*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 31

Alyna24 spune:
 AM facut si noi 2 lunisoare azi!
www.flickr.com/photos/9223353@N08/589627469/" target="_blank">AVEM 2 LUNISOARE
Eimotto, cruciulitele tin locul floricelelor din piept
de la nunta!
Iata poze noi cu pitik si cu mine la 7 sapt dupa...
www.flickr.com/photos/9223353@N08/?saved=1" target="_blank">POZICI NOI
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

alynta27 spune:
 Ella, hai ca ai fost draguta!
Alyna24 nici nu mi-am dat seama ca s-au scurs 2 luni de cand ai nascut! La multe lunisoare! Davidutz seamana la ten cu tati,nu?!
   Alina-Mirela 
 40+ cu 
  DAVID
Poze burtica
Pozele mele

mica0307 spune:
 eimotto si eu tot apa plata fiarta si racita folosesc, insa dr mi-a spus sa ma uit pe eticheta sa nu aiba nitrati. Am vazut si eu ca nu prea se dizolva laptele praf (eu folosesc milumil) si am fiert impreuna cu apa. Si e mai ok asa. Bine, a mea se satura deocamdata la san da o mai incerc si cu lapte prfa cand mi se pare mie ca nu se satura.
sobi felicitari, sa-ti traiasca bebelusul.
davidutz la multi ani!
Mica cu 
 Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze

mary_lou spune:
 Sobi,felicitari,refacere usoara si bebe mancacios si sanatos!

Pepsi   Alynta

Eu reusesc sa mulg doar 40-50ml/zi si restul completare.Eu folosesc Nan 1 si apa plata Vittel,nu o incalzesc,o pun din sticla direct in bibe si apoi adaug laptele praf,asa m-a invatat dr.Eu zic ca se dizolva f bine dar cred ca depinde si de lapte....
Patrick al meu a facut ieri o saptamana si abia astept sa mai treaca una sa iesim si noi putin afara,macar cate o ora la plimbare prin Mamaia seara pe racoare.
Alyna 24,eu la gasculita am cumparat acumulatori de la carrefour cu 4 baterii mari si 4 mici(pentru steluta) si nu mai cumpar mereu baterii,pot sa le incarc de peste 1000 ori.
Patrick al meu mananca seara la 10,apoi la 2 si la 7 dimineata,in rest sta cuminte,nu plange,cauta atentia mea si atat,oare sa-mi fac sperante ca nu o sa aibe colici sau e prea devreme?Pana acum nu l-a durut burtica deloc si iese afara f bine.
 poze cu Patrick si noi 
 Mary,mama lui   Patrick Andrei

poohy spune:
 Sobi felicitari!!!!! Sa fiti fericiti, sanatosi, norocosi si manciosi, fara nici un pic de colicei!! Ma bucur mult sa a fost atat de rapid, si sunt sigura ca si spitalul e ok ;) 

Recuperare rapida si asteptam povestea cand ai timp!
Noi folosim Nan 1 HA - cu apa plata (ce avem in casa, Dorna, Borsec etc) fiarta si racita - si nu face gogoloase laptele
Anca 
 de 
 Manu 
din burtica
asa cresc eu