probleme la mare
Raspunsuri - Pagina 3
chiara.2005 spune:
Si eu am rezolvat problema cu Clorocalcin ca sa imi reduca cantitatea si OB-uri si a fost OK.
De plasturii Climara mi s-a spus sa ma feresc , pot da dereglari hormonale urate.
julax spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie.Plecam duminica si luna trecuta,pe 8,mi-au venit pentru prima data de la nastere.Credeam ca v-a veni regulat,ca inainte de saracina si uite ca nu e asa

M-am gandit si eu la varianta cu OB,dar parca tot nu e asa confortabil.Ma gandesc daca se pateaza putin,ca rar mi s-a mai intamplat si nu pot folosi altceva (de ex un absorbant zilnic),ca as vrea sa intru in mare

.Oricum,cred ca e singura varianta fara riscuri majore.Ar fi ceva sa nu-mi vina toata perioada cat stam la mare,dar ar fi prea mult,caci deja am simptome premenstruale.
In fine...Vom vedea...
Concediu placut tuturor!Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
OrbuGabi spune:
Buna fetele......nu am avut timp sa mai intru sa va raspund
Eu nu am mai folosit plasturele Climara,ci am luat vit. K am stat 2 zile fara pb. apoi au navalit peste mine.....o zi am uitat sa iau vit. K si am fol. doar OB. si nioroc ca eram cu soramea cand la 1 ora dupa ce am schimbat OB-ul cand ieseam din apa se scurgea si rosu pe picioare,a venit soramea si m-a acoperit repede cu prosopul si sper ca nu a observat nimeni ![]()
Apoi am luat inca 2 zile dimineata vit. K si nu am mai avut pb.
Am aflat apoi ca si impreuna cu Clorocalcin scade si mai mult in abundenta, deci e si mai bine, doar sa fie luat zilnic pt. ca revine in forta.
Succes si sa aveti vreme.
laurahadade spune:
la mare oricum abundenta scade putin...incearca eventual tampoanele intravaginale si ai sa vezi ca daca intri si in apa, se reduce considerabil abundenta
catrinik spune:
Da.. am intrat linistita in apa.
Intr-adevar tb schimbat mai des.
Cam odata la 2 ore.
Si la mine situtia a fost mai neplacuta ca prima zi de concediu a coincis cu fix cu prima zi de CM.
Stefana spune:
Eu am rezolvat cu Orgametril. E progeseron. Scrie si pe prospect ca poate fi folosit pentru amanarea menstrei. Am luat cam cu o saptamana inainte, cate doua pe zi, timp de doua saptamani. Acum m-am intors din concediu, am intrerupt de doua zile si astept sa-mi vina. Ce mai bine ar fi de luat cu doua saptamani inainte de data la care ar trebui sa vina, cate una pe zi. Daca sunt mai putin de doua spatamnai, luati cate 2-3 pe zi. Dar de fapt scrie pe prospect cum se iau sau va explica farmacista. E in jur de 12 lei folia de 30 de pastilute.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
miri__b spune:
eu as fi mai relaxata dc nu mi-ar veni.cu ob e cam aiurea. nu se stie cand te patezi si iti strica toata ziua. si dc nu te patezi tot esti stresata. a trecut o ora (sau 2) sa fug la hotel sau la wc sa ma schimb.
multumesc fetelor de recomandari.
cand am citit prima postare imi venea pe limba sa spun fetelor sa ramana insarcinate. na ca mi-a schimbat sotzu ziua plecarii si sunt si eu in postura de a primi sfatul asta.
Miri si
David - 23.12.2005