Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 28
andreap spune:
Buna dimineata si de la mine!
Bumbacel,felicitari!sa fie un BBlus sanatos,cuminte si norocos!
Miha,ce bineeee
..o fetita!felicitari!
Roserb,iti cam faci de cap..nu????vezi sa nu te obisnuiesti asa,ca acum se intorc toti acasa![]()
Mariuca e bine,rasfatat de toti bunicii
.Vineri plec si eu la Pitesti,ii taiem motul finutului Stefan botezat anul trecut,apoi duminica imi iau fata acasa.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ochi_verzi spune:
Sall, fetelor!
Avem copii mari, ce mai tura bura
Si Diana prefera sa se imbrace singura, cu mancatul stam mai prost si asta pt ca nu mananca
.M-a innebunit cu faptul ca nu-i este foame niciodata.
Dar hai sa va povestesc ce-a facut ieri.Am fost la socrii la un gratar, ca venise cumnata de la Sibiu cu copii si sa ne intalnim si cu ei.
Nu va puteti imagina cum arata Diana.Era mai rau ca un purcel, a golit tufele cu zmeura, cemai era, a mancat agrise, le-a dat de mancare puisorilor si-a pupat-o pe Bety(o catelusa de vreo 20 de cm) spre disperarea mea.A "chinuit" biata catelusa la cat a luat-o in brate. Important ca s-a simtit bine si ca s-a distrat.Aseara a cazut franta.
Ma gandeam, ca va face pipi in pat din cauza ca era prea obosita dar, n-a facut.![]()
Cand imi trimite cumnatul meu poze o sa vi le arat si voua.
Fetelor, pe 8 sau 15 vrem sa mergem in excursia castigata. Problema este ca n-o luam pe Diana. Ne e teama, am spus ca-i prea mica.Nu stim cum va reactiona.E o schimbare prea mare pt ea.La noi e cald dar nu foarte tare, si mai e calatoria cu avionul. Oare voi rezista fara ea? Sunt o mama rea, c-o las cu mama si de trei ori va veni socrela, dimineata cat merge mama la Tg. Jiu? Ca mama nu poate sa-si ia concediu dar, il trimite pe tata pe ruta, insa la Tg. Jiu tot trebuie sa mearga ea...
Vai ca v-am facut capul calendar. Scuze, dar sunt atat de stresata...
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
ochi_verzi spune:
Felicitam si noi fetele cu burtica.
Miha, ce frumos...baiat si fetita. Sa creasca burtica repede si sa fiti sanatosi!
Bumbacel, sa creasca burtica mare si sa fiti sanatosi!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
diana2004 spune:
Ochi verzi ,esti o mama f responsabila ,Tunisia nu e pt copii !Mergi si te odihneste ,Diana e pe miini bune si tu stai doar o sapt .
Eu azi l-am dus pe Andrei la gradinita ,am sunat la ora 10 si mi-au spus ca e bine ,la ora 13 ma duc sa-l aduc acasa .Sper sa-i placa si sa vrea sa mearga si miine .
danette spune:
Chiar asa Aime... dezvolta, te rog!![]()
Miha, ce fain!
Bumbacel, felicitari!
Adriana, ne-am hotarat totusi sa mergem numai de duminica la CLuj, adica chiar in ziua cu nunta... si asta mai ales fiindca verisoara mea (unde trebuia sa stam) este plecata in w-e.
Pe Iris n-o mai ducem cu noi fiindca e prea cald s-o tin ore in sir intr-un restaurant (e nunta de zi). Daca era vara-mea, era altceva...
E super nasol cu caldurile astea...
Imi pare rau
ca n-o sa pot ma vad cu voi, desi imi doream tare mult.
aime spune:
![]()
Incepusem sa scriu dar....SASE...
asa ca acum dezvolt...am lipsit, motivat, suntem in plina activitate de stramutare/mutare/curatenie si paracuratenie/umblatura si alte asemenea activitati. a dat bunul Dumnezeu si interiorul e gata, aproape gata, caci, cate o codita de samanta a mai ramas si a inceput constructoru nostru sa faca trotuare, etc astfel incat la plecarea in concediu sa incui poarta si nu usa aparatmentului...mult a fost, putin aramas, cum se zice..oricum, am slabit in doo saptamani cat intr-o cura de aia drastica (ceea ce nu-i rau deloc), dar cu stresul si oboseala ii mai greu.
Vladut e bine merci, e fericit ca va avea "camira mea" pictata de ma-sa nebuna si spatiu cat cuprinde. Debiteaza tot felul de chestii dragute, stie excesiv de multe smecherii si asteapta nerabdator sa creasca cat i-a spus bunicu ca sa-i ia "lole" (role, adica), musca din cascaval la masuratoare, si intreraba angelic "gata, am checut dejuns?" Discutie ieri, eu: "ma duc sa-mi schimb blugii ca mor cu astia de cald", ma duc, ma schimb, revin, el" gata, cu atia nu ma moli?"
mai revin 
aime si
Vladimir
onitza spune:
Buna fetele mele!!!!
L-am culcat pe Paul si imi trag si eu sufletul acum
...dupa 2 sapt fara copil, uitasem cum e!!! ROSERB profita la maxim, meriti!!!! trece repede timpul, prea repede! ![]()
Am citit ce ati mai scris, m-am bucurat sa vad ca Miha o sa aiba in decembrie fetita iar Bumbacel in ianuarie baietel!!! Fetelor sa va traisca bebeii, sa fie sanatosi, mancaciosi si somnorosi!!!
MIHAELA ce ma bucur ca v-ati hotarat sa mergeti in excursie!!! o sa va simtiti minunat!!!! iar Diana e pe maine bune! va faceti un cadou super!!!
Mihai vrea sa mergem wee asta la munte, la Urlatoarea cu Paul, dar i-am zis ca in functie de rezultatul de la examen, azi se afiseaza!
ce sa mai zic?? daca la inceput am fost un pic entuziasmata ca am facut, acum nu mai simt la fel...am descoperit ca am gresit pe la gramatica, nu mult, dar stiu ce greseli am facut, iar la literatura si metodica as avea sperante ca sunt apreciate rezolvarile subiectelor...am o prietena care anul trecut la titularizare a iesit de la examen, mai avea putin si topaia ca a picat pe subiect si a luat 6...de-aia mi-e si mie frica sa spun ca am facut..dar cu Dumnezeu inainte!!! din socotelile pe care le-am facut ar trebui totusi sa iau peste 7 ...adica sa ma duc a doua zi sa depun optiunile pe foaie...Doamne ajuta!! diseara ma duc sa vad ce am facut!
MIHAELA iti tin si tie pumnii scumpa mea, ca numai noi stim prin cate am trecut!! 
Azi l-am tuns pe Paul, singura fiind, si a facut si pipi la wc pentur prima data!!! urcat pe un scaunel, normal..
I-am facut azi cateva pozici! PAUL TUNSULICIU ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
andreap spune:
Diana,we asta sunt la Pitesti,poate reusim sa ne vedem
.Pupici lui Andrei baiat mare.la gradi de stat?
Onitza,frumos l-ai tuns.Pupici si tin pumnii
.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004