multumita, i-a vazut creierasul cum era dezvoltat, camarutele inimioarei, nasucul, gurita, tot. Ea a fost super multumita si mi-a recomandat si mie sa ma duc acolo cand va fi cazul. Cica costa 140 RON. Pupici!
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

RAMONELLA spune:
Aaaa,nu fetelor,dar vreau sa ma duc la eco 4 D si nu stiam la cine sa ma duc.Si daca a zis Felicia ca are un ecograf performant...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel21+
Beatrice Alessia

Gabriela77 spune:
Ramonella, si ecograful lui Stamatian e superperformant! Cand vrei sa mergi?
Gabriela 28+
Sara

RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Ramonella, si ecograful lui Stamatian e superperformant! Cand vrei sa mergi?
Gabriela28+
Sara
Prin august,pe la 30 de saptamani.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel

OanaAlina spune:
Ramonella, sunt si eu de acord cu Grabriela. Eco 4d de la Gine 1 de la Stamatian este super performant si nici nu cred ca te costa ata! Cred ca ar fi bine sa suni si sa intrebi si acolo!
Pupici!OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png