Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mirona, bine ati revenit! ...nici nu ma mir ca stati asa mult pe acolo avand in vedere peisajele, frumusetile si curiozitatile zonei...c-o vazui pe Kara super incantata p-acolo! ...daca mergi la bazin, nu ma uita cu piticul meu: cate grade are apa?
Alex, mie nu mi s-a intamplat...

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns la dilemele mele existentiale din seara precedenta...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Carla, ia spune-ne si noua in ce constau cele doua mese diversificate si vinde-ne si pontul reusitei!
Ralumat, bine ai revenit!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Cele doua mese inlocuite sunt masa de la pranz (ii dau piure de legume, cu carne de pui, sau o lingurita ulei de masline-totdeauna in piure pun o masura de lapte praf...ca e mai bun) si masa de la 17 la care mancam fructe cu cereale sau biscuite(nu stiu ce a apucat-o dar mananca si mar si piersica, pe langa para si banana-fructele le alternez o zi unul o zi altul)! Apa am reusit sa bem cateva guri /zi dar doar din canuta si suc de fructe cu pulpa si diluat cu putina apa cam 40-50ml tot din canuta bem! Am reusit cu rabdare...ideea e ca s-a obisnuit in scaunul de masa si nu imi mai e asa greu sa o controlez(am tinut-o cred ca o saptamana in scaunel insa era preocupata sa-l studieze)la inceput manca un castronel intr-o ora si eram si eu si ea + bucataria varza, mi-am zis ca poate sa murdareasca tot si sa ajunga bucataria precum cocina numai sa manance...deci nu m-a mai interesat aspectul cu curatenia...cand ii dadeam cate o lingurita imi zicea-m in gand "Da-mi Doamne rabdare!"(pe cuvantul meu..asta era o vorba pe care o foloseam noi la misto in facultate...dar a tinut sa ma calmez!) Iar ce e mai important dupa 4-5 lingurite de mancare ii dau ceva lichid...ceai...supa...neori chiar lapte!

Pediatra mi-a zis sa nu ma impacientez daca nu mananca mancare pe caldurile astea ... sa o las in pace si daca se enerveaza la masa sa-i dau lapte! Asa ca nu am fotat copilul deloc! Acum suntem amandoua fericite(pardon grase si fericite-goanga are 9,200Kg)!

A si foarte important a fost ajutorul vostru!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Inca o incercare,CARLA,nu stiu de ce nu merge,sper ca acum da
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?&collid=66500683113.52049724113.1182846627604&photoid=95041215113&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2007" target="_blank">CATARATOAREA

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=66500683113.52049724113.1182758977247&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Alessia luna 8

Nu merge!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna ziua mamicilor si fulguletilor din dotare!

Victoras a facut astazi vaccinul de 6 luni, cu o luna intarziere. Sper sa nu fie probleme. Pisicutele cele mari n-au avut reactii decat la vaccinul de un an si trei luni parca. Tare-mi doresc sa nu faca febra ca atat ne mai lipseste pe caldurile astea. Si-asa mititelul transpira tot cand papa si la somn (adica mai tot timpul de altfel). Noaptea doarme in ditamai patul, doar in pampers, cu geamul deschis si tot uda cearceaful (mai ales la cap).

Alexandra: eu nu am avut deloc CM dupa nastere pana acum, si-au trecut deja 7 luni. Stiu ca si la fete mi-a venit mai tarziu, dar am cam inceput sa ma ingrijorez (cu toate ca am trompele legate). De asemenea, stiu, sau cel putin asa a fost la mine (dupa ce le-am nascut pe printese), ca dupa nastere e posibil sa nu fie de la inceput reglat totul ca inainte (la CM ma refer).

A_deju, se mai intampla ca bebeii sa refuze laptele si sa fie doar o toana trecatoare. Nu-i nici o problema. Al meu bursuc bea lapte doar in tura de noapte, caci in rest sunt la serviciu. Dar mananca putin iaurt, branza de vaci si cerealele care au lapte inclus (ii dau din cele Milubrei). Daca totusi ti se pare ca bea prea putin, incearca sa-i pui lapte in mancare.

