Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 5
Mercedes spune:
elisor- desi plec maine seara de acasa inca nu am nici un bagaj facut. In jur de ora 18 voi da fuguta in tara vecina pt niste aprovizionari si probabil dupa ora 22 ma apuc de bagaje, dar nu i sigur....
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
monu spune:
Mor de cald!!!!! fetele sunt pline de bube de la caldura. se pare ca si antonia are aceeasi tendita. am 2 buboase
le spal cu sapun de la avene si le dau cu advantan milk ca arata rau de tot. cel putin bb mic e rana pa maini.
Alexia merge bine la faza chiloti. doar ca seara are figuri in cap si in loc sa se culce tipa kakaaaaa si nu vrea la nani si ne ciondanim. ieri stand pe wc cu colacel nu stiu cum a reusit (eu tocmai mai duceam sa o verific pe antonia care tipa si ea) dar a cazut de pe wc cu tot cu colac. am tras o spaima pentru ca a dat cu capul de gresie. doar sperietura de data asta. alta data nu mai repeta ea cascadoria.
in rest caldura mare si copii agitati noaptea. si o leneeeeeee la pranz intre 13 si 16-17 cand dorm ele.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
onixone spune:
multumesc fetelor pt raspunsurile despre alunite.
elisor ca si calitate diferenta inte cele 2 filmulete de pe website este de la cer la pamanat.Primul in care el danseaza este facut cu panasonicul de care iti vorbeam.Multumesc tare mult pt aprecieri esti o dragutza.Poze cu Alex in autobuz din acela double deck nu am ca nu m-am gandit niciodata sa ii fac.Habar nu am sa fac poza publica cu BMW.Stiu ca Gabi mi le-a facut o data publice.Dar...visul se termina ca imi aduc maine astia masina inapoi de la garaj.Radea sotzul de mine si imi spunea sa conduc cat mai mult ca nu mai vad eu masina din asta in urmatorii 5 ani, dar sincer sa fiu nu stiu cum sa ma invart de una in rate.Hi, hi,....nu casa , nu masa proprietate personala...dar m-as infinge la un BMW din asta!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
Florentina G spune:
Neaparat vreau sa fac urarile cu care am ramas mult in urma...
La Multi Ani, Bianca!
La Multi Ani, Patrick Ryan!
La Multi Ani, Ben Stefan!
La Multi Ani, Eric Andrei!
La Multi Ani, Julia Andreea!
La Multi Ani, Robert!
La Multi Ani, Iulia Nicola!
La Multi Ani, Luana Maria!
Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti o viata frumoasa, lipsita de griji, plina de bucurii si realizari!
Elisor, multumesc ca te gandesti la mine, suntem relativ bine, numai ca am intrat si eu intr-o stare din aia urata... cum rar imi este dat sa ma regasesc.
Sunt foarte irascibila, nu mai am rabdare decat pentru copii, nu mai suport pe nimeni, imi vine sa ma duc undeva si sa nu mai stiu de nimic.
In casa mea e mare haos, peste tot cutii, cutiute, saci, pungi, rufe care asteapta sa fie calcate, mama de o saptamana coase intr-una la masina de cusut, cumnata-mea sta la noi si nu isi misca fundul de la calculator decat cand se duce la baie si cand mananca, Dan e si el agitat ca are un eveniment mare sambata iar eu nu mai pot de cald si de nervi.
Revin....
Tina, mami de
Patrick si
Maya
nelia spune:
Am venit de la primule examen... cred ca am facut mai bine decit ma asteptam, adica eu una mi-am descoperit apoi gindindu-ma la ce am facut maxim vreo 8 greseli din 50 (notate cu un punct, asta e marea problema, ca am vazut cu ochii mei cum a pus pe un test corectat 0 din 50!
- poti sa faci doua treimi de lucrare buna, daca in treimea gresita ai 50 de greseli, asta e!). Acum am bagat in mine ca sparta, ca dimineata nici cafeauna nu am baut de stres, am citit rapid ce ati scris si ma duc sa mai citesc pentru examenul din seara asta.
