* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 14

kalosalina spune:
Sambata asta? Multumesc mult, cred ca o sa merg la el la spital.
Dc vrei cumva sa mergi si tu mai devreme la el poti sa te programezi la Ama Medical City pt data de 30 iunie. Am sunat eu acum 20 de min. si atunci are loc liber.
A venit Bebica!!! 8+

Laura Ioana spune:
Azi am implinit 12 saptamaaaaniii Doamne ajuta pana la capat
Felicitari Irina
Ma bucur pentru tine! Sa mergi la dr cat mai repede pt a-ti da tratament de mentinere! Sarcina usoara si fara nicio problema si un bebic sanatos, iti doresc
Nu mai stiu cine zicea de dormitul pe burta, dar si eu sunt mare fan. Si asta de cand am ramas insarcinata, ca pana acum nu practicam "sportul" asta Abia mai pot sta pe burta, ca simt biluta din burtica si ma incomodeaza. Si la sarcina trecuta am dormit pe burta si-n luna a 9-a
Stateam pe-o parte pe burta, cu perne sub burtica si la spate si intre picioare. Zuza eram si atunci
Gugule, iubita, sa stii ca ne pui pe ganduri, rau de tot! Macar o vorbulita spune-ne, te rog N-ai lasat nici tu un numar de telefon ca sa mai tinem legatura! Sper ca sunteti bine si tu si bebicul
12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

irinabobe spune:
alina eu sambata ma duc la elias cand e de garda si atunci la urmatoarea consultatie e tocmai bine 25 iulie ca e peste o luna.
multumesc laura.

lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by kossir
Micsunea vad ca esti in Belgia, spune-mi, te rog, cum se spune in franceza pliu nucal?. Chiar nu stiu, desi ma descurc cu franceza destul de bine. Poate sa intreb un cumnat care stie ambele limbi si e doctor? Poate ma luminezi tu?
Carmen mami de Mihai+6+
Carmen, vad ca Micsunica n-a raspuns. Sper sa nu se supere sau sa te superi ca-ti raspund eu... Masuratoarea se numeste "la clarté nucale" si trebuie sa fie cat mai mica...

Mitza

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Ftelor, m si eu doua intrebari. Adica o intrebare si o nedumerire. In primul rand, voi ati patit sa va tiuie urechile?? O fi de la sarcina sau de la presiunea din atmosfera. Mi s-a intamplat de 3 ori ieri si m-am cam speriat...
Ioana3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ioana, cum stai cu tensiunea? Stiu ca oscilatiile tensiunii dau "tiuituri de urechi". Vb cu medicul.

Mitza

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

raca spune:
Salutari tuturor.
Dupa cum spuneam si acum cateva zile pe mine ma preocupa luarea in greutate. Eu deja m-am ingrasat 2 kg si mi se pare cam mult tinand cont ca abiam am 7 saptamani. Voi cat v-ati ingrasat (asta ca sa-mi dau seama daca sunt deplasata tare de la normal )?
7+

kalosalina spune:
Irina ce bine ca mergi si tu sambata! Ne intalnim acolo? Pe la ce ora vrei sa mergi?
A venit Bebica!!! 8+

ginnette spune:
Neata la toate zuzele
Felicitari Alina, pt veste (e fantastic sa ai pereche).
Scuze ca scriu cu intarziere: ieri am fost la eco (dr a zis ca e ok - da din maini si din piciaore, si ii bate inima - inimos, nu gluma ). Mi-a zis ca evolueza normal; apoi m-a trimis la Colentina sa fac toxoplasma si CMV; acolo am descoperit ca toxoplasma trebuia s-o fac inainte de a ramane insarcinata.
rezultatele le iau de-abia martea viitoare.
Oricum, dr mi-a zis ca dak rezultatele sunt in regula ne mai vedem la inceputul lui septembrie (dupa ce fac eco pt morfologie fetala); dak rezultatele sunt proaste (mi-e cam frica, recunosc ) atunci sa o sa ne vedem saptamana viitoare.
Cam asta am facut eu.
O zi usoara si cat se poate de racoroasa va doresc!
Roxana 12+

irinabobe spune:
alina eu pe la 9 vreau sa fiu acolo daca vrei ne intalnim in fata la elias, ca mai tarziu e posibil sa intre in operatii. eventual vb pe pm unde ne intalnim.
roxana legat de toxo si cmv nu iti face probleme pana nu vezi rezultatel, iti spune una care a avut nopti intregi de nesomna din cauza asta. important e sa nu fi facut boala in timpul sarcinii.

alinushca spune:
Buna zuzici!
Sunt deja acasa si bine. Am facut chiuretajul la Municipal cu Badiu. Anestezie locala + ceva care m-a ametit nitel si de la care acum mi se usuca rau gura. NU a durut! A fost o senzatie neplacuta in sensul ca simteam relativ cum umbla inauntru ca sa curete tot, dar nu durere. Am scapat si inca destul de repede, nu cred ca a durat cu tot cu anestezie mai mult de 10 minute!!
Mi-a zis doctorul sa nu stau la soare, sa nu fac baie in cada, sa nu ma duc la mare si chestii din astea pana la toamna. Mi-a mai zis ca peste 3-6 saptamani vine primul ciclu si ca ar fi bine ca pana atunci sa nu facem sex sau macar sa ne protejam. A zis ca peste 2-3 luni abia sa incercam din nou un bebe. De data asta a zis ca o sa facem niste teste prenatale. Am sa raman la el pentru ca mi-a dat de fiecare data incredere si asta e mare lucru la un doctor. Spunea ca 60% din sarcini se pierd in primele 10 saptamani. Acum poate exagera un pic, dar sper ca data viitoare sa fie bine.
Sotul meu imi spunea de dimineata ca daca ar iesi cu o fatza asa expresiva ca a mea si-ar dori sa fie fetitza, asa ca macar acum nu mai trage toata lumea "sa fie baiat! sa fie baiat!".
Uf, a trecut, o sa fie bine.
Ma bucur mult ca exista forumul asta si ca voi sunteti aici pentru ca mi-ati fost de mult ajutor! Sa va dea Dumnezeu tuturor copii sanatosi si frumosi!
V-am pupat!