Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
siminoc spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Am dormit si eu normal o noapte intreaga si chiar pana la 9 si ceva.
Jeni32+
tin sa te felicit pentru asa un somn! da' nu ne dai si noua reteta?
Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
ghinetz spune:
Simona, spor la calcat!
Eu am avut acum o sapt o astfel de experienta si nu mai repet!
Oana
34+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Eles
Jadi, esti sigura ca masuratorile pot da gres?
A mai patit cineva?
De la ce greutate a lui bebe se face cezariana?
Es as vrea sa nasc normal, dar daca el are acum 3520g, inseamna ca o sa fac cezariana daca mai creste?
Va multumesc!
Eles36 +
pentru ca deja esti mai mult decat panicata, si asta nu-i face bine lui bebe, iti zic ce as face io: as suna una bucata dr, cel / cea care iti monitorizeaza sarcina, si as incerca sa fac rost de o programare cat mai aproape de prezent. apoi as pregati o lista de intrebari cu care sa bombardez dr.
acu', mai depinde si de dr. la a mea ar tine faza, cred.
Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
jeni71 spune:
Siminoc
, pai simplu-mi-a dat dr de fam pt durerile de burta noaptea cd mi se strange burta pietroi sa iau diazepam si no spa. IN prima seara a mers, apoi nu a mai mers, drept pt care am schimbat tactica, mi-am luat medicamentele la pat si azi noapte pe la 3.30 cand am simtit ca ma apuca durerile am luat 1 no spa si un diazepam. Probabil de la diazepam am dormit asa bustean. Insa si acum sunt cam turmentata de la el. Abea astept maine la 3 cand merg la control sa ii spun la medic de noptile mele cu burta tare si dureri cand in stanga cand in dreapta.
Pup toate burticile de pe site, Jeni
32+
Miillyy spune:
Buna ziua, gravidutze!
Am intrat si eu putzin ca sa va mai dau vesti despre Alina.a ... si despre mine. Alina nu a nascut inca ; cum o apuca contactiile, cum primeste medicamente care sa i le stopeze. In rest e bine, doar psihic zicea ca nu mai rezista.
Eu o sa ma alatur ei, urmeaza sa ma internez si eu maine(cred ca a o sa fiu vecina Alinei). Se pare ca nu am rezultate prea bune la tocograf si Dr. vrea sa ne tzina sub supraveghere(pulsul lui bebe iarasi nu a fost ok,a avut la un moment dat o mica variatie, ceea ce indica ca nu o duce prea bine "inside" datorita probabil placentei care e cam "imbatranita").Am avut o cadere nervoasa cand mi-a zis sa raman in spital, dar asta e, pana la urma poate e mai bine. Singura mea dorintza este ca baietelul sa fie bine, in rest....nimic nu are importantza.
A, si acum sunt in saptamana 36, nu am mai avut timp(si chef) sa schimb la semnatura.
Va doresc numai bine la toate!
M.
34+ babyboy
paticut spune:
ziua buna fetele cu burticute....
in primul rand fac si eu galerie pentru alina (Anya) cu cele mai din suflet urari de bafta multa si arina sa-ti fie in brate cat mai curand si cu apgar mare si cu zambet pentru mami drag.
apropo de titrul de anticorpi.. eu am anticorpi anti A cu titrul de 1/32 acu vreo 2 saptamani... l-am refacut vineri dar nu am primit rezultatul.. e mare rau asta? .. ajuta-ma daca stii mai multe te rog alinutule.. multumesc Dna Doctor..si colul de 33 mm e scurt in saptamana 33? te-am omorat cu intrebarile...
in rest .. doresc toate cele bune fetelor (Andraz sa fii bine cu tensiunea!)..
astept vesti de la Alina. A si printisoara Elisa , .. si bineinteles.. vesti de la mamica de A-uri ... Doamne Ajuta..
Jadi.. felicitari pentru concediul minunat de la mare... sper sa te simti Ok si in continuare avand in vedere termenul tau extrem de scurt.. doamne cat va invidiez..
Mrs. Hook? esti tacuta azi? pe unde umbli? sper ca te simti bine..
Housepocket.. asteptam vesti si de la tine.. cum te mai simti? cum a iesit eco de pancreas, ficat, etc.. sper ca bine..
Gabiarama.. la multi ani iedutului praslea....doamne ce repede trece vremea asta?
si nu in ultimul rand bafta multa fetelor care indraznesc pe cadurile astea, cu emotiile nasterii apropiate sa invete si sa dea examene.
va pup
Paticut 33+ cu bebe rares
jadi spune:
Am revenit si eu, cand stau acasa parca imi tot gasesc treaba de facut! Nu am apucat sa despachetez tot dar am spalat ce am avut de spalat, cu caldura asta cred ca sunt uscate si ultimul rand!
Eles nu am cum sa fiu sigura, presupun ca este asa! oricum dupa 34 de saptamani masuratorile sunt relative, fatul e mare si mai precizez inca o data ca masuratoare din gri in gri trebuie sa fie facuta cu mare precizie, unii doctori chiar nu au acest talent. Cat despre lasermed, eu nu am o parere buna dar nu despre ecografii ci despre interventiile cu laser, am un caz in familie!
Alina eu sunt deja emotionata si ma enervez ca nu te pot vizita! Mai ai atat de putin si o sa tii minunea in brate!
Ma duc sa mai bantui pe aici prin casa!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Mersic Paticut si toate urarile de bine si tie! M-a mustrat constiinta saptamana trecuta ca nu raspunsesem cuiva la mesajele de pe forum si acum mi-am dat seama ca era vorba de tine! Dar ce sa faci, sunt batrana si tot imbatranesc, plus ca neuronul ramas e blegit de caldura! Col de 33 e excelent!
Deni &
Vlad & Tudor
jeni71 spune:
Miillyy tinem pumnii, cel mai important e bebe acuma. Te cred ca n-ai chef de spital, cine are? Zicea cineva aici ca se gandeste cu groaza la zilele de stat in spital de dupa nastere, recunosc ca si eu la fel, din N motive, e cald, nu e patul tau, nu te poti odihni ca lumea, nu poti face dus bine, ca sa nu mai vorbesc de wc. Acasa e altceva din toate punctele de vedere. Dar mult a fost putin a ramas. Capul sus si mergem inainte pt o cauza nobila, sa ne tinem bebeii sanatosi in brate si sa fie bine totul.
Jeni
32+
jadi spune:
Milly bafta multa si inca o saptamana macar sa stati cuminti! Deja nu mai este mult! 
Deni &
Vlad & Tudor