Gravidutze si Mamici de Cluj (5)
Raspunsuri - Pagina 6
antoni spune:
daca mai tine mult?pai din cate am inteles va fi una din cele mai calduroase veri ce am avut in ultimii 50 de ani. deci.... inca un pic![]()
dar eu sunt tare optimista ca bebit e pe drum deja, scap repede si la sfarsitul lunii viiotare cat sta o ora- doua cu sotul, ma duc si fac o baita
ca tare imi lipsesteeeeeeeeeee
Meli
asiza spune:
quote:
Originally posted by antoni
Raluca- din pacate nu este aer conditionat la Neo Gym, dar nu e foarte cald. adica e ok. poate au aer conditionat la Castellari?
pupici
Meli
No way
...Neogym e select, fetelor, pe langa ce e la Castellari...Am vazut ambele locuri...la Castelllari am si prestat pe perioada sarcinii!!! Insa daca exista Neogym atunci, sigur m-as fi dus acolo...Soso, exact ceea ce ma rogi tu spuneam si eu la un moment dat...insa eu nu ma pot inhama la a deschide capitol nou de fiecare data...o fac daca ma nimeresc si am timp, ca zau ca ma tine-n priza asta micu'
?...Insa nu mi-a dat nimeni niciun raspuns...eu pot pune linkurile sus, in mesajul meu, dar daca deschide apoi altcineva se pierd si persoana respectiva iar trebuie sa stea sa le caute...gata cu off-topicul/detaliile tehnice Irlandeza, eco 3/4 D la IsoX...deja ti s-a dat nr de tel si adresa...Despre Dr. Branda din Grigorescu va pot spune ca eu am fost la eco la el cand eram insarcinata...e un ecografist excelent, eu de la el am si DVD cu bb si poze etc etc, insa nu are specializare pe sarcina, iar la o prietena de-ale mele a cam dat-o-n bara cu eco lui cu tot

Meli, TT (triplu test) este un test genetic, neinvaziv, prin care se stabileste daca exista anumite anomalii fetale, cum ar fi sindrom Down, sindrom Edwards sau defecte de tub neural...de regula, se recomanda la gravidele trecute de 35 ani sau la cei care au avut antecedente ale acestor boli in familie...e un test de sange si ideal se efectueaza intre sapt 14-21 de sarcina...citind in continuare
Ripley, super numele fetitei Iris Maria...chiar ieri am intalnit pentru prima data acest nume si-mi spuneam in sine cat e de frumos!

Pufulet, amniocenteza se face si la Stanca...dr. meu stiu ca face..dr. Sbarciu...dar cred ca multi fac...Stamatian am auzit eu ca e cam necioplit si badaran, dar e cel mai bun ca si profesionist...si eu as sugera, la fel ca si celellate fete, sa refaci TT ca se intampla des sa dea valori gresite
...OanaAlina, No Spa e ok atat in sarcina, cat si in alaptare!
Va pupacesc pe toate...

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
pufulet74 spune:
Mie mi-au spus ca numai pina in sapt 19 se poate face TT, ca am sunat sa intreb :((
Asa ca se pare ca tot amniocenteza e varianta care ramine, ca nu pot sa stau in incertitudine :(
------------------------
Flory
20+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dpop spune:
asiza, mie mi se pare ca e prea complicat sa faci user pe yahoo, etc.
cel mai simplu e ca la alte topicuri - primul mesaj contine linkuri la (cel putin) ultimul capitol, si apoi eventual lista de gravidute "inscrise"
pufulet ... imi pare rau. eu am facut TT in sapt 18, si cumva ziceau ca e graba, m-au programat chiar a doua zi. cel mai bine e sa vorbesti cu un medic care sa te lamureasca daca e sau nu prea tarziu. teoretic,ma gandesc ca markerii pentru boli ar trebui sa fie in sange tot timpul, pana la nastere, credeam ca testele astea se fac mai repede ca sa iti ramana optiunea de avort, pana nu e f periculos. dar asta e dupa mintea mea de injiner, n-am training medical.
Raluca spune:
Ce bine ca a plouat, uraaaaaaaaaa!
Flory, eu zic sa faci amniocenteza cat mai repede ptr. a inlatura orice indoiala. Doamne ajuta!
Gabriela nu iesi la o plimbarica? Sunt prin curte....
sa aveti o seara placuta si o noapte linistita!
Raluca
, mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Gabriela77 spune:
Raluca, chiar bine ca a plouat...Nu mai apuc sa ies ca mor de foame, imi astept sotul sa papam ceva si cred ca ma bag la asternut! Abia astept sa intru in concediu sa ma ocup mai mult de mine si de bebe! Sa ma plimb mai mult, de ex!
O seara frumoasa!
Gabriela
28+
Sara
OanaAlina spune:
Gabriela, te invidiez ca o sa poti sa ai mai mult timp pentru tine si bebe! Eu nu am timp de nimci acum!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png
Gabriela77 spune:
Oana, si eu acum sint la fel! Vin obosita de la serviciu, ma omoara caldurile astea, nu ma plimb zilnic asa cum ar trebui...Asa ca va fi binevenit concediul asta! Si eu sincer intentinam sa o mai lungesc cu serviciu, dar acum nici gand! Te simti bine?
Va pup, o seara frumoasa!
Gabriela
28+
Sara
antoni spune:
fetelor care stiti sau sunteti deja experimentate as vrea sa va intreb legat de sterilizator. are rost sa-ti iei asa ceva sau sticlele de lapte cu biberoanele voi le sterilizati prin fierbere?este undeva unde pot sa intru sa mai citesc de hranirea cu lapte pref. adica cum se prepara, cum se sterilizeaza, etc. eu tare sper ca voi alapta numai si nu va fi cazul, dar in caz ca am nevoie sa stiu cate ceva. mersi
pupici la burtici
Meli
38+
Timea-Larisa