Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
doina.todor spune:
Ioanaradu da am si nu s-a luat nici azinoapte, intradevar a fost o furtuna urata dar se pare ca in cartierul meu nu s-a luat curentul
Pusi
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor
http://b1.lilypie.com/sJbup3.png
Mihaelaaa spune:
Neata la stup si de la mine!
Eu nu mai scriu asa des ca inainte,ca piticu meu nu ma prea lasa...si recunosc ca nici de citit nu apuc sa citesc tot,tot...de aceea va rog sa ma iertati daca nu raspund la nimeni.
Am vrut sa zic si eu ca si eu imi cam pierd rabdarile cu David cateodata,si am crezut ca nu e normal,dar citind ca si voi treceti prin asa ceva,m-am mai linistit putin...sotul cand ma aude cateodata cum vorbesc cu David ma cearta...el nu ma prea intelege,din pacate!
El e toata ziua la lucru si sta cu David max 2 ore pe zi si asta in zilele bune!
I-am explicat si lui (pe un ton mai ridicat) ca eu stau toata ziua cu copilu si ca e normal sa mai am si eu "scapari", si ca si mie mi-ar fi usor sa stau 2 ore pe zi cu copilu fara sa-mi pierd rabdarile.
E adevarat ca eu cateodata vorbesc cu copilu ca cu un om mare,ii spun de ex.:"cand dormi tu eu umblu tiptil prin casa,fa bine si urmeaza-mi exemplul!"...sau:"Tu ai mancat,lasa-ma si pe mine acum sa mananc!"...si ca si Roxi si mie imi mai vine cateodata sa strig la el "TACI!"
Sotul zice ca nu e bine sa strig la el sau sa-l cert...eu nu sunt de parerea asta!
Cred ca in viata asta o sa mai fiu si eu nerabdtoare cu el...-ca sunt si eu om-,si cand va fi mare si va face cate-o prostioara asa cum e normal la fiecare varsta,va trebui sa-l mai si cert,si sa-i expic ce e bine si ce nu...
Pai daca eu acum sunt toata lapte si miere cu el, cand oi striga la el plange imediat,nu? Si adio explicat de ce nu e bine sa faca aia sau aia! Ca el nu e invatat cu certatul...
Vad la verisoara-mea ca nu poate discuta nimic cu fica-sa ca imediat plange de nu o mai poti opri...si intotdeauna iasa cum vrea copila,ca numa asa tace...daca face cum vrea ea!
Acu spuneti si voi...Sunt eu nebuna si mama rea?
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
diana_jors spune:
Neatza,
n-am vrut sa zic nimic sa nu deprim lumea, dar ma aflu si eu in aceeasi stare in care mi-as lua lumea in cap si as fugi depareeeeeeeeeeeeeeee...
Cedez psihic curand daca mai stau prizoniera cu el in casa... n-am masina, si fiind si caldurile astea nu a ce sa fac decat sa stau sa-l pazesc in casa...
Ieri i-am spun lui tati treaba asta, a fost dragut si s-a oferit sa stea cu el macar pana imi rezolv si eu niste treburi de baza - foaia de concediu la serviciu, un card expirat la banca, radiografie pt certificatul prenuptial etc... dar cum nu-s foarte harnica cu mulsul si nici lapte praf nu i-as da, am ajuns la concluzia ca il pun in marsupiu si il plimb dupa mine peste tot. Mai putin la analize, unde vine si tati cu mine sa stea cu el pana sunt eu inauntru ![]()
Aseara il pun la culcare - mancat, schimbat - si ma bag repede in bucatarie sa fac ceva de mancare, ca mai plangea si tati de foame... Nu apuc sa curat 2 cartofi, ca Alex (desi de obicei seara dupa ce il pun in patut nu mai riposteaza, sta cuminte chiar daca nu ii e inca somn) se apuca de plans. Nu ies din bucatarie, in ideea in care era si tati acasa si se uita la film... In cateva momente apare cu el in brate in usa bucatariei gata sa mi-l dea, ca "plange de numa'"... desi gata sa explodez de nervi, ii spun frumos: "ia mai plimba-l si tu, macar pana pun mancarea la foc"... a functional, alex s-a potolit...