Elisor, stiu ca am raspuns pe sarite in ultimul timp, ca nu prea am avut timp, dar am senzatia ca ti-am raspuns cu venitul, sigur nu ti-am raspuns la intrebarea legata de contul comun. Plec de aici, miercuri, 27 iunie, seara, la 8 si ajung cred ca pe 28 in Bucuresti(adica de ziua Agatei, de asta spun ca parca am raspuns, ca ziceam ca ajung in tara chiar de ziua Agatei). Am spus sa pui pozele cu masina pe contul comun, pentru ca e noua!!! Si nu se stie niciodata... am devenit si eu paranoica de cind tot ma sperie unul-altul cu pozele puse pe net. De asta am spus ca poate ar fi mai bine sa le pui la privat. A fost doar sugestie, care nici macar nu-mi apartine in totalitate, ca eu sint atit de deschisa, ca as pune orice pe net, daca imi place sa va arat. Iarta-ma ca nu ti-am raspuns pina acum...
Mygirl, venim la mare, la Neptun, pe 3 iulie si stam pina pe 20!!!
Abia astept, sa stiu ca nu am de facut toata ziua decit sa ma scol si sa mergem a plaja, apoi sa cautam un loc unde sa mincam, sa mergem la hotel si sa dormim si apoi din nou la plaja... Chiar daca voi alerga de-mi vor sari capacele dupa fete si voi fi stresata ca trebuie sa am grija de doua maimutici pe plaja si in apa, macar nu spal, nu calc, nu fac curatenie si nu gatesc. Asta e sigur! 17 zile!!! M-ar interesa doctorita ta, daca zici ca e buna, pretul e cam acelasi si in Bucuresti. Trebuie sa fac programare? Daca da, cind? Ca as putea sa trag o fuga intr-o zi in Constanta pentru ecografie... scap de-o grija si aflu si ce este... in sfirsit! Oricum vreau sa vin in Constanta ca sa va intilnesc, si am si citiva prieteni pe acolo, vreau sa revad Mamaia - statiunea mea de suflet, ca acolo am vazut prima oara marea! Imi vine sa pling cind ma gindesc ca voi vedea marea... dupa 7 sau chiar 8 ani! Si apoi muntii!!! Si odata cu mine si fetele mele! Si dealul copilariei mele! Pacat ca nu am timp sa ajung si in Bucovina, sa le arat fetelor pe unde a copilarit mami pina la 11 ani!
OlgaT, ai pus poze de la ziua lui Tony? Ca eu nu le-am vazut... Si nici nu am prins ce s-a intimplat cu gradinita unde a fost pina acum Tony? De ce a trebuit sa cauti alta? In afara de drumul lung pina la servici, in rest e in regula? Iti place ce faci?
Androix, l-am vazut pe tunsulica! Un adevarat barbatel! Cirese!!!
Onixone, am vazut si pozele voastre! S-a mai schimbat Alex, ca pina nu demult arata tot ca un dulce bebelus.
Florentina, tot e bine ca ai rabdare cu copiii! Eu cind sint tracasata, nu mai am nici cu ei rabdare, chiar daca fac eforturi mari sa ascund acest lucru. Mai ales cu Agata, care e mai mare si am pretentia sa inteleaga tot ce i se intimpla lui mami.
Va mai mutati in Brasov?
Monu, imi pare rau de patania cu cazutul alexiei de pe wc. E tare periculoasa gresia, eu sint stresata de gresie si de cada (si nu numai
). Nu mai stiu daca ai spus, mai plecati la socri!?! Dar dorm fetele tale ceva, de la 1 la 4 sau chiar 5...
Gata, stiu ca mai sint raspunsuri de dat, dar nu mai am timp acum, miine... sau la noapte, daca mai am putere. Abia astept!
CORNELIA
www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
monu spune:
Ola, ma simt super obosita. cu plecatul la socrii in ca nu se stie daca da sau ba. asteptam saptamana viitoare sa vedem daca mai plecam.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
Fran ma bucur ca v-a priit concediul la mare, in primul rand pentru Iepu, la Saturn ati fost, nu? La ce hotel ati stat? M-a tentat si pe mine Saturnul dar n-am gasit o varianta convenabila.
Dar naveta asta B-P e a la long time sau e pe o durata determinata, deci esti omvista?
