Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

adeju, io zic sa relax un picut ca o sa vrea motanu' lapte la un mom dat... ce, ai vazut tu motan sa nu bea lapte ?
o sa bea, dar probabil cand o sa vrea el si o sa scape de stresu' asta cu maica-sa care-i tot vara biberonul cu lapte pe gat tot la 2 ore
io zic sa suplimentezi cu altceva si asta e...
stiu ca e usor de zis.... zise aialalta mama nebuna care-i da lu' fiica-sa polyvital de ieri din cauza ca nu mai vrea sa manance

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

aaa, nu cu laptele l-am stresat... deja m-am obisnuit cu asta, nu mai fac decat doua biberone pe zi, unul dimineata, unul seara (de ce l-oi mai face pe ala de seara, nu stiu... cred ca nu pot sa adorm pana nu stiu rutina indeplinita :))) ). il mai incerc cu lingurita la 2 ore, io stiu, poate vrea, niste iaurt, niste fructe, bla bla bla..... ca sa nu credeti ca-s deja buna de dus pe campii... eric mananca de pranz la 2- 2 juma' iar masa urmatoare e la 8............ dap, si ma rog, si masa de dimineata e la 10 juma'-11......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am mutat pozele si pe flickr, doar ca , daca am citit bine, pana in septembrie e gratis, dupa care se plateste o suma pe an....Le/am pus la semnatura.

FLORE www.flickr.com/photos/9038612@N03/" target="_blank">ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

asa...6 dimineata, omu' plecat la peste la 5...eu calare pe laptop reinstalat , cu borcanul de nutella in mana...
vad ca a fost o noapte "speciala"...si pt mine...am baut aseara pe la 7 un pahar de Pepsi....eu nu beau din astea de ani de zile...dar deh, daca m-a cinstit varu' meu propriu si personal... si cine numara oile la 12 noaptea....

tot cald la capitala...cand ziceau astia ca in nu-stiu-cati ani bucurestiul o sa aiba clima de sahara...am crezut ca glumesc...dar vad ca se adevereste..care nu v-ati pus aere conditionate, dati-i bataie...dar daca le puneti , dati=le si drumu ...nu le tineti pe ventilator, cum cunosc eu cazuri...

ce telepatie, chiar ieri cand faceam apelul, am vrut sa scriu si de fatima, si hop ...apare...cum, Eva merge deja?

alexandra e foarte posibil sa fie dereglat CM in primele luni! nu te uita pe calendar ...ca nu ai de ce...dureaza pana se reinstaleaza la normal..

mirona, vai ce activitati pe Kara! o scumpa!

ralumat , un feng shui nu ai incercat ?

mai sunt 10 zile si apare taica-meu. dca tot nu am avut somn azi-noapte m-am pus sa fac liste cu to do...de ce nu m-oi fi gandit sa ma organizez mai din vreme...iar mi se bulucesc toate pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

laura13, o nuuu....saraca Lory! o asteptam pe aici...macar sa se descarce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Ktrinel......salvata de mesajul tau!...mii de pupici...parca ma simt mai bine!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi

Mergi la inceput

alexandra, eu spun teoretic...si din experienta mea...daca suspicionezi si altceva ..eu nu mai stiu.

nici nu m-am gandit la scaunul de masina nr 2....vad ca mai depinde si de masina.....cred ca doar in europa...aici totul e stas ...

dianocica, asteptam poze cu d mic la masa. apropo, pe unde ati mai ajuns cu diversificarea?

madaluta, ia uite alt balacit!! hehehehe ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Laura13
vad ca nu mai scrieti mniul zilei, chiar imi pare rau, ca era interesant, eu mai fac o ultima incercare. asadar
meniul zilei:
5.00 - lapte san+60ml lapte praf
10.00 - 2 masuri cereale milupa (orez+porumb)+150gr piersica+mar (borcanel nestle) si 120ml suc de mar+para+apa plata
13.30 - 200ml lapte praf (nu a vrut deloc sa suga )
17.30 - 200gr carnita vitel+morcov+patrunjel+telina+cartof+cartof dulce+dovlecel
21.30 - lapte san+120 ml lapte praf

va asteptam si pe voi cu idei noi.
pupici!

plizzz Laura - NU RENUNTA! azi postezi tu - maine eu - poimaine iarasi tu ... si mergem noi inainte - pana o sa li se para si altora utila faza. pupici

Asadar .... Meniul zilei:
dimineata - lapte (100 - 140 ml)
masa fructe - o caisa cu un biscuite + 1 danonino
masa pranz - 3 cereale de la Nestle cu iaurt (2 masuri cereale + 1/3 pahar iaurt Campina)
masa seara - mixt legume cu orez si piept de pui (cca. 2/3 borcanel)
seara tarziu - lapte (180 - 240 ml)

Pentru cele ce sufera de inima - a nu se citi meniul zilei postat azi.

Alex pupici si tie- dar eu nu puteam sa-ti raspund la intrebare - ca eu dereglata am fost si dereglata am ramas - are fii-mea aproape 8 luni si mie mi-a venit o singura data - si de atunci PAUZA!!! ceea ce nu e nimic nou pt mine. si nu dispera ... poate se mai regleaza.

Flore sambata merem la bazin. Veniti si voi? pupici

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mirona: bine ai revenit! kara este o minunatie de fetita...e scumpa foc!
vreau si eu fe-ti-ta, vreau si eu fe-ti-ta!!!
( bineinteles k nu in locul flacaului meu, ci alaturi....)
Chiar ce metode/tehnici ati folost, voi cele cu fetite in dotare???Vindeti-mi si mie pontul, k ai maine-poimaine ne apucam de treaba si vrem fe-ti-ta

quote:
Madaluta,
de care jucarie vorbesti?...de asta?

Dandusa Da, despre jucaria aia intrebam...
quote:
Am o intrebare....dupa ce ati avut primul CM s-a intamplat ca dupa o luna sa nu mai aveti??????????

Alexandra: sa fie o intarziere cu ochsori???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

mirona, ce gramaj are borcanelul ala de mancare cu carne? si inca una: dupa ce criterii alegi iaurtul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

mirona, ce gramaj are borcanelul ala de mancare cu carne? si inca una: dupa ce criterii alegi iaurtul?

125 g - deci papam fffff putin. dar ... asta e. asa-s fetitele.
papa e insa facuta de mine - deci carnea o pun dupa ochi - cam 2-3-4 lingurite de piept facut la blender.

iaurtul l-am ales dupa criteriul FORUM. Au fost aici recomandate doua iaurturi cu termen de valabilitate scazut: napolact si campina.
Le alternam - ca-i plac ambele. Cand cu cereale, cand cu fructe, mai vreau sa incerc si cu branza calcica. Alte combinatii or mai fi?

Miro

Mergi la inceput