Azi dimineata, Alex up&running, fug si eu sa fac un dush sa o luam la picior sa imi duc foaia de concediu (pe iunie!) la lucru... pana ma intorc dormea ca valiza. Nah, cum sa-l mai pun in marsupiu? Daca tot a adormit, macar sa doarma...
Cu mancatul: inainte de ora 12 nici o sansa! Atunci - vreo 2-3 sandviciuri si 1-2 iaurtele... apoi mai mananc seara ca lumea. Normal ca nu am de unde sa mai pun rezerve la congelator ![]()
Gata, ca s-a trezit, fug sa imi fac treaba!
Revin mai incolo.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Mihaelaaa spune:
aaa,si pt ca se tot discuta de jucarii odata...ia uitati ce-i plac la fiu-meu...

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/sudring3/detail?.dir=8fe5re2&.dnm=1a67re2.jpg&.src=ph
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Amma23 spune:
Roxanici, m-am topit aseara de dragu' lu fii-tu, ce "rrrrrrrrrr" dulce scoate, asta l-ai facut pentru export, Franta.Deci sa nu te mire daca la 18 ani o taie de acasa.Si o sa stai cu dorul lui cum sta cu dor de mine.E dulce tare, imi creste inima cand ii vad.Va dati seama ce efort decpun ei pentru orice mica evolutie.
Al meu se chinuie acum sa-si traga in cap o hainuta colorata de pe marginea patului si se chinuie de mama, mama.
Revin mai tarziu ca am citit si am si raspunsuri, da' n-am timp.
Pup fetele
Ama si Lucas 12 Martie 2007
karra80 spune:
acuma am vaz si eu la TV ca a fost furtuna la noi....nu am auz nik si pitica a dormit asa de bine ...la 7 s-a trez de la 23....
Si inca ceva cred ca i-a facut vreun descantec medicul la care am dus-o sa e vb de la fierul care i-l dau ca a incep sa mance la fiec masa 150-160 ml.....sau mai e o faza...am cumparat tetine 3+ la biberoanele de la Avetnt ca eu tampita de mine nu am vaz ca mai sunt si 1+, 2+, 3+..... eu chinuiam biatat fata cu alea0+ deci va dati seama cum sa mance ca obosea saraca..... bine ca aveam unele de la chicco care nu se schimba deca dupa 4 luni dar si asa acuma in 10 min a golit 160 ml.....
Doamne ce ma bucur ca manca si ea mai bine....
AM in schimb probl cu suculetele....isi face greata si ii vine sa vomite de aia ii dau dupa 3 ore de la amsa sa numai aiba ce da afar...dar am incep sa o obisnuiesc asa cand dschide gura sa faca, ca si cum ar voma o tin de maxilar si atunci face ca si cum ar mesteca...sper sa se obisnuiasca...
cine i-a dart la bebe calciu gluconic cum arata? era la fiole sau ceva sirop? ca mie mi-a dat de la farmacie fiole da scrie pe ele injectabile si se administreaza intravenos...deci cum sa i le daui pe gurtiza...ca oricum isi face greata si face ca si cum ar voma....ce copil "gretos" am.....tre sa-i dau lamaie pt greatza....saraca de ea![]()
Loradin, roxanici si eu subscriu la ce ati scris voi........ dar dupa ce ma i-a cate o stare de nervi ma apuca niste mustrari de constiinta si mi se face o mila de ea si incep sa plang si etc......eu nici nu sunt obisnuita sa planga deca cand mai are cate o criza imi vine sa ma urc pe pereti ami ales daca sunt obosita.... a mea a avut si o sapt jumate intreaga faar nici un min de plans...doar mataiala 5 min inainte sa adoarma....