Daca iti spun ca si atunci cand s-a nascut Bianca si am iesit cu ea din maternitate am acceptat sa vina in ziua externarii in ideea ca no, o vad si cara sau macar sa ma intrebe de sanatate, ti-ai gasit, tot proaspat intorsi din italia de la comuniunea nepotului am stat sa aud cum au cazut in extaz de toata grandomania festivitatii, parca micul sufletel nici nu exista, i-au aruncat o privire si gata, iar ca eu de abia stateam in pozitia de gazda dupa operatie era ceva total neinsemnat pentru ei. Ma opresc aici cu episodul, serialul e prea lung ca sa merite vizionat ![]()
Androix limbarnita?! Si eu care am dat o raita pe la pranz si am vazut ca mare lucru nu s-a scris...ti-am admirat fetita cea mare, pare mai delicat decat e cu noul look, dar il prinde bine.
Cam aiurea sa te simti folosita de colege, si ai dreptate, daca aveau nevoie de tine te gaseau si-n gaura de sarpe.
OlgaT ma bucur ca mi-ai raspuns, chiar eram curioasa ce specimen sunt socrii tai, speram ca macar un picut de ajutor sa-ti acorde, dar se pare ca socrilor le cerem cam mult, macar sa nu se mai laude cat de tare isi iubesc nepotii sau alte balarii siropoase.
Dar cel mai mult ma bucur ca s-au retras ganglionii, recunosc ca eu m-am cam speriat, si ca a avut efect tratamentul, poate are si predispozitie pentru ei mai maricei si eu ii am mari si Andreas ma mosteneste. Partea cu timpul pe drum e frustranta rau, dar ce alta optiuune ai? Ti-ai gasit greu serviciul, faci ce-ti place? Voi veniti in tara anul asta? mai e gand de bb 2?
Florentina multumesc de urari, sunt bine primite, desi m-ai felicitat si in ziua cu pricina. Dar ce-i cu balamucul ala, va mutati? Iar cumnatica nu se simte sa dea o mana de ajutor sau cel putin sa-ti lase si tie locul la pc, ca ne lipsesti
.
Lucru de laudat la tine ca totusi pentru copii ai rabdare, eu mi-am cam pierdut-o si cu ei si toata ziua tip la ei apoi imi pare rau.
Sper sa va remediati sanatatea, macar la capitolul asta sa stati bine.
Monule faza din asta cu cazutul de pe wc am patit si eu cu Bianca prin iarna si m-am speriat foarte rau, dar am monitorizat-o toata noaptea si a doua zi sa n-aiba vreun simptom si de abia apoi m-am linistit, la baie sunt foarte paranoica in ce-o priveste si n-o las nesupravegheta, mereu urlu la barbati sa nu o mai lase in baie, mi-e frica sa nu se ridice cumva si sa dea cu capul de chiuveta ca tare m-a marcat un baietel din zona care si-a pierdut vederea si a trebuit parintii sa stranga o suma mare de bani sa-l poata opera la cap, a fost ceva grav in orice caz.
Mercedes faci tu sute de km pana la mare, dar si ce aproape esti de vecini, hop top cumperi de la ei la preturi mai mici...maghiara e din familie sau ai invatat-o ca ai tot auzit-o de mica? Spor la bagajit, vezi sa nu iei toata casa, ca sigur nu vei avea parte nici de a zecea parte.
Oana englezoaica ca tot vorbeam de alunite, sotul meu tocmai si-a rupt ieri una din greseala si maine merge urgent la medic, sunt terifiata de ele si ce se poate intampla daca nu le lasi in pace.
Am observat diferenta calitatii intre cele 2 filmulete dar ce mai conteaza cand pustiul tau se misca demential de bine pentru varsta lui, sa-l dai la dansuri ca are inclinatie.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Stiam eu ca am uitat ceva.
Nelia ai spus tu la un moment dat cand pleci, dar cum n-am reticut te-am mai intrebat o data, iar faza cu contul comun mi-e prea lene sa dau pe-acolo, asa ca le voi pune totusi aici, nu dau date personale, nici macar nr. nu e definitiv, sunt si eu ca tine orice as pune aici
si chiar nu ma duce inteleptul sa-mi dau seama ce s-ar putea intampla daca ar vedea-o si persoane rau intentionate.
Iar cu ziua Agatei mi-ai stricat surpriza
, am gasit zilele trecute notitele de anul trecut si mi-am pus post it pe frigi sa nu uit si sa-ti fac o surpriza, la fel am vrut si Ioanei dar mi-a luat-o inainte.
Daca in 19 esti la Neptun avem sanse sa ne intalnim!!! Eu in voi fi in Jupiter din 19, ar fi super calumea, mai ales ca stau in partea de nord a statiunii, deci spre Neptun. La ce hotel veti sta?
Bianca a facut progrese cu vorbitul, si-a imbunatatit vocabularul, spune cuvinte mult mai clar, si ne striga prin casa pe nume, ma topesc dupa ea, dar numa' cand e cuminte
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Oana C spune:
La multi ani, DARIA MARIA!!! 
La multi ani, ANA ILINCA!!! 
La multi ani, BIANCA!!! 
La multi ani, PATRICK RYAN!!! 
La multi ani, IULIA NICOLA!!! 
La multi ani, BEN STEFAN!!! 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Sper sa fi ajuns la zi cu urarile de La multi ani ...
Noi sintem in program "intensiv" de Gymboree. Au summer camp, asa ca o duc pe Eva acolo, la activitati, in fiecare zi. Clase de "arts and crafts", clase de muzica si instrumente muzicale, play & music ... Cite 2-3 ore/zi. Eva este innebunita ca se poate juca ait cit are chef.
Plus s-a mai deschis si piscina din comunitatea unde locuim si mergem acolo dupa-amiaza.
Ne-am facut si un nou prietenut; il cheama John si este cu 3 saptamini mai mic decit Eva si se iubesc la nebunie. Merg pe strada tinindu-se de mina, cind se pierd unul de altul, se striga disperati. Baietelul este foarte istet si jucaus, iar mama lui foarte de treaba, asa ca ma bucur ca am reusit sa gasim pe cineva sa ne petrecem timpul. I-am intilnit la Gymboree, acum citeva luni, pentru ca Eva este in acelasi grup cu baietelul, dar abia acum am inceput sa facem mai multe activitati impreuna.
In rest, Eva este foarte bine, toata ziua in fundul meu, dupa mine, oriunde merg. Ii turuie gura non-stop, de ma scoate din sarite uneori. Nu am voie sa ma uit la tv la programele mele, ca tzipa la mine pina ii pun ce vrea ea cind dau drumul la tv.
Am inceput time-out, dar ea crede ca acolo, adica pe treapta de jos a scarii, poate sa stea daca vrea sa faca ceva ce nu are voie. Adica se apuca de facut ce nu trebuie si merge singura pe scara, ca sa continue. Ce sa-i mai explic?
Cu renuntatul la diapers nici nu ne ocupam deocamdata. Am inceput saptamina trecuta, ca imi spunea inainte de a face "treaba" (pipi sau kk), i-am cumparat Pampers Feel & Learn, adica diapers in care sa se simta uda dupa ce face pipi. In afara de o iritatie nasoala si repulsie fatza de orice arata ca si chiloteii nu a invatat nimic. Asa ca am renuntat pina cind o sa imi ceara ea sa faca la wc.
Am decis sa o ducem iar la daycare. 2 zile/saptamina, cite 3 ore/zi. De data asta am gasit un daycare foarte fain, nou, modern, cu educatoare de treaba, 3 educatoare la 12 copii (sint mai multe clase pe diferite virste, fiecare clasa cu educatoarele ei), chiar aici linga noi. Au teren de joaca afara, au camera maaaare de joaca, echipata pe activitati, in interior, pentru zilele ploioase. Fac tot felul de activitati educative, citit carti, pictat, colorat, muzica, dansuri, ii invata de toate, se ocupa de ei cu invatatul la wc ...
Cam atit deocamdata, nu cine stie ce noutati. Multumesc fetelor care au intrebat de noi.
Eu mai citesc din cind in cind, ma uit la pozele si filmuletele postate de voi.
Pupici multi.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva