Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ruxi deja m-a zapacit vrea numai ea sa faca tot, singura se imbraca chiar daca se imbraca pe dos sau cu spatele in fatza, singura vrea sa se spele tipa sa nu o spal eu, singura sa manance si mai da supa pe jos singura vrea sa se spele pe dintisori si nu ma mai lasa sa o spal si eu si eu sunt convinsa ca ea nu se spala klumea si lista poate continua
nu-sh ce-are dar a intrat in pasa de independentza totala
va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Buna fetelor,
ne mai tineti minte? Nu mai sunt deloc la curent cu noutatile, dar sper ca toata lumea e bine.
Noi ne pregatim de concediu si , intre timp, ne-am schimbat si semnatura .
O vara usoara tuturor!

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

In decembrie Robert va avea o surioara!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Bravo, mariussimiuc. sa ai o sarcina usoara, o nastere fara probleme si un copil sanatos si voinic. Felicitari!
Ce coincidenta, tocmai intrasem si eu sa le anunt pe fete ca Tudor va avea un fratior in ianuarie .
Bravo, inca o data.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow lume noua si vesti super buneeeee!!!!
bravo fetelor, felicitari
miha, te felicit si aici sa fie sanatoasa bbelina
bumbacel si tie numai bine, sarcina usoara in continuare si bb sanatos...acum poate intri mai des pe la noi
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari bumbacel, sa ai o sarcina si o nastere usoara un bebe sanatos si cuminte! Tare ma bucur ca a mai aparut o gravidutza, imi rezerv placerea de a te trece in listuta (sper sa nu se supere nimeni pe mine.
Miha, uraa, felicitari pentru fetita sanatoasa, de acum poti incepe cumparaturile! Ai facut ecografie morfologica?

Eu acum tocmai ma pregateam sa plec acasa, de la munca evident , iar o sa-mi spuna Ana ca aseara "mami ai uitat ca ai o fetita acasa?".

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
ruxi deja m-a zapacit vrea numai ea sa faca tot, singura se imbraca chiar daca se imbraca pe dos sau cu spatele in fatza, singura vrea sa se spele tipa sa nu o spal eu, singura sa manance si mai da supa pe jos singura vrea sa se spele pe dintisori si nu ma mai lasa sa o spal si eu si eu sunt convinsa ca ea nu se spala klumea si lista poate continua
nu-sh ce-are dar a intrat in pasa de independentza totala
va pup pe toate si pe copilashi

monica

Monica, mi-aduci aminte de alex, ca asa era si el. Cu o pasa de-asta de independenta totala, urla daca puneam mana sa-l dezbrac eu cumva, sa-i dau geaca jos sau sa-i desfac fermoarul (desi nu era capabil sa deschida fermoarul si ca atare in urmatoarele 2 secunde urla). Cand l-a vazut mama (adica io, nu mamaie) asa voluntar ce si-a zis, ia sa invat plodu' sa le faca singur? De-abia ma scuteste de-o treaba. Si usor usor le-a invatat pe toate. Mai putin sa manance singur.
Dar iti spun ca i-a trecut valul (pe Ruxi sper s-o tina). DUpa ce si-a desavarsit operele de unul singur a inceput sa nu i se mai para fun sa le faca singur. Acum are o noua expresie in vocabular: "mami, te rog frumos ajuti" si face uz de ea la greu. Adica nu mai face mai nimic singur. Simte nevoia de mamaleala cred.

Ieri, ii facusem ciorba de vitel lui adrian si i-o puneam in caserole mici de-o portie sa i le bag la congelator (eu asa am facut supa la bebelusi ca mi se pare inuman sa gatesc o juma de cana de supa zilnic). Si alex se uita cu jind si-mi spune ca vrea si el, eu "mami e pentru adrian" (avea si el ciorba de vacuta, dar de oameni mari, nu de bebelusi). Si-i explic eu cum ca si el cand era mic tot asa ii faceam ciorbita. La care el imi zice "vei faci mic" adica vrea sa se faca mic la loc. M-a miscat tare mult si asta a fost un semn ca baiatu' mami are nevoie de mai multe dovezi de iubire si dragosteala. Nu stiu de ce de la o vreme a devenit mai sensibil la capitolul asta.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miha, bumbacel, felicitari, sarcini usoare si bebei sanatosi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miha, ma bucur din suflet ca pana la urma e totusi fetita!

Bumbacel, felicitari!

La noi nimic nou, bunicile cred ca incep sa dea semne de oboseala si plictis, copiii sunt bine, stau afara si se joaca toata ziua, mananca si dorm ca spartii. Mai rau e ca s-a incalzit si acolo, azi de ex vor fi 34 grade. Oricum , fata de cele 40 de aici, tot e un progres.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetelor si promit ca am sa intru cat de des pot. Deocamdata plecam la mare pentru trei saptamani.
Concedii placute si voua.

Mergi la inceput