Ajutorul sotzului m-a ajutat de la incep...si inca ma ajuta...adevarul ca ii permite job-ul fiind patron dar si asa are o gramada pe cap....dar cand e acasa ma ajuta...el o adoarme seara......sta cu ea sa mai ies si eu la magazine, cosmetica coafor....sa fac sambata curat...iese cu ea.....nu e pretentios la mancare....daca este ceva facut bine daca nu mergem in oras...sau comansdam o pizza....deci vreau sa-i multumesc la D-zeu pt un asemenea sotz...intelegator din toate punctele de vedere......
Si mai am un ajutor...soacra-mea...daca o chem sau las fata la ea sta cu ea sau vine si-mi mai face curat....mergem si amncam la ea...e super ok....ce am tot streseaza e ca ar vrea sa duc fata mai des la ea...dar eu adca merg acolo nu am ce face cat doarme fata dupa-masa ca nu pot sa dorm cu ea si nu am chef sa atarn pe la curte asa fara net fara calculator.....in rest e ok nu am probl cu ea.....
a mea inca nu s-a intors de pe spate pe burta decat de pe spate pe lateral mai mult numai incearca....sau de pe burta pe spate da.....mai exersam....
Fluor inca nu am intreb medicul dar daca ar ajuta dinbtisorii as da...ca si ai mei si ai lui tacs-o ii varza deci .....ce am citit in timpul sarcinii e ca mugurii dinbtisorilor s-au format undeva in timpul sarcinii deci nu stiu cat mai ajuta acuma dar ar fi bine sa ajute totusi o sa intreb si eu al medic dar nu stiu cumm ini voi da pastilutele ca asta face naz si al suc de fructe daramite la pastile........
Sherbi ce bine ca ai aprut.....ne faceam ganduri ca te-ai suparat si tu de ceva
Elyanne, roxanici eu ma gandesc deja ca saptamana asta intre 22-29 iunie anutl trecut am conceput gaza.....si am ami avut niste ganduri la inceputul lunii ca nu-mi venea menstruatia
si am vedeam deja iar la odisee la ian-feb de data asta......
dar mi-a venit s-a mai dereglat putin.....
Cam atat va
si mai intru mai tarziu
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
rianna_stef spune:
karra eu i-am dat dariei calciu,fiole;la inceput i-l dadeam cu seringa dar isi facea greata ,asa ca i l-am pus in ceiut sau in lapte si nu maifacea mofturi;ce fericita esti cu asa sot;si al meu a fost asa la inceput;se trezea si-mi pregatea biberoanele pt a doua zi,sau chiar daca nu stia ce sa-i faca statea cu mine si-l simteam aproape,dar...nu l-a tinut decat vreo doua saptamani;cred ca l-am deochiat!
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
karla32 spune:
Neatza, fetelor!
OOOOOOOOOfffffffff! Ce zile idioate! Dar vad ca si voi aveti nemultumiri, asa ca...Ce sa mai zic! Ieri a venit soacra-mea sa stea cu baiatul pe la 2, sa ma duc eu la stomatolog! Intra pe usa, eu cu copchilu' in brate care maraia de somn...nici nu se uita la el si incepe sa povesteasca despre pisica vecinei ei, cum a zgariat-o pe stapana-sa si pe altcineva de i-a umplut de sange. Dupa vreo 10 min isi aduce aminte ptr ce a venit si incepe cu o voce stridenta sa vorbeasca cu Luca. Copilu incepe sa urle. Incerc sa-i spun sa taca. Ea nimic! Zice, vezi daca vin rar si nu ma cunoaste! De ce nu ma chemi mai des? Sa bem si noi o cafeluta! Am sim,tit ca ma ia cu racori! Da am tacut! Hai sa- legan! Zic, nu, ca nu ii place! Sa-i cant! Nu, ca vrea sa doarma!In sfarsit, m-a scos din sarite!
