Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 27

mihuta spune:
Chiar uitasem de pozele de pe mailul comun, asa va cunosc si eu si vizual ! 18s +
Sophia 80%

irina_stef spune:
mai fetelor ca veni vorba de mailul comun,de ce nu se mai vad albumele noastre acolo la photos?ca eu am incercat dar nici macar nu mai apare nimic? 20+ cu
si un
surpriza
-IRINA-

pussi spune:
irinucilor nici noi nu suntem mai bine, am slabit 4 kg. si am pus unul!
De dimineata am mancat, am pus farfuria in chiuveta siiiiiiiiiii directia
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

mihuta spune:
Irina, apare anuntul ca pe 20 septembrie se inchide yahoo photos, dar in dreapta in partea de sus este un link cu "my photos" - acolo le poti inca vedea 18s +
Sophia 80%

pussi spune:
rge tu mai folosesti baby soundul ala??? cum se aude?
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

irina_stef spune:
aaaa,pai eu nu stiam ca se inchide,de saptamana viitoare cand ajung la mine acasa,o sa mai fac si eu poze si sa va trimit de la mine din mail nu?
pussi,lasa iubita ca se zice ca de cand incep ei sa miste cica gata cu asa se zice,eu cel putin sper sa fie asa si la tine.oricum e bine ca ai inceput deja sa iei in greutate si poate usor usor strici prietenia asta cu wc-ul
20+ cu
si un
surpriza
-IRINA-

mihuta spune:
pai poti sa le bagi direct si in yahoo photos, cred, pentru ca se inchide abia pe 20 septembrie... 18s +
Sophia 80%

irina_stef spune:
acum sunt in ROMANIA si am aparatul la mine dar nu am luat si cablul de date ca sa pot transfera pozele in calculator,saptamana viitoare la sfarsit plec in SPANIA si o sa descarc pozele ca am facut o gramada sa vedeti ce ditamai burtoiul am,parca as avea 7 luni cum zice mama mea.aaaa si inca ceva dunga aia maronie sub buric e neaparat sa apara?ca la mine nici urma de ea...de fapt s-a facut dar din parcare s-a gasit sa creasca chiar pe burta de imi e si rusine sa arat burta la cineva asa de aproape ca se vede parul ala electrocutat de zici ca e dat cu gel.
20+ cu
si un
surpriza
-IRINA-