Asiza, noua ne-a recomandat doctorita pepene galben. Nu i-am dat pana acum, dar intentionez (cand o sa-i vad in piata, nu la supermarket). De avocado nu stiu nimic (de altfel n-am mancat nici eu pana acum), dar voi incerca pentru ca vad ca-l recomanda mai multe mamici. Pepene rosu nu o sa-i dau inca. Dar de kiwi ce ziceti?

Laura, eu as pune meniul lui Victoras, dar al meu bebe mananca mult (sa se intretina :)) si n-as vrea sa-si faca vreuna dintre fete probleme ca bebele sau nu e asa un haplea ca grasu' meu. Daca nu se supara nimeni, si credeti ca poate fi de folos, atunci voi incepe sa scriu si eu meniul umflatelului.

Noi n-avem scaun cu isofix pentru grasun, ci din acela care se prinde cu centura de siguranta. Suntem multimi de el, de fapt ele, caci avem 3 scaune, pentru toti trei, din categorii de greutate diferite. Bebe are scaun gen scoica, in care sta culcat, cu spatele in directia de mers. Se poate pune si pe scaunul din fata, dar nu este indicat din cauza airbag-ului (plus ca ala e locul meu :) ).

Apropos de greutate: mai am de dat jos vreo 7-8 kg, adica destul de mult. E adevarat ca am si luat foarte mult in sarcina (peste 30kg), dar tot cam asa am luat si cu fetele si am reusit sa le dau jos mult mai repede. Parca nu mai am vointa acum. Dar cand ma gandesc ca peste o luna sunt nasa, nu-mi mai vine sa mananc nimic. Poate ma autosugestionez si reusesc sa dau jos din sunculite. Ar trebui sa fac ceva gimnastica, dar n-am cand si nici chef nu prea exista. Partea proasta e ca seara as manca in continu :(.
Off-topic: Ariadna, poti, te rog, sa-mi spui daca se scrie continu sau continuu? Si apropo sau apropos (stiu ca vine din franceza)? Multumesc.

Multa sanatate tuturor,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

acs/manuela ai intradevar 3 minuni! Doamne ce frumosi sunteti toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

continuu si apropo.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumesc mult fetelor de raspunsuri.......acum imi fac tot felul de griji.......sincer nu as vrea acum...adica nici nu stiu daca sunt asa de pregatita inca!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ralumat, avocado trebuie sa fie bine copt, adica un pic moale. nu ar trebui sa aiba gust de pamant :)) sau nu mai stiu eu ce gust are pamantul.
puteti sa combinati avocado cu branza de vaci sau in piureul de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Miro, bine ai revenit...mai da cu ce ai deranjat-o asa de tare pe mamica aceea de te "canta" asa de tare pe forum? eu nu cred ca ai exagerat in vreun fel cu sfaturile, doar te stim de atata timp, pur si simplu eu cred ca nu suporta sa ii spuna cineva ca greseste cu al ei copil..i-a dat lasagna si tu te-ai revoltat? sau sarmale? dar ce e nou sub soare? sunt o duzina ca ea...vezi subiectul deschis de Donia mai demult...Kara e o dulce si o scumpa ca intot deauna..o floare printre fulguletzi !

alexandra, am vazut mesajul tau si asteptam raspunsurile fetelor...mie mi-a venit doar o data acum o luna jumate si de atunci pauza...adica ar putea sa se intample oricand, deci nu mi-am facut griji pan' acum

in Bucuresti nu se poate trai...am intrat cu copilul in cada cu apa calduta de 3 ori pana acum...nu imi mai mananca legumele deloc..greu a luat azi cateva linguritze....nu mai am solutii sa il fac sa pape legume poate doar sa incepem cu putin pui poate ii da gust...eu stiu?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

noi nu avem apa calda acum plec in orhideea. mai vine cineva ? ca mai e ceva din alocatia aia neterminat..... sau vreti in mall? hai repede, pana nu ies pe usa....

diana si david 03.12.06

Pentru Diana

Mergi la inceput