Gravidutze si Mamici de Cluj (5)
Raspunsuri - Pagina 5

OanaAlina spune:
Ce parere aveti de Nospa este inofensiv sau nu? Pe prospect scirie ca nu dauneaza nici mamei si nici fatului, oare asta este si realitatea?
nrl, grija mare cu mutatul, eu ti-o spun din proprie experienta....OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Gabriela77 spune:
Ioi, Raluca, dupa nastere e mai rau? Ca mie mi se pare ca nu se poate rau...Ma irita si enerveaza orice, uneori sint de-a dreptul isterica, si eu chiar nu eram genul....Macar realizez si il rog sa nu ma ia in serios! Offffffff!!!!
Flory, exact ca Raluca, asa am auzit si eu de la prietenele mele, ca e el mai porcos si mai ciudat in limbaj si comportament, dar ca profesionist nu l-ar schimba pt nimik in lume!
Felicia, eu cred ca sarcina influenteaza un pik viata sexuala! Mie in primul trimestru, de rau ce mi-era, nu imi ardea in nici un caz de sex! Noroc ca am un sot f intelegator! Dar daca te simti bine, si nu ai restrictii medicale, de ce nu? Puteti o viata sexuala absolut normala!
Nicoleta, lasa, ca tocmai am zis ca si eu toata ziua sint cu gura pe sot! Doar ca ...destul de nemotivat! E furtuna asta hormonala! Lasa ca trec ele toate, sa fim noi si bbelusii nostri bine!
Gabriela 28+
Sara

OanaAlina spune:
Felicia, cred ca viata ta sexuala poate fi la fel ca inainte insa mai cu grija... Daca medicul nu ti-a contraindicat de ce nu?OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Raluca spune:
Oana- eu am luat Nospa si alte tampenii 4 luni, aproape zilnic, in prima sarcina iar Ilinca e O.K. din toate punctele de vedere!
Gabriela- eu dupa prima nastere am fost ca o mimoza si daca ma atingeai cu o floare boceam, nu vorbeam cu el...noroc ca nu m-a tinut mult...
Felicia, in onditiile unei sarcini normale, bine pozitionate si plasate ai liber la sex safe pana pe la 7 luni...asa ca enjoy the moments!
Nicoleta-in privinta nervilor varsati pe sot, nu esti singura, dupa cate vezi...nu e tocmai bine ptr. nimeni da' asta e, hormonii , caldura!
Raluca 23+ si mami de Ilinca

antoni spune:
Felicia- eu sunt in saptamana a 38-a si tot nu am luat pauza. nu ma deranjeaza si daca sotul e mai finut nu cred ca ar deranja nici pe bebe. eu la sfarsitul lunii 7 l-am intrebat pe medic, si a ras, a spus ca daca nu ma deranjeaza, nu exista restrictii.
Oana- Nospa si eu am luat de cateva ori, e ok, e chiar indicat in sarcina, deci stai linistita.
Nico- incearca sa nu te stresezi si sa te bucuri de sarcina cu sotiorul. toate se vor rezolva
Meli

felicia20 spune:
meli, multumesc, m-am mai linistit. Probabil la inceputul sarcinii trebuie avut grija, pana se fixeaza bine sarcina. Banuiesc.
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

irlandeza spune:
Mersi Felicia pt. informatii. Am sa sun sa vad ce-mi spun.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+

antoni spune:
Felicia- practic cred ca nu ai ce sa-i faci rau ca e tare piticot inca la 6 saptamani, deci fizic nu-l deranjezi. si eu am si placenta jos inserata si tot n-au fost probleme.
pupici si multa iubire la burtici
Meli38+
Timea-Larisa

Gabriela77 spune:
Ciao! V-am pupat burtici! Cica azi e cea mai torida zi....acum am auzit la radio!
O zi frumoasa-frumoasa!
Gabriela 28+
Sara