Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
RGE spune:
..iar v-am dat de cap cu lunile astea..dar pemine ma streseaza tare..toata lumea ma intreaba in ce luna sunt si eu habar nu am
ROXANA
22+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..eu una am facut doar o ecografie la Iosup..restul ecografiilor le-am facut la toate centrele posibile...cred ca era imposibil sa greseasca toti ..si cred ca am facut vreo 10 pana acum...cat despre KAY..sa -i dea Dumnezeu sanatate fetitei !!..sa ne rugam pt ea..mai mult de atat nu putem face...oricum despre Iosup in ultimul timp am auzit cam multe pareri "naspa" ca sa zic asa...
ROXANA
22+
GEORGE IONUT
darleena spune:
Multumesc fetelor. Va dati seama ca pana la urma si cu fetita e bine, dar ma obisnuisem cu ideea de baiat, mai ales ca si asta imi doream.
Data viitoare ![]()
Nu Iosup mi-a zis de baiat, dr. meu, dar nici el nu era sigur, pt. ca bb era prea mic. Anyway, acum e fata si cred ca la 20 de sapt. e destul de clar sexul,nu?
Despre ce vorbiti acolo de Kay si micuta Sonia? La ce subiect e ca eu am cautat dar n-am gasit
19+ si 
Pana vine bubu

poze bubu mic
anacami spune:
Roxana, eu am urmatoarele doua eco programate la dr. Pop (mi le-am facut cand am aflat ca sunt insarcinata, este f. greu de "prins"), insa nu m-as teme sa ma duc si la Iosup.La prima sarcina am facut si la el eco si tot ce mi-a spus s-a potrivit.
Dumnezeu stie, oricum nimeni nu ne poate garanta in proportie de 100% ca totul este ok pana nu ii vedem in brate
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
RGE spune:
..da din pacate ANACAMI ai dreptate..oricum la ecografii ar trebui sa se vada unele "defecte" ca sa zic asa..adica sa ma ierte Dumnezeu dar de asta dam o gramada de bani pe teste, analize, ecografii din 2 in 2 saptamani, controale, sa avem garantia ca merge totul bine si bebe este sanatos..ca asta ne intereseaza pe toate..asta e cel mai important...
ROXANA
22+
GEORGE IONUT
RGE spune:
...DARLEENA...mamici de mai-iunie...
ROXANA
22+
GEORGE IONUT
Sheritra spune:
Am fost la eco, Alesuta e bine tare de tot, are 381 gr si 25cm, toate la locul lor, s-a ridicat in fund si da din maini.
Acum partea rea, mi s-a deschis colul la interior, in forma de V,
.
Colul are 41mm. M-a intrebat daca am avut contractii, i-am spus ca nu.
Asa ca sunt tare speriata.
La 17.45 ma vede Radoi si la 17 Marinescu. Asistenta lui Marinescu mi-a spus ca va fi cerclaj.
Sunt si speriata si suparata, chiar am avut grija de mine si am fost cuminte, nu sex nu sport, sunt dupa concediu...
Shery
20+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Lignano este o statiune turistica la Mare Adriatica, intre Triest si Venetia. Si care-i parerea ta despre Toscana? [:-)]
Adina 13+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
tb sa fie superb si acolo!?
despre toscana ziceam..sau nu am zis??? cred ca sunt un pic zapacita!e fffff frumoasa!defapt nu am adjectiv potrivit!am fost si prin alte locuri f. frum.dar dupa parerea mea e c.m.frumos loc !
gandestete ca sardenia e renumita pt. locurile ei...dar dpmdv. nu intrece toscana...
STEFANIA
14+
foto cu burtici
anacami spune:
Roxana, tocmai de aceea spuneam de ceva dubios; a fost vazuta pana la urma si de un alt doctor- la fel de renumit- dr. Tutunaru. Daca nu i-a facut ecografie (si el face) macar cu palnia aceea invechita ar fi putut depista ceva anormal in bataile inimii (mai ales ca se spune ca ar fi pe partea dreapta), etc...
(La sarcina trecuta, ginecologul meu asculta inimioara cu o chestie in forma de palnie..)
Si, din cate am citit, a tot fost internata prin Elias cateva saptamani inainte de nastere, fiind pacienta dr. Tutunaru...Dansul chiar nu are nicio vina? Toti "feriti-va de Iosup" , dar de Tutunaru nimic ca ar fi uitat-o prin saloane (asa scria chiar ea, acum cateva saptamani...)
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
pussi spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Am fost la eco, Alesuta e bine tare de tot, are 381 gr si 25cm, toate la locul lor, s-a ridicat in fund si da din maini.
Acum partea rea, mi s-a deschis colul la interior, in forma de V,.
Colul are 41mm. M-a intrebat daca am avut contractii, i-am spus ca nu.
Asa ca sunt tare speriata.
La 17.45 ma vede Radoi si la 17 Marinescu. Asistenta lui Marinescu mi-a spus ca va fi cerclaj.
Sunt si speriata si suparata, chiar am avut grija de mine si am fost cuminte, nu sex nu sport, sunt dupa concediu...
Shery20+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
hai iubita, capul sus

! O sa fie bine! ai sa vezi! Anestezie de cerclaj ai mai facut...Tin pumnii!!PUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi