Gravidutze si Mamici de Cluj (5)
Raspunsuri - Pagina 17
carrie spune:
Gabriela ma bucur mult ca sunteti bine, asa-i ca e un om deosebit Muresan?eu tare tin la el...
de ce sa nu iei Magne B6 e f bun in sarcina
eu sunt racita bocna ma doare gatul de mor si-s rupta de oboseala iar sambata avem botezul, sper sa ma intremez.il facem la Manastirea Tauti si abia astept.
Mioara nastere usoara si bb sanatos si papacios.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
antoni spune:
mioara- eu am auzit ca inainte de nastere cateva zile bebit nu se mai misca asa de tare ca se fixeaza. deci daca zici ca e mai putin vioi, poate e pe drum deja.![]()
felicia- si mie mi se pare ca nu trebuia sa te sperie. eu de exemplu nici macar o data nu am avut greturi sau alte simptome nasoale. bine ca ai vazut inimioara aia mica si dulce ca bate si e bine. va pupic fetelor pe toate
Meli
38+
Timea-Larisa
kitzy spune:
Inainte de nastere intr-adevar bb nu mai misca asa mult, asta mi-a zis nasa mea cand a fost medic. E mai lenes![]()
Raluca spune:
Ne-am intors de la tanti dr.....sunt bucuroasa ca masuratorile si vizualizarea la echo arata ca se dezvolta bine, conform graficului pe care era. Ce usurare sa stii ca e O.K....Trebuie sa fac din nou dozarea de anticorpi ptr. rh- inainte de plecarea dr. in concediu, sper sa nu apara probleme!
In privintza sexului....nu avem certitudini da' Ripley draga cred ca esti mamam ursitoarelor...pare a fi fetitza! O noua epoca roz la orizont....asta e!
Ripley, la iso X ce ai facut echo morfologica sau/si 4D? Le pot face simultan?
Ma duc sa fac un puzzle cu Ilinca...
Se pune de un papanas si eu nu stiu????
Raluca
, mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Morgano spune:
Raluca, ce ma bucur ca ai venit cu vesti atat de bune 
Ma bucur si ca vei avea o fetita, mai degraba in putinul timp offline in care ne-am vazut te vad tot mama de fetita, nu stiu de ce 
Io mai am intuitii din astea, se tot mira prietenii mei de unde le scot si le nimeresc.
Si dc se dovedeste a fi, totusi, baietel, vei avea pereche si vei fi tare mandra de ei.
Eu zic ca cel mai important e sa fie copiii sanatosi, sexul e chiar o optiune personala a noastra ca parinti, insa orice ar fi ii iubim la fel de mult. Ripley
24+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Edit: se trece din buton de la 3D la 4D, si ei iti fac oricum ce doresti tu. Doar ca mie mi-o spus Diculescu ca el prefera 2D si 3D pt evaluarea care il intereseaza pe el ca medic, si ca 4D e de impresie artistica. Ce-o fi, ce no fi, io jur ca de-abia astept sa ma impresionez luni 
Cat despre papanasi, io vin oricand si oriunde se propune. Insa parca as prefera pt igiena si servire terasa Sinaia, acolo putem alege si o pizza de ex, care e fte buna.
Gabriela77 spune:
Cristiana, imi pare rau ca ai racit! Sper sa te faci bine pana la botez! Sa stii ca tare imi place dr. Muresan, asa incredere imi da. Un medic si un om deosebit! Iau Magne b6 daca asa a zis el, dar nu e ciudat sa nu mai iau Fier?
Raluca, ma bucur de vestile bune! La cat de frumoasa e Ilinca, cred ca vei fericita cu inca o fetita! Adevarul e ca doua fetite se inteleg super! Stiu din proprie experienta, mai am o sora, iar ea are la randul ei 2 fetite! Sint adorabile! Sanatosi sa ne fie puii!
Gabriela
28+
Sara
antoni spune:
Raluca- felicitari pt fetita, important sa fie sanatoasa, nu conteaza ce-i. urmatorul va fi baietel.![]()
stiti careva care nu sunteti poate la prima sarcina de contractiile astea pregatitoare cat de dese trebuie sa fie?
adica eu am de 2 ore cam din 10-15 minute. nu sunt dureroase dar destul de intense. e cazul sa iau oare Nospa?
azi am mancat in prostie placinte cu varza, mi-a facut socrela tare bune si am facut o indigestie. poate si de la starea aia mai nasoala puteau sa apara asa de dese contractiile?
pupici la burtici
Meli
38+
Timea-Larisa
antoni spune:
fetelor, daca va intalniti, si eu as veni sa va cunosc si personal. daca ma luati si pe mine la un papanas sau o plimbare in parc la o vata pe bat.![]()
Meli
arghirmonica spune:
Meli poate o sa nasti...daca intr-adevar sunt contractii si le simti altfel decat orice ar fi fost pana acum.
Poti sa iei nospa 3 pe zi linistita .Eu am luat pana in izua in care ma nascut.Oricum ...anunta-ne cumva s afacem galerie.