Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 29
eli1977 spune:
fete,
am inima asa de grea...
ma gandesc la Alinutya noastra..
m+am intalnit cu Alinuk, i+am comandat coroana..trebuia sa le luam flori, la nunta, pe 8...abia asteptam sa+i vedem la botez..of, Doamne!
eram asa de triste amandoua, ca n+aveam nici un fel de chef de discutiile de altadata..
vreau tare mult sa ajungem maine, sa fim macar un pic langa ea..poate ca va conta..
si ideea cu acel cont..e f buna, va fi nevoie.
Alinuk, atunci ma duc la 11 dupa coroana si o aduc acasa?sa+mi dai un sms maine dupa ce vorbesti cu ea, sa+mi zici la ce ora vin la tine..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
aelita spune:
Nu imi pot lua gandul de la Alina...
Cand am iesit acum seara cu fata pe-afara,m-am intalnit cu tatal fetitei care a cazut de la etajul 3 (deasupra mea) si mi-a spus ca fetita e bine,ca a avut doar picioarele rupte.
Au pazit-o mii de ingerasi in cadere !!! Nici macar nu a lesinat! Avea mana sub cap,si spunea ca o cheama Lorena si ca o doare piciorul.
O sa ii cumpar o jucarie,ceva,pt cand se va intparce din spital,sa ii dau pt ca a fost O CAMPIOANA !
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui Robert !
S.
marybell spune:
mai fetelor nu mai stiu cine spunea pe aici ca la antena 1, va fi un reportaj cu si despre Robert, insa am urmarit toata seara si nimic...probabil ca nu a fost la anetna. voi ati vazut ceva?
aelita ce bine imi pare de fetitza aceea ca nu a patit nimic grav. bine ca au fost, vorba ta, ingerii ei pazitori pe aproape.
multumiri fetelor, care mi-ati raspuns in legatura cu transpiratia la bebelushi. 
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
ylilimic spune:
SUNT LA FEL DE TRISTA CA SI VOI! Mi-a mai trecut faza cu plansul, dar inca ma gandesc la el, la Alina si greaua si ultima noapte ce o imparte alaturi de sotul ei, La Bita cea mica si scumpa si cat de greu ii va fi sa inteleaga de ce alti copii au tata si ea nu...![]()
![]()
Aelita -nu se vad pozele lui Robert din semnatura ta. Sunt private cred. Sunt de acord cu montajul post - mortem, desi cred ca va fi inca un motiv de tristete pt Alina. Pentru noi e un omagiu, pentru ea va fi dureros oricum, multa vreme de aici incolo, si cu si fara montajul nostru. M-as baga sa-l fac, insa ma dau deoparte in fata Alinukai (are simt artistic mai bun ca al meu, dar e toata in examene) sau a Gabrielei (si ea la fel). Poate facem o colaborare, eu il produc una din voi finiseaza? Ce ziceti?
alinuk, messa, eli - multumiri ca ne reprezentati maine in cel mai dificil moment al Alinei de pana acum. Multumim ca va ocupati de cele crestinesti si intr-un fel sau altul sa ne tineti la curent cu contul pentru depuneri...

katy-am vazut poza cu copiii cersetori
dar ce va mai trece prin cap...![]()
Ma retrag in surdina cu gandul la Alina...Dumnezeu sa-i dea putere iar pe Robert sa-l odihneasca in pace.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Daconst spune:
Fetele,am gasit pe forumul motociclistilor un videoclip www.youtube.com/watch?v=AKQw0JX2RhU" target="_blank"> IN MEMORIA LUI ROBERTXA.
Of,Doamne ca iar mi-au dat lacrimile cind l-am si vazut.
Aelita,ma bucur pentru fetita ca DD a avut grija de ea.
Alinuk,Eli,Messa,multumim ca sunteti voi alaturi de Alina si in numele nostru!
Sa ne spuneti cum sa facem cu banutii si contul pentru Alina si Roberta.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
mihacarm2002 spune:
Dana, cand ii tremura barbia e semn ca are lipsa de Ca. Cel putin asa mi-a spus mie pediatra.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
aelita spune:
FETELOR,VAD CA NU A ANUNTAT NIMENI CA FACE ALT CAPITOL.
VERIFIC SI FAC EU .
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.