Copacul de hartie !!! - reciclare

Copacul de hartie !!! - reciclare | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Am gasit ceva super si ptr. ca am auzit destule persoane de pe forum adepte ale reciclarii m-am gandit sa va impartasesc www.copaculdehartie.ro/home.html" target="_blank">solutia .
Noi la birou deja nu mai aruncam nici o foita de hartie, o strangeam in cutii si vin si o ia.

Ce putem face ??
"Convingandu-ti seful/colegii/angajatii sa sustina acest proiect. E simplu: strangeti in birou hartia separat, urmand ca echipa de voluntari mediaORG sa o transporte la un centru de colectare. Retine ca din 10 kilograme de hartie se cumpara 1 copacel"

Sa facem ceva pentru Sara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bravo, Monica
super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Anda te asteptam la un subiect unde putem dezbate asta , se numeste "Cum si unde trimitem gunoiul selectat" din subforumul Casa noastra.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Am trimis si eu linkul la cunostintele care lucreaza la firme mari, unde se aduna hartie multa...E o idee f. buna!

Cu pet-urile de plastic e o problema si mai mare...Culmea, intr-un sat izolat din jud. Hunedoara am vazut un tomberon mare din plasa metalica, unde satenii adunau pet-urile de plastic...Daca ar fi plasate astfel de tomberoane si in cartierele bucurestene, cred ca s-ar aduna tone intregi..

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Am gasit si noi o brosura intr-un fast food care indeamna exact la acelasi lucru colectarea hartiei separat. Mi s-a parut o idee SUPER si inteleg ca este aceeasi campanie.
Bravo celui sau celor care au initiat aceasta campanie!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Excelent proiect ! Felicitari celor ce l-au initiat !
In M-Ciuc, exista tomberoane separate pentru gunoi, hartie si pet-uri.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Da, e o idee buna, un mic pas inainte, la birou si noi procedam la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

O alta idee este sa printam si pe o fata si pe alta. Fie printind un document foaie cu foaie pentru a putea intoarce foaia manual, fie folosind de doua ori un vraf de hirtii - o data pe fata, o data pe dos.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

super idee.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/home.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Ideea e buna. Eu chiar acum am "impartasit" solutia mai multor prieteni.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am luat legatura cu ei si vor veni sa ridice primele 40 kg de hirtie. Multumim ca ne-ai spus de ei, Anda.

Mergi la inceput