Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 23
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
adeju, io zic sa relax un picut ca o sa vrea motanu' lapte la un mom dat... ce, ai vazut tu motan sa nu bea lapte ?
o sa bea, dar probabil cand o sa vrea el si o sa scape de stresu' asta cu maica-sa care-i tot vara biberonul cu lapte pe gat tot la 2 ore
io zic sa suplimentezi cu altceva si asta e...
stiu ca e usor de zis.... zise aialalta mama nebuna care-i da lu' fiica-sa polyvital de ieri din cauza ca nu mai vrea sa manance
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
aaa, nu cu laptele l-am stresat... deja m-am obisnuit cu asta, nu mai fac decat doua biberone pe zi, unul dimineata, unul seara (de ce l-oi mai face pe ala de seara, nu stiu... cred ca nu pot sa adorm pana nu stiu rutina indeplinita :))) ). il mai incerc cu lingurita la 2 ore, io stiu, poate vrea, niste iaurt, niste fructe, bla bla bla..... ca sa nu credeti ca-s deja buna de dus pe campii... eric mananca de pranz la 2- 2 juma' iar masa urmatoare e la 8............ dap, si ma rog, si masa de dimineata e la 10 juma'-11......
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
flore26 spune:
Am mutat pozele si pe flickr, doar ca , daca am citit bine, pana in septembrie e gratis, dupa care se plateste o suma pe an....Le/am pus la semnatura.
FLORE
www.flickr.com/photos/9038612@N03/" target="_blank">ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
Ktrinel spune:
asa...6 dimineata, omu' plecat la peste la 5...eu calare pe laptop reinstalat , cu borcanul de nutella in mana...
vad ca a fost o noapte "speciala"...si pt mine...am baut aseara pe la 7 un pahar de Pepsi....eu nu beau din astea de ani de zile...dar deh, daca m-a cinstit varu' meu propriu si personal...
si cine numara oile la 12 noaptea....
tot cald la capitala...cand ziceau astia ca in nu-stiu-cati ani bucurestiul o sa aiba clima de sahara...am crezut ca glumesc...dar vad ca se adevereste
..care nu v-ati pus aere conditionate, dati-i bataie...dar daca le puneti , dati=le si drumu
...nu le tineti pe ventilator, cum cunosc eu cazuri...![]()
ce telepatie, chiar ieri cand faceam apelul, am vrut sa scriu si de fatima, si hop ...apare...cum, Eva merge deja?
alexandra e foarte posibil sa fie dereglat CM in primele luni! nu te uita pe calendar ...ca nu ai de ce...dureaza pana se reinstaleaza la normal..
mirona, vai ce activitati pe Kara! o scumpa!
ralumat , un feng shui nu ai incercat ?![]()
mai sunt 10 zile si apare taica-meu. dca tot nu am avut somn azi-noapte m-am pus sa fac liste cu to do...
de ce nu m-oi fi gandit sa ma organizez mai din vreme...iar mi se bulucesc toate pe ultima suta de metri.
alexandra_25 spune:
Ktrinel......salvata de mesajul tau!
...mii de pupici...parca ma simt mai bine!![]()
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
Ktrinel spune:
alexandra, eu spun teoretic...si din experienta mea...daca suspicionezi si altceva ![]()
..eu nu mai stiu.
nici nu m-am gandit la scaunul de masina nr 2....vad ca mai depinde si de masina...
..cred ca doar in europa...aici totul e stas
...
dianocica, asteptam poze cu d mic la masa. apropo, pe unde ati mai ajuns cu diversificarea?
madaluta, ia uite alt balacit!! hehehehe ....
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Laura13
vad ca nu mai scrieti mniul zilei, chiar imi pare rau, ca era interesant, eu mai fac o ultima incercare. asadar
meniul zilei:
5.00 - lapte san+60ml lapte praf
10.00 - 2 masuri cereale milupa (orez+porumb)+150gr piersica+mar (borcanel nestle) si 120ml suc de mar+para+apa plata
13.30 - 200ml lapte praf (nu a vrut deloc sa suga)
17.30 - 200gr carnita vitel+morcov+patrunjel+telina+cartof+cartof dulce+dovlecel
21.30 - lapte san+120 ml lapte praf
va asteptam si pe voi cu idei noi.
pupici!
plizzz Laura - NU RENUNTA! azi postezi tu - maine eu - poimaine iarasi tu ... si mergem noi inainte - pana o sa li se para si altora utila faza. pupici

Asadar .... Meniul zilei:
dimineata - lapte (100 - 140 ml)
masa fructe - o caisa cu un biscuite + 1 danonino
masa pranz - 3 cereale de la Nestle cu iaurt (2 masuri cereale + 1/3 pahar iaurt Campina)
masa seara - mixt legume cu orez si piept de pui (cca. 2/3 borcanel)
seara tarziu - lapte (180 - 240 ml)
Pentru cele ce sufera de inima - a nu se citi meniul zilei postat azi.
Alex pupici si tie- dar eu nu puteam sa-ti raspund la intrebare - ca eu dereglata am fost si dereglata am ramas - are fii-mea aproape 8 luni si mie mi-a venit o singura data - si de atunci PAUZA!!! ceea ce nu e nimic nou pt mine.
si nu dispera ... poate se mai regleaza.Flore sambata merem la bazin. Veniti si voi? pupici
Miro
madaluta spune:
mirona: bine ai revenit! kara este o minunatie de fetita...e scumpa foc!
vreau si eu fe-ti-ta, vreau si eu fe-ti-ta!!!
( bineinteles k nu in locul flacaului meu, ci alaturi....)
Chiar ce metode/tehnici ati folost, voi cele cu fetite in dotare???Vindeti-mi si mie pontul, k ai maine-poimaine ne apucam de treaba si vrem fe-ti-ta
quote:
Madaluta,
de care jucarie vorbesti?...de asta?
Dandusa Da, despre jucaria aia intrebam...
quote:
Am o intrebare....dupa ce ati avut primul CM s-a intamplat ca dupa o luna sa nu mai aveti??????????
Alexandra: sa fie o intarziere cu ochsori???
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Ktrinel spune:
mirona, ce gramaj are borcanelul ala de mancare cu carne? si inca una: dupa ce criterii alegi iaurtul?
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mirona, ce gramaj are borcanelul ala de mancare cu carne? si inca una: dupa ce criterii alegi iaurtul?
125 g - deci papam fffff putin.
dar ... asta e. asa-s fetitele.papa e insa facuta de mine - deci carnea o pun dupa ochi - cam 2-3-4 lingurite de piept facut la blender.
iaurtul l-am ales dupa criteriul FORUM. Au fost aici recomandate doua iaurturi cu termen de valabilitate scazut: napolact si campina.
Le alternam - ca-i plac ambele. Cand cu cereale, cand cu fructe, mai vreau sa incerc si cu branza calcica. Alte combinatii or mai fi?
Miro