* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ioana, cand ai intrebat cum iti dai seama daca te doare burta banuiesc ca te-ai referit la contractii ale uterului, nu? Pai...stomacul este mult mai sus decat uterul (cel putin deocamdata) si daca durerea nu radiaza in tot abdomenul ar trebui sa fie oarecum usor de identificat sursa. Daca radiaza...pur si simplu mergi dupa instinct, nu stiu ce altceva sa-ti spun...

Ai insa grija sa nu cumva sa fii balonata. La mine asta a fost un simptom foarte des trait in primele saptamani de sarcina. Si balonarea dadea si crampe.

Iti doresc sarcina cat mai usoara si sa scapi repede de greturi!

Alina 14+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ce bine ca v-am intrebat. mi-am schimbat programarea pt.saptamana 22 de sarcina la dr.Herghelegiu, la euroclinic. am intrebat si de pret si mi-a spus 222 ron eco morfologica sau 360 ron eco3D+morfologie totala.
Doamne, cat mai e pana atunci...28 sept.

Mari 8+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ioana, a zambit si mi-a dat un pogon de analize de facut.... Pe care le-am repetat din 3 in 3 luni. M-am bucurat ca cerceteaza toate aspectele legate de bebe. Dar, sincer, am facut mult mai multe analize decat restul fetelor din "vremea" mea.... Si spun asta pentru ca observ ca acum sunt si mai multe analize decat atunci....

Oricum, observ mai multe asemanari intre noi doua...
Sufar alaturi de tine de senzatia de "butoi" cum o numesc eu... Cum zice alina este, cred, balonare. La mine se datoreaza faptului ca nu mai fumez. Si,... nu prea mai merg nici la toaleta cu ocazia asta....
Sper sa treaca cat mai repede ca pe cuvant ca zici ca sunt deja in 4-5 luni...

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Asa am si eu burta de 4-5 luni. Mi s-a intamplat deja sa ma intrebe multa lume dc sunt gravi si cand le zic ca sunt in 2 luni nu le vine sa creada, ca am burta prea mare

A venit Bebica!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, sunt si balonata si probabil din cauza asta am crampe... Ma alarmez de la cea mai mica intepatura.
Laura, deci n-a putut sa-ti spuna daca e bebe sau nu?? Mie o asistenta mi-a spus sa ma duc acum, cat mai repede sa-mi spuna daca am colul inchis si daca e totul bine, desi nu se vede nimic la eco.

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Fetelor la cate saptamani se masoara pliul nucal? Sper sa pot si eu sa fac masuratoarea asta aici - daca reusesc sa traduc termenul in franceza ca inca nu-l stiu .

Carmen mami de Mihai+ 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ioana, nu stiu ce ecografe erau acum 5 ani dar mie mi-a spus direct "esti insarcinata. uite punctuletul acesta este bb al tau...."
Asta s-a intamplat de doua ori.
Am citi foarte mirata aici de faptul ca de fapt se vede mai intai sacul si apoi embrionul... daca am inteles eu bine...

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna fetelor
Mie mi-a recomandat aceasta ecografie intre 10 si 12 sapt pt a putea masura translucenta nucala, dupa care intre 14 si 18 sapt efectuarea triplului test care mi-a zis ca este gratuit cu trimitere speciala de la ea, iar ecografia de morfologie fetala care se face intre 22 si 24 de saptamani. Si din 3 in 3 luni analizele de sange pentru a se putea vedea eventualele modificari ale metabolismului. In rest mi-a recomandat multa odihna si cat ami multe fructe si legume.
va pup
Miky

[quote]Originally posted by kossir

Fetelor la cate saptamani se masoara pliul nucal? Sper sa pot si eu sa fac masuratoarea asta aici - daca reusesc sa traduc termenul in franceza ca inca nu-l stiu .

Carmen mami de Mihai+ 6+

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

probabil voi primi raspuns ca prima data...
PE VOI VA DOR SANII RAU?????????????

La inceputul sarcinii si pe mine ma dureau rau, asa pe laterale, inspre axila. E normal sa ai aceste dureri, cres sanii si se pregatesc pt. laptic. Dar pe parcurs o sa-ti treaca durerea. Vor ramane doar sanii mariti. Pe mine nu ma mai dor de la 9 saptamani.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alina023

Zuze dragi,

Vin sa va anunt sexul primului bebel din odiseea noastra. Este.....FETITA[/red

[red]FELICITARI
Acum esti o mamica implinita, cu un baietel si o fetita.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput