Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Hopa, aparu o alta mamica cu doi baieti. Na, bumbacel, sa vezi si tu cum e . La noi ar fi minunat daca baietii astia m-ar lasa sa le fac codite si sa-i imbrac in rochite (ca sa parafrazez pe cineva).

Miha, felicitari de fetita.
Egoisto, te-ai bagat in fatza si ai pus mana pe fetita de pe lista inaintea mea. Si Paxela la fel. Uratelor!

Ochiverzi, da' ce nota trebuia sa iei ca sa treci? Oricum felitiari. Va admir ca mai aveti puterea sa dati examene, sa studiati la varsta asta. Eu refuz categoric sa ma implic educational aici (desi mi-ar prinde bine niste echivalari sau un curs complementar). Mereu am zis, gata, eu am terminat cu scoala, sa mai faca si altii ca mie mi-a ajuns.
Iar legata de excursie, ce legatura are mersul cu avionul cu copilul? Daca e sa fie dificil, e dificil in orice mijloc de transport cu copilul. Ba din contra, eu as zice ca avionul este cel mai usor pt ca faci cele mai putine ore (una e sa mergi cu trenul, masina mica sau autocarul ore in sir). Plus ca te lasa sa te mai misti cu copilul pe culoar. Nu trebuie sa stai tintuit acolo.
Noi vrem sa mergem in primavara in insule si acolo se merge cu avionul si nici nu ma gandesc sa-l las pe alex acasa. Pe adrian da, caci avand i nvedere problema lui nu vreau sa-l expun la soare si cladura timp indelungat si cel mai important nu vreau sa risc sa-l expun la vreun virus acolo (astea sunt riscurile in insule). Vroiam sa mergem anul trecut, in 2006 in ianuarie, dar ne expirasera pasapoartele si in plus le si pierdusem, asa ca n-am mai apucat, dar vroiam sa mergem si cu alex. Asa ca am ramas acasa si de suparare si de nervi ne-am luat cu alea-alea si asa a iesit Adrian. Va dati seama ca daca plecam atunci in insule, Adrian nu se mai nastea? Nici nu-mi pot imagina cum ar fi fara el.

Nu vad de ce n-ar fi Tunisia de copii, acolo unde e plaja, soare si nisip e clar si de copii.
Ei, daca vreti sa fiti voi doi singurei si sa mai evadati din rolul de parinti e alceva, si mie mi-ar prinde bine vreo luna fara copii (nu gluemsc fetelor!!!), uneori imi mai vine sa-i amanetez cateva zile ca sa-mi mai revin in simturi, sa nu uit cine sunt si cum ma cheama.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Try, nota e de titularizare.Te poti titulariza cu 7 nu mai putin dar, pb era ca eu sa am cea mai mare nota, ca e vb doar de un post.Normal sun 7 posturi pe tot judetul dar, la mine in oras e unul singur restul sunt foarte departe, cel mai aproape e la 45km., asa ca al meu e la 32km si anul asta ma mai pot detasa.
Nu vrem un concediu doar pentru noi doi, dar sincer mi-e teama sa nu pateasca ceva de la caldura sau eu stiu, vreo boala...
Ioana, astept cu sufletul la gura vesti de la tine.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

"Egoisto, te-ai bagat in fatza si ai pus mana pe fetita de pe lista inaintea mea. Si Paxela la fel. Uratelor " try ce-i al tau e pus de-o parte...nu-sh de ce da eu pe tine, pe bits, pe cici va vad cu 3 copilashi....
ca poate mi-o iau

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

mihaela sa sti ca in buc desi sunt 10-12 km pana la liceul unde predau eu faceam uneori si 50 de minute la cat de aglomerat este orashul... tu in 32 de km(pe drum liber) o sa faci mai putin
dar pana la urma mergi la 32 de km sau te detasezi ca tot n-am inteles?

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

mihaela sa sti ca in buc desi sunt 10-12 km pana la liceul unde predau eu faceam uneori si 50 de minute la cat de aglomerat este orashul... tu in 32 de km(pe drum liber) o sa faci mai putin
dar pana la urma mergi la 32 de km sau te detasezi ca tot n-am inteles?

monica

ma detasez, dar ma referam la faptul ca de iau un alt post in afara celui "unicat" va trebui sa merg la post ca nu ma pot detasa din primul an si atunci prefer sa-mi pastrez titulatura si sa merg la detasare.
Am intrat pe forumul educational si citeam ca in Bucuresti nu se stiau la 23:00 rezultatele....Cred ca Ioana e super stresata....
Ioana suntem langa tine
Cand am facut naveta faceam cam 35 de minute dar, pb este ca trebuie sa stai in drum si o ora pana vine maxi-taxi, iar trenuri nu-s la orele alea.

Mihaela si Diana

Mergi la inceput

cat dai pe maxi-taxi atat dai pe benzina si pleci la ce ora vrei tu si singura, eventual daca mai ai colege care vin cu tine puneti toate la benzina...asa ziceau colegii mei care veneau toti in buc la facultate spre ex...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hey salutare si de la noi!

suntem bine dar cu nervii intinsi la maxim.nu mai stiu cum sa procedez cu Ken caci ii ia lui Amon toate jucariile sau mai bine zis ii smulge orice ar avea in manuta.la toate gaseste scuze ba ca-i a lui mama,ba ca e a lui,ba ca nu e voie"tu esti mic,nu-i voie!"si uite asa ma crizez de nu mai sunt buna de nimic.in plus ca sa fie tacamul complet nu-l lasa pe micut sa doarma,ii sopteste la ureche,ii lipeste abtipilduri pe frunte in timpul somnului etc.in schimb sunt si momente de dragoste intre ei de ma topesc nu alta.sper din tot sufletul sa treaca timpul cat mai repede si sa plecam la casuta noastra ca e mult mai bine si mai usor de crescut copii acolo.
in rest suntem bine,Amon e un incapatinat,merge de-a busilea si nu poate trece pragul si sa te tii nene scandal ce face.Ken e obraznicut dar ma bucur ca papa bine(chiar si iaurt si sucuri de fructe facute in casa).

Miha fellicitari pentru fetita!
Bumbacel wellcome in the club!sa traiasca si sa fie sanatos ca tot asa ai sa-l iubesti ca si pe Tudor!

Dama noastra o fi aflat ce e bebe?n-a mai dat nici un semn de viata!sper ca sunt bine!

Monica din partea mea stai linistita ca nu ti-o iei.daca bebe 3 vrea sa vina!dar il rog sa mai astepte vreo 3-4 anisori!

Aimee mama planuisem sa vin maine in Iasi dar am primit tel ca trebuie sa merg la parastasul bunicii de 1 an si n-am ce sa fac!poate da Domnu si se mai racoreste si dam o fuga si la Iesi.sa stapaniti casuta sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!
MIHAELA inca o data te felicit si pe aceasta cale, bravo, ai fost foarte curajoasa ca ai dat examenul, iar nota este foartea buna din punctul meu de vedere, chiar daca nu ai prins acel post!

Eu sunt foarte dezamagita...am luat 7.05 ...no comment....dupa socotelile mele trebuia un 8....sunt la pamant...am muncit si am facut o lucrare buna....dar....nu suficient de buna pt domnii care au corectat.

O zi buna

PS: acum un minut am aflat rezultatul

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

'neata!
Monica, nu am colege care au acelasi drum si nici masina.Pana la anul cand va trebui sa merg la post poate mai apar alte posturi si invat si lapusneanul
Bits, asa face si Diana cu jucariile.Spune ca-s ale ei.Afara se mai intampla sa le spuna unor fetite "Nu te las si gata!Bine?!" dar, cand i spun ca trebuie sa-i lase si pe copii, ca altfel vom merge in casa unde se poate juca singura si nu-i ia nimeni jucariile i lasa si le spune :"Te las si pe tine dar, sa nu le strici..." Se mai cearta si cu verisoara ei pe cate o jucarie dar intervenim si aplanam situatia.Eu spun ca varsta e de vina...
Cand ne pregatim sa iesim afara, face doua pachetele,in doua pungi, in care pune fructe sau altale...unul pt ea si unul pt Bianca(verisoara) si sa vezi ce le numara si masoara sa fie la fel.
Va doresc tuturor o zi frumoasa!

Mihaela si Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

'Neata!
MIHAELA inca o data te felicit si pe aceasta cale, bravo, ai fost foarte curajoasa ca ai dat examenul, iar nota este foartea buna din punctul meu de vedere, chiar daca nu ai prins acel post!

Eu sunt foarte dezamagita...am luat 7.05 ...no comment....dupa socotelile mele trebuia un 8....sunt la pamant...am muncit si am facut o lucrare buna....dar....nu suficient de buna pt domnii care au corectat.

O zi buna

PS: acum un minut am aflat rezultatul

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Ioana draga, este o nota buna.FELICITARI! E prima oara cand dai acest examen.Nu ai experienta la clasa, la anul va fi mult mai bine, vei vedea.Am o colega care nu lua mai mult de 6,50 dar anul asta a reusit sa predea si a luat 8.
LAs' ca anul asta mergi pe suplinire si vei vedea ca la anul iti va fi mult mai usor.

Mihaela si Diana

Mergi la inceput