La capitolul barbat, acum parca si-a mai revenit! Ca am avut si cu el niste discutii, mama-mama! Venea, manca, il pupa pe baiat si se aseza la tv sau PC, si gata! Nu scotea o vorba, era total absent! Am si eu partea mea de vina ca dorm in dormitor cu Luca si el singur si probabil ca si de aici e o chestie... Ma gandesc si eu... Hai, gata, las la o parte vaicareala!
Am reusit si eu sa fac curatenie generala. Intr-o viteza uluitoare, dar am reusit sa fac! Cu gatitul e mai greu. Nu am nici timp si nici o tragere de in inima prea mare sa bucataresc pe caldurile astea. Ne descurcam cum putem. Ziua nici eu nu prea mananc si tot nu dau jos un gram! Am 8 kg in plus.
Lapte prafeu folosesc in completare la tzitzi Humana 1, pe care scrie 3 saptamani de la deschidere. Cumpar cutii de 300g dar nu le termin in 3 saptamani, ca domnu meu meu are zile si zile.
Sper sa ajung si eu sa ma aranjez la par zilele astea ca sambata cealalata ma duc la o nunta. Nu sunt vopsita din august anul trecut si nici nu m-am mai tuns si oricum aveam parul lung... Am noroc ca nu am niciun fir de par alb si am fost vopsita in nuanta apropiata de parul meu ca altfel nu stateam asa atata timp!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
roxanici spune:
Propun sa facem clubul mamelor ce vor sa fuga 
Io am sot care ma ajuta...ca al Karrei insa in timpul saptamanii vine acasa (de fapt ne culege de prin parc) pe la 8 si ceva, facem baie la copil impreuna si daca e cuminte rares il adorm io, daca nu, tata-su
ca io is stresata de peste zi si transmit copilului.
In weekend sunt libera, e copilul lu tata 100%, io ma duc numai sa il pup si sa il dragalesc. Da uite mai vine cate un weekend de asta de tb sa plece tata si cade cerul peste mine.
Si aici a fost dragelor furtuna....m-am trezit sa inchid geamurile ca ma simteam ca Dorothy din vrajitorul din Oz, inca un pic si zburam cu totu
Mai tarziu va povestesc ce mult imi place mie in parc, asta ca tot am ajuns la capitolul descarcat nervii.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Elyanne - da,la mine e in cutie de carton si inauntru 2 pungute cu lapte praf.Probabil ca difera un pic la compozitie,nu stiu de ce are diferenta de valabilitate dar asta nu conteaza,e mai bine ca cel romanesc tine 1 luna.
Aici in general produsele au cam maxim 1 luna valabilitate.Rar gasesti ceva sa spui ca tine mai mult.De cate ori nu am aruncat mancare,de fapt cred ca saptamanal pt ca uitam sa le folosim si cum expira repede...
Kitty - stiu ca sunt multi care ajuta si asta e un lucru bun.Sunt multi oameni saraci si parca niciodata nu-i poti ajuta pe toti.Nu vreau sa intru in amanunte dar e o chestie politica cu Africa de a nu-i ajuta mai mult.Eu tot trag cu Africa pt ca acolo se moare zilnic,isi privesc copii cum mor...off
Apropo,de ce site vorbesti,forum'?
Loradin,Roxanici,Diana - fiti tari!Si eu trec uneori prin momente grele,mai ales ca eu sunt oarecum singura aici.Stiu ca e usor cand trebuie sa spui pt altii dar cand iti vine randul procedezi la fel.E va doresc putere si rabdare multa si spuneti-va of-ul aici daca simtiti nevoia,"tipati" la noi,ca de-asta suntem aici.

Acum ma duc pe webshot sa vad noutatile si de ce nu sa pun si eu un filmulet cu Carl.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos