Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
Azi sarbatorim doua printese. 
]
DARIA MARIA si ANA ILINCA.
PRINTESE FRUMOASE LA MULTI ANI. SA FITI SANATOASE, SA FITI IUBITE, SA ADUCETI PARINTILOR BUCURII N SUFLET SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA LIPSITA DE GRIJI.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
monu spune:
Fetelor mai facem colaj de 2 ani? ca imediat se face iulie. Cine se pricepe dati o mana de ajutor?
De Gusta mai stiti ceva? cum se simte? Tdi mai stii ceva de Gusta?
OanaC, suna tare bine ce faceti voi la Gymboree. Imi pare atat de rau ca noi nu avem asa ceva. Dar ma pun pe studiat si tebuie sa fac la copil un program de activitati ca se plictiseste. Iar gradi la toamna nu ma vad prea bine. De cand cu lipsa asta acuta de gradinite.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
LA MULTI ANI DARIA MARIA ... 
LA MULTI ANI ANA ILINCA ... 
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
elisor- din familie si n-as minti daca as spune ca imi este lb materna.
loreen- cum esti, sper ca mai bine da?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
Mercedes spune:
nelia- acum vad ca vii la mare din 3 iulie la neptun, nu stiu poate n ar fi chiar imposibil sa ne intalnim. Noi plecam de la mare din data de4 iulie si suntem cazati la olimp.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
onixone spune:
elisordar unde ti-ai operat alunitza?Si prin ce metoda?eu am multe pe fatza...nici nu imi vine sa le numar...si am inteles ca o clinica prin colentina in Bucuresti...Oare daca le fac prin laser mai raman semne?
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
onixone spune:
LA MULTI ANI DARIA MARIA ...
LA MULTI ANI ANA ILINCA ... 

Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
onixone spune:
nelia: da...alex s-a mai schimbat.acum incepe sa ii creasca parul si sa ii se increteasca.Sper sa aiba din nou fatza angelica pe care o stiu...ca altfel zici ca e un dracusor dulce...
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Florentina G spune:
Neata'
La Multi Ani celor doua printese Ana Ilinca si Daria Maria!
Sa cresteti sanatoase, sa va bucurati de tot ce poate oferi viata mai frumos, sa ajungeti cineva in viata!
Am avut o noapte grea, Patrick a facut febra, tuseste, ii curge nasul..
. Nu mai pot de mila lui, mi-a rupt sufletul cand l-am vazut atat de neajutorat, cum se uita in ochii mei cerandu-mi sa-l ajut.. Ieri am fost cu el la dr. si mi-a spus ca nu are decat un pic de rosu in gat si ca imi prescrie un antibiotic sa-l am in casa in caz ca o sa am probleme. Asa ca de azi ii dau si lui tratament, mai ales ca tuseste parca tot mai rau.
Va intrebati de la ce a facut rosu in gat? Pai sa va spun - Maya mananca iaurtul direct de la frigider si am lasat-o la masa cu doua borcanele de Danonino iar Patrick statea si el cuminte in sezlongul lui intr-un colt. Am iesit un pic din camera si cand m-am intors Maya era calare pe el si ii indesa iaurt cu lingurita... era plin la gura... si se lingea pe bot fericit!
Elisor, cumnata-mea e o specie mai ciudata
nici eu nu stiu ce pretentii sa am de la ea. Se imbraca si se comporta exact ca un baiat iar cand o prezint ca sora lui Dan, oamenii au impresia ca imi arde de glume sau chiar ca ii iau la misto! Zilele trecute eram la nasa si a venit sora-sa - o tipa mai pretioasa asa - sa ceara ajutor ca isi lovise masina si vroia sa o faca repede fara stirea sotului ei. Cand a intrat Dan cu Andreea si i-a spus ca e sora lui a facut o fatza luuunga, apoi cand i-a confirmat si nasa s-a ridicat si a plecat. Pe urma la telefon i-a reprosat ca ea era suparata si noua ne ardea de glume!![]()
Iar Dan - si mai ciudat - nu vrea sa faca scoala de soferi pentru ca sustine el - nu se simte in stare sa conduca o masina in Bucuresti pentru ca are nervii pre intinsi... si a luat-o pe sora-sa pe post de sofer. Ea a avut un apartament inchiriat pana sa ia vacanta iar acum daca are nevoie de ea trebuie sa stea la noi.... Dar asta nu va dura mult, va spun eu.... cat de curand rabufnesc...
Iar cu haosul de la noi din casa... e din cauza ca inca ne cautam un spatiu sa depozitam toata recuzita de care are nevoie pt. firma. Chiar vroiam sa va rog sa-mi spuneti si mie daca auziti de un spatiu - un garaj, o spalatorie de bloc, eventual o camera undeva la curte ca se inmultesc cutiile si sacii vazand cu ochii si nu se mai poate. Initial vorbisem sa le tinem in uscatoria blocului insa de la 200 ron cat a spus ca ar lua chirie a urcat la 600 cand a vazut ca e interesat.
Trimit asta si revin..
Tina, mami de
Patrick si
Maya