Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

offff, intotdeauna ajung la net cand nu mai sunteti si nu mai am cu cine sa pove

Mergi la inceput

moni- nu le simt altfel doar ca parca sunt mai intense. dar tot nedureroase. dar am inteles ca inainte de nastere sunt mai intense. deci pot fi numai pregatitoare. doar ca nu stiu daca e bine sa fie asa de dese. voi ati patit la fel?si daca sunt asa de dese e mai indicat sa iei nospa oare?ca sa se linisteasca?
eu as vrea sa vina deja sa-mi vad bebitul.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ia linistita nospa.... de o fi sa nasti.astea sunt apa de ploaie.Asa macar vezi daca cedeaza sau nu...Nu te grabi cu dusu la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Antoni, contractiile pregatitoare sunt diferite foarte clar. Sunt ca niste dureri menstruale persistente, care se simt tot mai profund.

Nu vad de ce ai lua Nospa, sincer. Adica sa incerci sa te pui contra nasterii? E inutil Daca e sa nasti, asta e si cred ca de-abia astept sa-ti vezi bebelusul.

Musai tine-ne la curent.

Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

mersi mult. vai ce emotii mi-ai dat. dar sper totusi sa nu fie. adica...nici eu nu stiu

Mergi la inceput

ripley- vrei sa spui ca dureri menstruale, adica dureroase?
astea nu-s dureroase, numai mai intense ca si pana acum cu ceva.poate sunt eu mai obo si le simt mai intense. dar mai dese sigur sunt. dar a mai fost si altadata asa ca, poate e alarma falsa. mersi fetelor, ce bine e sa vezi ca-ti vin niste raspunsuri, parca nu esti singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Hai ca am venit si noi la o poveste...
Ripley ...daca Doamne, Doamne ne da fetitza , stie el de ce..poate asa ma vede-ca tine- mama de fete! Sa ne dai luni detalii despre nenea Harmagea. Si eu votez ptr. papanasi la Sinaia, pe terasa.Ce ziceti de saptamana viitoare?

Meli, si eu zic ca nu are nici un rost sa iei No spa. Prcatic, e normal sa nasti in orice moment....mult succes!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, poate nasti...
Eu chiar nu stiu ce sa zic, ca daca nu am mai nascut nici contractii din alea nu am experimentat! Orice ar fi, tine-ne la curent si Doamne ajuta! Sa ne spui cand sa incepem sa tinem pumnii stransi!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

va tin la curent fetelor, mersi de raspunsuri. si daca nu nasc, si eu vin daca ma luati saptamana viitoare. sper sa mai apuc si eu.

Mergi la inceput

Nico-tu de vreo 2 zile iar ai disparut, ce se intampla cu tine? tot suparici?

Mergi la inceput