* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, am primit curent la o masea si ma doare toata partea dreapta, cu cap, gat, ochi si ceafa. Ce sa iau? Si am mai si . Se pare ca la 3-4 zile cand mi se incarca fiara, trec la .

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Irlandeza, in loc de Paracetamol stiu ca nu avem voie nimic. Deci ia un paracetamol daca ai. Ai grija de tine!

Simonette, bine ai venit!
Geo Ionita, la multi ani si sa ti se implineasca toate dorintele!
Multumesc fetelor pentru raspunsul cu privire la crema pentru burtica.
Azi e prima zi in care nu ma doare buritca. Doar sanii nu ma lasa...ma ustura de mor... Dar ma bucur, ca bebe e bine!

Ioana 4+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

irlandeza, mi-e mila de tine, saracuta. Tu ai avut aceste stari de de la inceputul sarcinii? sa iti revii cat mai repede.

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

La multi ani Geo Ionita !!!

Kossir, sa ai parte de o sarcina usoara de acum inainte si de un bb sanatos si voios !!!

Simonette, ai o inima mare si o scumpete de baiat. Si tu sa ai parte de o sarcina usoara si te bucuri de minunile tale, Luca si bb din burtica.

Angelique, si eu am astm si l-am nascut natural pe Andrei fara nici o problema, asa ca mai gandeste-te in privinta cezarienei (si vreau sa-ti zic ca si mie mi-era frica tare de tot la inceput). Cred ca te refaci mult mai usor decat dupa cezariana.

Un pupic dulce la toate zuzele,

Tina 5+ si Andrei (6 ani)

Mergi la inceput

Felicia, de la 5 sapt. pana pe la 11 sapt. a fost groaznic, cu internare in spital , acum e ceva mai binisor, in sensul ca la 3-4 zile, dar arsurile la stomac ma termina.

Ioana, am sa iau Panadol, numai ca nu stiu daca v-a avea efect .

Noi 2 singurei

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Geo Ionita Sa fii fericita si iubita si sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebic perfect sanatos!

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

...Si cum mai trag cu ochiul si pe la voi, ca am niste fete dragi pe-aici , ce vad??!!

Simonette, FELICITAAAAARI !!!! ce surpriza frumoasa pt frumosul de Luca si pt voi! sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! acum, nu stiu cat ma tii tu minte, dar eu te-am retinut, iti stiu povestea si mai ales, am ramas total indragostita de Luca, la care m-am uitat luuung, poate ia si al meu ceva de la el!

Laura Ioana, Angelique si Irlandeza , felicitari pt incheierea primului trimestru! de-acum incolo sa va fie numai bine, o sarcina usoara, frumoasa si bebelusi sanatosi!

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 7 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Andicu, multumim frumos, si sa ai o nastere usoara. Ca de acuma nu mai ai mult.

Noi 2 singurei

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Andicu, Doamne Ajuta! Multumesc mult si tie tot felicitari tb sa-ti urez ca am aflat ieri de la cineva de tine! Cum sa te uit? Pai nu eram noi toate un suflet? Daca-ti place asa mult Luk sper sa se ia de bb al tau si sa fie sanatosi cu totii!

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Ralluca

Gatta, salut

Stiam ca triplu test gratis se poate face la INSTITUTUL PENTRU OCROTIREA MAMEI SI COPILULUI ALFRED RUSESCU (I.O.M.C.), nu mai stiu cine tre' sa-ti dea trimitere, medicul de fam. sau obstetricianul.

La Genetic Lab este 150 ron TT si 320 ron testul integral (ceva mai fitzos/ complex decat TT)

Te pup, succes azi la dr.! Abia astept sa merg si eu luni.

Raluca

Ralluca , merci mult pt raspunsuri.Vorbesc azi cu d-na dr. sa-mi dea trimitere .Abia astept si eu sa ajung azi acolo.
Mi-am facut lista de intrebari , sa fiu sigura ca nu uit nimic

Te pup si-ti povestesc cum a fost ( daca-mi merge internetul acasa , ca aseara nu mergea si am facut sesizare la service).

10+

Mergi la inceput