Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 28
adalia spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
acum sunt in ROMANIA si am aparatul la mine dar nu am luat si cablul de date ca sa pot transfera pozele in calculator,saptamana viitoare la sfarsit plec in SPANIA si o sa descarc pozele ca am facut o gramada sa vedeti ce ditamai burtoiul am,parca as avea 7 luni cum zice mama mea.aaaa si inca ceva dunga aia maronie sub buric e neaparat sa apara?ca la mine nici urma de ea...de fapt s-a facut dar din parcare s-a gasit sa creasca chiar pe burta de imi e si rusine sa arat burta la cineva asa de aproape ca se vede parul ala electrocutat de zici ca e dat cu gel.
20+ cu
si un
surpriza
-IRINA-
nu e musai sa apara linea negra...sunt multe fete care nu au au deloc, altele la care apare mai tarziu, pe la cateva luni, altele la care le apare f repede. de ex, pussi o are de la 5 zile de la ET, eu o am inca inainte de a -mi face testul de sarcina..de fapt, a fost unul din primele semne de intrebare daca nu cumva am ramas insarcinata
adalia
19+a happy mom-to-be
dany2007 spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare si scuze, dar nu am timp sa caut pe forum.
Voi la cate saptamani mergeti sau ati fost sa faceti eco morfologica?
Eu merg la 18 saptamani si ma gandesc daca o fi ok.
adalia spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
dar par ti-a aparut?20+ cu
si un
surpriza
-IRINA-
si par, dar asa mai deschis la culoare. si subtire
adalia
19+a happy mom-to-be
adalia spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare si scuze, dar nu am timp sa caut pe forum.
Voi la cate saptamani mergeti sau ati fost sa faceti eco morfologica?
Eu merg la 18 saptamani si ma gandesc daca o fi ok.
mie mi-a zis dr sa fac eco morfologica de trim 2 la 24 saptamani dar am auzit fete care au fost mai devreme
adalia
19+a happy mom-to-be
slimatei spune:
nustiu ce s-a intamplat cred ca am dar ok si a plecat mesaj. fara sa-mi termin idea:spuneam ca mama a fuart o garoafa in timpul sarcinii cu mine si a dus-o la picior si eu m-am nascut cu semnul garoafei in acel loc ,mai sus de genunchi daca port o fusta mini se vede parca am tatuaj, nu ma deranjeaza e chiar sexi, mie imi place da daca-mi iesea pe fata?sau astea sunt prostii atunci de la ce oare mi-a iesit pata in forma garoafei? culmea cami-e nu-mi plac garoafele adevarate...
STEFANIA
+14
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
PUSSI sper sa vina tati repede si sa aibe grija de voi
...ai vazut cati pupici am pus nu?!
SLIMATEI..nu avem voie sa stam picior peste picior ca sa nu facem nu stiu ce la picioare ca se comprima vasele..nu avem voie sa stam pe spate cu burtica in sus mai mult de cateva minute si nu avem voie sa ne aplecam sau sa ne intindem in sus dupa ceva..pozitia corecta de aplecare este cea cu genunchii indoiti, spatele drept si cracanate
ROXANA22+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
vad ca mesajul defapt nu a ajuns deloc...spuneam ca suntatataea restrictii si superstitii in care nu ai voie sa faci aia sau calalta,dar pe mine ma intereseaza motivul!
asa f.bine pot crede ca sunt inventii...nu ai voie sa mirosi, flori sa pasesti peste ata etc de ce ?ce se intampla santa astatea si atatea ca eu nici nu stiu ce sa mai cred...
STEFANIA
+14
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
alfa_anca spune:
Stefania, toate vorbele alea sunt vorbe din batrani, superstitii prostesti dupa parerea mea, ca asa era lumea pe vremuri, numai ca s-a transmis pana in zilele noastre, si cine e mai slab de ingeri le crede. Bai frate dc mie nu imi zice cineva de ce, atunci pas. Deci ok, nu am voie sa fac nu stiu ce pt ca dpdv medical se intampla asta, dar sa imi zica cineva ca nu tb sa pasesc peste apa ca cine stie ce naiba inventie a lu' nu stiu cine de acu 500 de ani........pardon. Si acuma dc e lac pe marginea strazii si tb sa trec strada, ce fac?? Ocolesc pe la mijlocul strazi pe unde nu elac dar nici trecere de pietoni??? Be serious!!!!!!!!!
Eu tocmai m-am intors de medic, a zis ca ecografia arata ca bebe e f bine, ca iau in continuare bio marin plus si magneziu si ne vedem peste 3 sapt. Iar in legatura cu concediul meu luuung pana in MM a zis ca nu e nici o pb, DRUM BUN! Asa ca abia astept sa isi ia tati concediu pe 2 iulie si o taim din bucurestiul asta infernal de calduros.
Va pup.
Anca
21+
Elena
adinag spune:
Buna!!!
BB, felicitari pentru fetita! pai tu parca fetita iti doreai, nu?
Darleena, imi place foare mult numele Kara! Il aveam si eu pe lista, dar al meu a refuzat. Ca si toate celelalte nume, de altfel!![]()
Stefania, eu zic sa te mobilizezi si sa faci macar mai dupa-amiaza o plimbare la mare, pe plaja. Si sa-ti iei si costum de baie cu tine
. Si chiar nu exista absolut nimeni pe care sa cunosti tu acolo?
pussi, ti-au zis si fetele cu translucenta, ce dr. e asta? Mie mi-a zis dr. d ela spital ca BB trebuie sa aiba min. 45 mm CRL, daca nu nu este significanta translucenta. La mine BB a avut prima data 43mm si m-a trimis acasa sa revin intr-o saptamana, ca altfel mi-ar face degeaba!
Roxana, pai daca ti-a iesit la eco in sapt. 8-10 bebe mai mic, nu ti-a corectat DPN-ul? Ca asa ar fi normal, asa se stabileste DPN-ul. In definitiv nu este relevanta dataUM, ci cand a fost ovulatia. Sunt si femei cu CM de 50-60 de zile, doar nu se poate merge numai dupa UM!
Eu nu am ce povesti, suntem in febra impachetarii, plecam duminica dimineata tare in concediuc Abia astept sa ma balacesc in mare!
Pe perioada asta nu crd ca voi intra, intentionat nu vreau sa luam laptopul cu noi, ca prea dependenti am ajuns! Sa avem timp pentru familie.
Va pup
Adina 13+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
hello iubitele!!
eu azi am avut o zi ff obositoare, mi s-a facut rau, m-am invinetit toata la fata si am lesinat...
. s-au speriat fff tare parintii si sotzu', partea hazlie a fost cand am tot dadeau cu apa pe fata, la care eu am inceput sa imi revin si le-am zis: " nu stricati apa pe fata ca mie imi este sete....
" oricum a fost tare nasol sa vezi numai negru in fata ochilor, sa nu mai poti sa respiri si sa nu mai ai control asupra ta ![]()
![]()
![]()
dany, eu am facut morfo fetala la 20 sapt si o zi. si a fost ok. eu stiu ca cel mai, cel mai tarziu se face la 24 de sapt.
irinuca, ink nu am plecat draguta, peste 2 zile plec, adica luni dimineata!!!
azi dimi ii ziceam la al meu ca eu imi dau fetita la balet, la care el: " da, sigur, sa se faca dansatoare (stii voi de care) cand o fi mai mare...." 

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

care s-a gasit sa creasca chiar pe burta de imi e si rusine sa arat burta la cineva asa de aproape ca se vede parul ala electrocutat de zici ca e dat cu gel.
si un