Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Am venit si noi de afara de la sauna. E groaznic inca ... nu stiu cum ne vom racori dar sper sa o facem curand ca e cumplit.

Tot cu gandul la Alina sunt. Inca o noapte cumplita pentru ea, of! Dumnezeu sa il odihneasca pe Robert si sa o intareasca pe Alina alaturi de Bita ei. Dumnezeule mare, parca e din ce in ce mai greu si incredibil pe masura ce trece timpul ... .

Fetelor, ce bine ca puteti merge la inmormantare. Daca nu faceam vaccin pe cuvant ca veneam si eu chiar daca era sa vin cu Matei. Insa ... ma gandesc daca am putea sa mergem in numar cat mai mare la botez. Va fi o zi foarte grea pentru Alina si cred ca atunci ii putem fi mai repede aproape pt ca putem merge si cu copiii? Ce ziceti? Mergem? Stie cineva unde este botezul? Sau ma rog, unde era programat?

Ma gandesc si eu ... ca ce poti face mai mult decat sa ii arati ca esti langa el ... Dumnezeu sa ii dea putere, e tot ce pot spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetelor vorba aia ca Doamne nu-mi da cat pot duce... e din experiente si trairi, va spun io

Am vb cu Alinutza, draga de ea, spunea ca a depasit momentul critic. Am simtit-o destul de stapana pe ea si, cred, implicata in pb "organizatorice"

ufffffff

I-am transmis toate gandurile bune de aici si imbratisari din partea noastra.

Despre ora de maine inca nu stia sigur, dar va fi dupa amiaza in jurul orei 15. O sa confirm dimineatza dupa ce vb cu ea din nou.

aaaaa am uitat sa va spun, de fapt am vb pe mess in conferinta, am comandat o coroana din garoafe rosii - am considerat ca pe caldurile astea sunt singurele foricele carorara nu le-ar pica petalele.

Despre contul in care fiecare va vira cati banuti considera o sa discutam ulterior. Sunt doua variante: 1. ori ii cer un cont pe care il detine Alina deja (e ft probabil sa iaba cel putin unul) sau 2. o sa-i cerem o copie dupa cartea de identitate pt a putea sa facem noi unul...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga de ea ... auzi ce tare e ... mi s-a facut pielea de gaina. Saracuta! O intareste Dumnezeu, vedeti ...

Alina, sigur, daca poti intreab-o de un cont sa nu aiba o suta de conturi. Dar eu ma refeream si pt coroana si flori si cheltuieli faceti voi, vreau si eu sa contribui, cum fac sa iti ajunga banii tie? Da-mi pe PM un cont al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

bai la voi e furtuna? ca la noi e uragan nu alta.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alinuk ca si catalina vreau sa dau bani pt coroana si ce ati mai dat. sa ne spui cum.

offffffff, e ff greu. nu sunt implicata dar l-am spus si sotului si mamei mele despre tragedia asta si nu numai ca am plans eu dar au plans ei.

Mergi la inceput

kate super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

bai la noi ploua pe orizontala la cat de tare bate vantul. Eu injuram vecinul de deasupra ca muta mobila sau mai stiu eu ce si cand colo era furtuna.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

kate si la mine e furtuna si bate vantosul rau. si noi tocmai ne-am pus a/c...

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Este ingrozitor ceea ce am aflat. In seara asta, in timp ce ma plimbam cu Eva pe faleza in C-ta m-am intalnit cu Mihacarm care mi-a spus ce tragedie s-a intamplat. Am simtit ca pamantul fuge de sub mine. De atunci ma gandesc numai la Alina. Ma uit la sotul meu si la copil si plang, imi dau seama ca D-zeu ne trimite in fiecare zi dovezi ca suntem cei mai norocosi de pe pamant. Sotul meu este si el impietrit. M-a intreaba intruna despre fetita.

Alina, nu iti pot spune cat de rau imi pare ca treci printr-o asemenea tragedie. Imaginatia mea nu poate naste decat a mia parte din durerea pe care o traiesti tu si mi se pare insuportabila! Ma rog sa ai putere sa treci peste asta, sa fi si tata si mama pentru Bita. Daca pot sa ajut cu ceva, orice, oricat, te rog nu ma ocoli. Stiu ca nu ma cunosti, ca nu ne-am vazut niciodata, dar sunt cu sufletul alaturi de tine si de micuta ta.

PS: am citit articolul din Telegrafonline si comentariile primatelor. Messa, iubito, esti mult prea finuta, chiar si la ultima postare, pentru o scursura ca aia. Orice hotarati, fetelor, si oricum vreti sa o sprijinim pe Alina, va rog sa imi spsuneti si mie. Va rog mult.

Am inima neagra- neagra...

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Fetelor, ma alatur si eu pt ce hotarati cu banutii pt coroana, lumanari sau orice altceva.
Numai la Alina imi e gandul de dimineata de cand am aflat...

Afara a fost uragan nu alta iar noi veneam cu caruciorul pe jos de la mama. Am mancat la praf si nisip de imi scartaie si acum in dinti.
S-a pus un vant puternic pur si simplu din senin si brusc. Am alergat eu cu carutul si tati cu Alexia in brate de parca eram la maraton. Aveam o frica sa nu cada vreo creanga peste noi, peste carucior...pur si simplu mi-a fost frica-frica. Bine ca am ajuns acasa toti 4 prafuiti si plini de nisip si frunze uscate.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput