Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 31
onitza spune:
NU-mi pot reveni , urlu nu altaq....sa depun contestatie? are rost???? nu pot avea grioja de paul, sunt daramata, nu ma asteptam..o mare lovitaura...era pt mine cea mai buna lucrare pe care o puteam face.. cum ma pot prezenta eu in fata parintilor si elevilor cu astfel de nota??? sunt cea mai slaba!!! si sunt sigura sai doare ca naiba!!! nu vrea nuimik...a fost [sacrtificiu din partea tuturor : parintilor lui paul si al meu..si ce s-a ales: NIMI@!!!!! nu sunt buna denimik!! mi-e rusinw sa ies din casa!!!! mai bine mor!!! offffffff cred ca e ultima data cand intru...nici voi nu meritati asta! sunt o ratata e clar...
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
paxela spune:
onitzooooo capul sussss hai pui , ai luat si e tot ce conteaza
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Corina75 spune:
Onitza draga mea, am vazut ce distrusa esti...am incercat sa te 'contactez' pe mess dar ai iesit.....
Imi pare tare rau pentru dezamagirea ta...dar Onitza.....capul sus!!!!
Nu vreau sa-ti tin teorii....stiu ca doare sa vezi ca ai dat totul si a iesit altfel de cum ti-ai dorit!!!
Dar iti soun sus si tare, nu te supara pe mine: NU E UN CAPAT DE TARA!!! Esti sanatoasa, frumoasa, ai un copil minunat, ai un sot alaturi, viata merge inainte!!!!!
Serios, in viata mai sunt si din astea, orice sut in fund e un pas inainte! Mai plangi o zi doua si gata!
Te sarut si nu te supara pe mine, dar cand am citit mesajul tau, m-a luat cu ameteli.....

Corina si
Andrei (24.11.2004)
carmen spune:
Onitza draga, in viata asta toate au o rezolvare in afara de moarte. Incearca sa depasesti starea asta, pentru Paul este CEA MAI BUNA indiferent de nota pe care ai luat-o si la urma urmei asta conteaza.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Otiliav spune:
Ioana, ai luat si asta este important 
. Am citit ce a scris Mihaela si cred ca are multa dreptate. Gandeste-te ca tu ai luat din prima mai mult de 7. Uita-te cati sunt dupa tine pe lista, ei ce sa mai zica. Este si asta o experienta in viata, nu un capat de tara, vrei sa vin la tine cu
.
Cum adica noi nu te meritam, da ce facem intrecere aici care ia note mai mari la examene? Aici suntem mamici in primul rand si in al doilea rand noi nu am trecut printr-o astfel de experienta si comparatiile nu-si au rostul.
Sper sa intri in urmatoarea ora si sa spui ca ti-ai revenit.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
"Egoisto, te-ai bagat in fatza si ai pus mana pe fetita de pe lista inaintea mea. Si Paxela la fel. Uratelor " try ce-i al tau e pus de-o parte...nu-sh de ce da eu pe tine, pe bits, pe cici va vad cu 3 copilashi....ca poate mi-o iau
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Ai noroc ca esti fata buna, ca altfel ti-o furai
Sa stii ca eu cand era mmica zicema c-o sa fac 3 copii, dar imi dau seama ca e greu. Al treilea, va exista numai daca asa s-o intampla si daca metodele de contraceptie dau gres (ca nu-i metoda mai sigura ca abstinenta si p-asta inca n-o practic desi daca ar fi dupa mine, n-as ma iface sex vreo cativa ani buni, asa pofta am), dar altfel am grija sa nu se intample. Daca la doi ma lasa nervii, atunci la 3 imi iau sigur campii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

ca poate mi-o iau