*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor,am intrat sa dau raportul:suntem tot 2in1.
DIDI ms ca te-ai gandit la mine.inca n-am semne ca s-ar apropia nasterea.maine dimineata merg la control sa vad ce zice dr.RALUCAMI-bine ai revenit printre noi.CHIQUI-sa te faci bine repede.ALINA24,ANDRADA-f frumoase invitatiile pt botez.RAMONA7-bine ai revenit,e un scump Razvan.La fel si bebeii Laureicatu.MONYTZA-ma bucur ca ti-a trecut depresia.Antonia e o frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Am intrat doar sa va spun buna si ca mi-e tare dor de voi toate.
Eu imi revin incetisor dintr-o anemie cumplita si o depresie postpartum. Jacob are colici si reflux, plange mult saracutul.
Chris mi-e tare dor de o vorba cu tine...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Arthurana stiu ca e greu sa te linistesti orice ti-ar spune si indiferent cine. Dar poate faptul ca si unele dintre noi au trecut prin asta si si-au revenit iti va da putere. Pt reflux intreaba neaparat medicul pediatru, daca nu cumva ai facut asta deja.
Pt depresie..incearca sa te uiti la un film , sa dormi cat mai mult, sa-ti faci putin timp pt tine. Chiar daca e vb doar de 1/2 ora sau 1 ora de un dush prelungit...iti va prinde bine si te va linishti. Probate pe propria mea piele , eu care izbucneam in plans numai cand imi spunea cineva sa ma calmez desi in acel moment eram calma, sau numai cand o vedeam pe pitica mea cat de frumos doarme.
pt curaj!!

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Felicitari SOBI!!!Sa-ti traiasca puiutul,sa fie sanatos si mancacios. PEPSI ALYNTA,pt marti.
Sa-mi pun si mie vreo 2majorete?Ca aveam acelasi DPN cu SOBI .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Arthurana ma bucur ca ai revenit!
Monytza bine ca a trecut greul! Ai noroc ca ai un sot minunat! Antonia e o scumpica!
Ankaa uite ca pun eu ceva majorete pentru tine! Daca noi nu ne incurajam una pe alta, cine sa o faca?!

Am aflat ce e cu plasturele: e pentru declasarea nasterii!

Alina-Mirela 40+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

SOBI, FELICITARI!!!!
Ai postat ultima data la 9 dimineata si la 13 si ceva iti tineai copilul in brate!!! Si tu ca si Raluca ai avut noroc de un travaliu scurt, ma bucur mult! Si amandoua ati plecat de la calculator direct la spital :) Cred ca nu ma mai misc nici eu din fata monitorului pana luni, cine stie, poate asa nasc mai usor, ca voi :)
Te asteptam cu vesti despre Vladut! Refacere rapida si un baietel sanatos si papacios!

Maria, multumesc mult mult pentru amanuntele legate de Municipal. Dr. meu mi-a spus ca "azi e inchisa sala de nasteri" (si am vazut si eu luni si azi ca sunt in reparatii pe etaj), ... dar mi-a spus si "sa nu nasc in week-end" :)... Probabil pentru ca nu vine el de fel in week-end la spital... Voi vedea, sper sa rezist pana luni... Ma bucur insa sa stiu ca de maine exista totusi sala de nasteri, chiar daca nu nasc cu el macar sa nasc unde stiu eu, aproape de casa.

Poohy, multumesc frumos pentru aprecieri .

tuturor,

Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Da, am uitat de majorete! :)

Nasteri usoare! Ankaa, Pepsi, Alynta si tuturor surprizelor din week-end!

Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

laptele humana
in general, laptele praf nu se dizoplva complet. prin urmare nici humana. e ok daca faci ce scrie pe cutie.
apa plata nu trebuie fiarta, pentru ca e microbiologic pura. prin fierbere se mai evapora din apa si ramane o concentratie mare de minerale = nu bun
eu folosesc tot humana, cu apa lor - se dizolva, intr-adevar mai bine, dar tot mai raman pe bibe niste particule nedizolvate, dar mai mici. si la cat lapte beau ei, cred ca merita sa iei apa d-aia. (lui andrei i-am dat cu izvorul alb, ca nu stiam de apa asta)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alynta,
ce tare esti, normal ca plasturele era pentru declansarea nasterii, ca doar nu ti l-a pus pe vreun cosh.

uite pun si io pentru tine fetele la treaba

Alyna24,
merci, hai ca mi-am notat ce tre sa cumpar pentru botez.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Sobi felicitari

Ella - nu e vorba de cocoloase ci de niste "chestii" care nu se dizolva, raman asa pe peretele biberonului. Am obesrvat ca atunci cand nu papa tot si nu spal bibele imediat parca se mai dizolva din ele...

Kid - pentru doza integrala apa se pune pana la semnul de pe sticla adica cu vreo 2 degete deasupra etichetei. Daca adopti metoda cealalta pui apa pana unde consideri ca e jumate din cant. care ar fi pana la sem. Sper ca intelegi ceva ca ma exprim cam aiurea

Alina - marturiile sunt altceva decat cruciulitele?

Si eu vreau sa ma urnesc sa fac invitatii pentru botez...ca in ritmul asta ajung sa le pun numai la masa de la restaurant

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput