Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...intrebare de baraj ..din aia de care ne place noua...din ce saptamana intram in trimestrul 3???

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am venit!

Totul e bine, bb este dezvoltat in grafic, totul e in parametri normali.
Iosup a zis ca am IR-urile mari, adica: IR dr.=0,71 si IR stg.=0,59, dar din ce am vazut pe aici, nu consider ca sunt prea mari, asa ca nu m-am alarmat deloc. Sa vedem ce o zice doctorul cand ma duc la el.
are 287 g si DNP-ul a ramas la 7 noiembrie.

Aah, si am uitat....bubu al meu s-a transformat in bubulina
Sunt cam desumflata dar imi trece.

Ma duc sa-mi schimb semnatura

19+ si ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Eu asa stiu:
Trim I: sapt. 1-12
trim II: sapt. 13-28
Trim. III: sapt. 29-40

Deci la Venetia ati fost, Roxana! Frumos!
Imi pare rau ptr intamplarea din spital, eu ma enervez enorm la asa ceva...
Adina 12+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Darleena felicitari!!! bine ca bubulina-i bine!

Eu de asta nici nu vreau sa stiu pana la 22 saptamani, ca sa stiu o data si bine...

Adina 13+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Felicitari Darleena pentru bubulina ! (vezi ce frumos rimeaza ?)

Lasa ca te obisnuiesti cu ideea. Eu sper ca la noi sa nu se schimbe, nu ca n-as vrea baietel, dar nu-mi place ca mi se schimba scenariile...

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

RGE, eu am facut dozare de anticorpi si la CMU; inafara faptului ca am platit 600.000 lei, m-au tot purtat cu zaharelul cand a venit vorba de de rezultat-abia dupa o luna mi l-au dat, cu telefoane dese din partea mea
Ti-am dat programul de la Institut, incearca sa ajungi la program si nu o sa ai absolut nicio problema; eu am fost de dimineata si a mers foarte repede

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

DARLEENA..iubita felicitari !!..lasa nu conteaza...conteaza doar sa fie o fetita sanatoasa..asat e cel mai important..pe mina una nu m-ar deranja sa se schimbe sexul dar nu mai are cum..ca i-am vazut "outzele"...conteaza doar sa fie sanatosi!!
..fetelor ma tot ingrozesc pe zi ce trece ..citesc tot mai multe despre marile erori ale MARELEUI IOSUP..acum ma bucur ca nu am fost numai la el la ecografii..asa ca fetelor cu mana pe inima va rog din suflet sa incercati ecografii si prin alte parti..se pare ca MARELE IOSUP ainceput sa dea rateuri cam mari..numai cu sanatatea bebeilor nostrii sa nu dea rateuri ca-i mut capul la cur

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

si eu stiu ca trim. II incepe din 28 saptamani+1 zi (luna a 7a)

Mergi la inceput

ANACAMI..multumesc frumos..pei la program am ajuns..oricum sunasem si eu inainte sa ma mai asigur o data ..dar cand am vazut ce amabilitate este acolo..le-am spus "pa"..o sa merg maine la Sanador..am sunat si ma asteapta..nu am intrebat cand sunt gata..oricum cat dureaza asta e...

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Darleena, pana acum tot dr. Iosup ti-a spus ca este baiat?

Dragele mele, in legatura cu Kay: a fost urmarita si de dr. Tutunaru, care la randul lui face eco. O inimioara plasata anormal cred ca ar fi putut vedea si dansul. Consider ca este o situatie f. dubioasa; oricum daca este au gresit ambii,nu numai dr. Iosup.
Se pare insa ca nu se stie totusi diagnosticul exact...

Mergi la inceput