Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
incerc sa o iau intr-o ordine logica.... sper sa reusesc.
tema zilei baita cam la 37-38 de grade, mai mult din ochi, adica din mana, il dau cu ulei de la nivea in fiecare seara, facem masaj. ma rog... vorba vine ca nu prea mai are stare.
dandusa felicitari pt dintisor! am vazut pozele.... sunt minunate, am vrut sa nu ma uit la cele de la plaja, dar am cedat tentatiei de a o vedea pe Crinuta, am incercat sa ignor peisajul. sunteti niste sumpe!
madaluta l-am vazut pe Darius.... mama ce bine sta in picioare!
Lavinia multa sanatate lui Mihaita. un de la noi! lasa ca e mai bine ca nu i-a dat antibiotic, asa se invata organismul sa lupte singurel cu boala. o sa treaca, vei vedea
dia

quote:
ca-s la capatul puterilor...maraiala in carucior, maraiala in brate -unde nici nu mai vrea sa stea deloc, se zbate s-o las pe jos, maraiala in pat... si lista poate continua... .

.... ai citat viata mea!
dianocica si daca ajunge pe parchet ..... e nasol? nu e voie? ca si Dani se mai plimba pe acolo, eu il las. azi l-am gasit cu capsorul bagat intr-un dulap, cotrobaia pe acolo dar..... super pozele cu balaceala!!!!!
anateo multa sanatate Teodorei si pt gasirea gradinitei!!
yagmur da, ti-am dus dorul! si vrem maine un mes lungggggg cu multe multe detalii despre voi doi!
roxanica tinem pumnii sa treaca problemele de la sine.... fara a...
dianarus multumim pt meniu! iar pozele .... vreau si eu langa Ianis!!!! se poate? ma primeste?
donia Dani nu a cazut, dar nu il mai las pe pat DELOC singurel, adica si daca uit sa iau pampersul il iau in brate si ma duc dupa pampers, de aceea a facut pisu pe mine de vreo 2 ori! da' n-a cazut!!!! incerc sa evit accidentele cat pot de mult, de aceea azi era sa traga masa de calcat peste el.... se cam balanganea, dar nu a avut forta necesara..... sau am intrat eu in camera exact la momentul potrivit. imi vine sa strang tot din sufragerie, dar unde sa le pun?????
a deju deja 2!! la mai multi.... baga-te repede in chiuveta dupa nervi.... mai ai nevoie de ei!
azi in parc o mamica.... am pus copilul in premergatoir de la 5 luni!. alta.... eu ii dau suc de portocala si de GREFA de la 2 luni alta.... ma duc sa ii pun sucul de mere la frigider sa il dau maine MOOOOOOOOOOOR
copilul meu suge..... PE BURTA! bai... nu mai are stare DELOC!
INTREBARI:
1. pana cand dati mancarea blenduita copiilor? o cunostiinta mi-a spus ca daca nu ii dau bucatele mici mici de acum nu va mai mesteca. asa-i?
2. pot sa ii dau suc de fructe PROASPAT in loc de ceai/apa? ca nu vrea deloc sa bea nimic altceva decat suc de fructe (30ml suc+70 ml apa..... n-are nici un gust de suc, dar lui ii place!)
3. legumele+carnita i le dau la 18. cineva mi-a spus ca nu e bine, ca nu are timp stomacelul lui sa digere pana seara la culcare. asa-i??
mai vroiam sa intreb, dar am uitat. LOGIC!
nu uitati..... VOTATI! VOTATI! VOTATI!
va pupic, somnic usor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

chris, si noi suntem pe baricade, rezistam tentatiei, desi l-am prins pe Cristinel la doua dejte de marginea patului...

Dia, ce poze, ce balaceala...? Aveti botezul?

Lavinia, calirea e buna, dar nu garanteaza automat imunitate, asta e data de anticorpi, iar la cate feluri de virusi cauzatori de raceli exista, e cam greu sa avem anticorpi la toti. Raceli o sa tot urmeze, stai sa incepem gradinitele, cresele...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by dianarus78

2 poze faine:

ianis in www.dropshots.com/day.php?userid=304213&cdate=20070621&ctime=131335" target="_blank">piscina

si, la insistentele lui ianis, marc calare pe www.dropshots.com/day.php?userid=304213&cdate=20070620&ctime=205502" target="_blank">calut

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

wow.... astea-s la voi acasa??? in curtea din dotare?????..... haaaaa... is cu bagajele la usa, sa stii :))))
super super super !!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

ihi, la noi acasa, in curtea din dotare. ieri a ajuns tati acasa, piscina e luata din carrefour brasov. a fost 1.5mil (in lei vechi) si face toti banii, ianis e super incantat nu mai vrea sa intre in casa, ar sta toata ziua acolo.

si-am mai zis io candva si vorbeam serios, va astept pe toate, numa' aduceti paturi pliante pt nani

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Dianaaaaa....m-ai bagat in boala cu piscina aia!!! ...Yagmuuuuur, imbraca-te ca mergem la Tg. Mures......Pupam Marc si Ianis, doi frumosi!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Sara are nevoie de noi!

no hai-hai, ca de amenintari sunt satula

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

Beti si va racoriti... ca da d de baut!
Sa va fie intr-un ceas bun alocatia si la mai mare!

...sa inteleg ca nu ninge?!?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by dandusa

Donia,
stii ce mi-a venit mie in cap,cind am citit versul?...,ca a inceput sa ninga la tine...,probabil ca mi se trage de la caldura...

exact!!!

diana si david 03.12.06
Pentru Sara Pentru Diana

si eu la fel... si am crezut ca doar io-s lovita-n cap

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by dandusa

Donia,
stii ce mi-a venit mie in cap,cind am citit versul?...,ca a inceput sa ninga la tine...,probabil ca mi se trage de la caldura...

exact!!!

diana si david 03.12.06
Pentru Sara Pentru Diana

da, da!!! si eu am crezut la fel. asta mi se trage de cand zicea donia ce satula e ea de zapada...

Pozele noastre

Mergi la inceput

nani scrie pe mine. totusi,

laura

1. cand va avea macar 4 dinti sa aiba cu ce mesteca incerc blenduit+cateva lingurite zdrobite cu furculita si mai vedem. ia incearca tu sa inghiti bucatele fara sa mesteci (presupunand ca n-ai avea dinti), iti cam sta in gat...
2. sucul asa mult diluat zic ca e ok
3. din moment ce are stomacul gol cand ii dai ultima masa as zice ca e ok. 4 ore cred ca sunt suficiente pt digestie. de ce nu le vrea la pranz? e prea obosit?

Pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia
Dia, ce poze, ce balaceala...? Aveti botezul?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

da, donia , avem botezul maine ...cred ca oana e ultimul fulguletz nebotezat inca.. ea si prietenul ei d ... cine se-aseamana se-aduna

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

multumim de urari, n-apuc sa raspund la nimeni ca-s varza...
dar nu ma pot abtine: dianarus, m-ai omorat intai cu virgula curtea ta si acum balesc dupa piscina voastra ... mamaaaaa ce m-as tolani in ea cu copil cu tot ... ce pacat ca nu stai in timisoara sau mai aproape

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput