* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Eu nu cred ca trebuie neaparat ca "dam cu bata" pentru ca asta este viata! Se intampla!
Eu nu m-am dus la doctorul meu de acum mai devreme pentru ca auzisem tot felul de povesti, una mai grozava ca alta. In final m-am dus, m-a tratat de o afectiune pe care nu stiam ca o am si mi-a dat tratamentul si mi-a spus: ne vedem cand esti gravida! Peste 2luni eram gravida! Nici nu mi-a venit ca cred! Parca nici acum nu-mi vine sa cred! Este foarte cu bun simt si ma asculta si-mi explica. Asa ca eu zic sa va alegeti medicul in functie de parerea personala, nu a altora.
dana vio 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

am vorbit initial cu doctorul pentru ca am sunat pe mobilul sau si era in spital. mi-a placut ca a raspuns imediat desi nr. de tel. ii era complet srain...
Mi+a spus ca nu are el agenda de programari si sa sun la cabinet dupa ora 3.30 si mi-a dat un nr. de fix.
Apoi, asistentei, este adevarat ca nu i-am spus ca sunt gravida. Cred. Off, am inceput deja sa uit ??!!
Oricum, mmultumita voua am inceput deja sa iau acidul folic.
Facusem o serie de analize inainte de a ramane gravida (cu alta ocazie) asa ca nu cred ca am motiv sa ma grabesc.
Oricum, parca sunt mai linistita acum, la a doua sarcina decat eram la prima....
La primasarcina, a treia zi de cand imi intarziase ciclu eram deja la badiu...

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetele care aveti parola si puteti umbla la listuta va rog sa modificati nr. de gravidutze. La ianuarie suntem 43 si la februarie 17.

Multumim!

A venit Bebica!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor sa nu radeti de mine! Spuneti-mi si mie ce inseamna cand iti masoara pliul nucal si ce inseamna translucenta nucala... ca nu stiu... ca sa nu mor proasta... eu care ma laud ca stiu atatea....

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Fetelor, mie de ce nu imi raspundeti? Nu ma mai iubiti??

Pupici,
Angelique 12+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Angi cum poti sa spui asa ceva? Si eu am aceeasi intrebare ca si tine, nici eu nu stiu " cu ce se mananca "...

A venit Bebica!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Angelique : translucenta nucala este masurarea ecografica a spatiului regiunii cefei copilului , regiune cuprinsa intre coloana vertebrala cervicala si tegument ( acest spatiu se numeste pliu nucal ).

Aceasta masurare este o prima informatie in evaluarea unei eventuale malformatii cromozomiale de tip trisomie, sindrom down.

Fatul care ar avea cica o astfel de malformatie aduna in acel spatiu mai mult lichid in perioada 11-14 saptamani de gestatie astfel exista anumite valori milimetrice pe care trebuie sa le aiba fatul sanatos ( prca sub 4 mm , dar nu mai stiu sigur ).
Aceasta acumulare de lichid apare ca o zona ingrosata si se observa ecografic.

Mai mult de atat nu stiu sa explic.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala D multumesc mult! M-am lamurit!

Pupici,
Angelique 12+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ALINA SI LAURA
daca e prea devreme atunci ar trebui sa sun iar si sa fac alta programare, nu?
Lala, cu toate ca i-ai raspuns lui Angi iti multumesc si eu de raspuns.

Mari 8+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici de la mine pentru toate viitoarele mamici si bun venit celor noi!

Ma bucur tare cand aud ca multe dintre voi v-ati vazut deja puii la eco. Felicitari si pt prima fetita din gasca! Aici abia la 22 de sapt, la eco morfologica, ni se spune.

Eu mai am 3 sapt pana la eco... asa ca nu am cu ce sa ma laud.

Cu starile nasoale pot sa ma laud insa ca s-au terminat. De 2 zile nu mai am nici ameteli, nici greturi. Cateodata seara, dar nu chiar grav. Iau un sirop recomandat de ginecolog pt starile de greata.

Seara mai ales insa ma doare burta. E si un program incarcat... fiu-meu nu vrea decat sa-l spal eu, eu sa-l imbrac... tati e doar de harjoneala. Asa ca de vreo cateva seri iau cate un no-spa si ma mai lasa.

Cu dormitul iar sunt la zi. Fac siesta pe zi cu fiu-meu. Seara ne culcam devreme...

Cu poftele... asa si asa. Fructe as tot manca. Gatesc nonstop. Al meu sot e f incantat, ca la prima sarcina eram f "lenesa" si 3 luni n-am intrat in bucatarie. Mancam numai sandwich-uri...

Cam astea cu mine.

Mult curaj celor care trec prin momente grele. Ma gandesc la voi.

Va pup pe toate si va mai scriu cu vesti.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Laura_dimitris, ce ti-a zis/facut doctorul la prima sarcina cand te-ai dus asa devreme? Te intreb pentru ca si eu vreau sa ma duc cat mai curand...

Fetelor, dimineata sunt ok, dar dupa-amiaza, daca dorm ma trezesc cu o greata de nu mai pot. Intrebare de baraj: Cum imi dau eu seama daca ma doare burta sau stomacul?! Azi parca toata ziua m-a durut burta... Am stat si la coada la banca si m-a durut... Aoleu, ce greata mi-e!!!!!!!

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput