* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 28

Laura Ioana spune:
Irlandeza felicitari pt cele 12 saptamani! La cat mai multe (maxim 40
) si mai linistite!
Andicule draga de tine ce putin mai ai! Nastere usoara si recuperare rapida! Sa ai un bebic sanatos si frumos, care sa va aduca numai bucurie!
Simo am vazut si eu pozele lui Luk! E un frumusel, nu fie de deochi, sa-ti traiasca! Vreau si eu asa un copilas
Angi eu nu te pot sfatui in privinta cezarienei, ptc eu regret si acum ca nu am fost hotarata din start sa fac cezariana si uite ce am patit!
Sper din inima sa mearga bine, orice ai hotari!
12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Jasmin012 spune:
Angi, , felicitari pt baietel,
acum am citit. Sa ai un flacau sanatos si frumos.
Laura, da, si mie imi pare tare rau cind cineva pierde sarcina, mai ales cind sunt fete dragi mie...
bebe si burtik
Jasmin17+
Daniel

felicia20 spune:
IRLANDEZA, FELICITARI PENTRU CELE 12 SAPTAMANI!!! SE VEDE BURTICA?
Felicia, 5+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Jasmin012 spune:
Irlandeza, am citi ca ai fost internata. Imi pare rau, draguta. Sper ca esti bine acum si sa nu mai ai probleme in viitor.
bebe si burtik
Jasmin17+
Daniel

lorena_andreianu spune:
Ce de vesti bune!
Geo, LA MULTI ANI! si numai bine!
Felicitari fetelor! Ange, Simonette, Kossir si celelalte! Frumos sa aflu ca mai e o burtica, un baietel, un bebe bine prins... Suntem 70! ati vazut?!
Irlandeza, cand faci eco de primul trimestru? ca ar cam fi timpul. Sau n-am prins eu bine cum sta treaba la voi in Irlanda.
Eu ieri dupa ce v-am scris am fost la piata, destul de departe, cu autobuz... cu fiu-meu dupa mine... si cand am ajuns inapoi acasa eram franta de oboseala! iar dupa-masa m-a apucat o durere de burta si m-a lasat cu No-spa... am mai luat unul pe seara ca iar ne-am agitat cu cel mic (mancare, baie, nani) si incepusera sa ma ia iarasi durerile... Am decis sa nu ma mai aventurez departe de casa...
Voi cum stati cu apetitul? Eu una nu pot sa mananc nimic seara. Am slabit 3 kg... Am o greata dupa ce se lasa seara de innebunesc. Mi se face rau numai cand il vad pe al meu sot ca mananca...
Va pup, ma duc sa fac nani... mai apar!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

sweetgys spune:
Buna mamicilor, am intrat sa vad ce mai faceti si sa va salut. Eu ma simt binisor, maine avem progr la doctor, sper sa-mi vad si eu puiutul, desi la 6 sapt nu stiu daca se vede ceva.... Oricum sunt f nerabd atoare sa vad ce mai face. Sper ca e bine!!!!
Sunt f trista pt cumnata mea(10saptamani) care din cauza incompetentei unui dr s-ar putea sa sufere f mult ea si bebele Intrati va rog si cititi povestea ei. Am deschis subiect pe aceasta tema in odiseea sarcinii ,,SE POATE NUMI CRIMA?" Astept parerile voastre. Suntem ffff tristi toti in familie. 6+

felicia20 spune:
Lorena, felicitari pentru bebe! Intrebai cum stam cu apetitul? Pai, eu sunt teroare: mananc ca o nesatula orice si la orice ora, tot timpul parca mi-e foame. Nu stiu ce se va intampla cu silueta mea de manechin, dar important e ca nu mananc paine decat foarte putina si...cel mai important...nu mi-e rau deloc. Ma simt exceptional. Daca ar fi toata sarcina asa...as fi super norocoasa. Restul...trec toate. Ce nu face mami pentru bebe?
Felicia, 5+

irinabobe spune:
fetelor am uitat dar spuneti-mi si mie cand se vede sarcina la eco? la 4 sapt banuiesc ca nu se vede nimic nu? ca acu ma gandesc la alte tampenii ca daca e SEU, ca daca e....4+

felicia20 spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
fetelor am uitat dar spuneti-mi si mie cand se vede sarcina la eco? la 4 sapt banuiesc ca nu se vede nimic nu? ca acu ma gandesc la alte tampenii ca daca e SEU, ca daca e....4+
Irina, la mine s-a vazut la 3 sapt. jumate, asa ca poti sa mergi la eco ca se vede.

Felicia,

irinabobe spune:
felicia multumesc inseamna ca pot sa o comit maine sau sambata, da tre sa vad acu unde si la care dr ma duc.4+