Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

eu am luat acid folic vreo 4-5 luni inainte de sarcina (a venit mai greu decat m-am asteptat ) si pana in sapt. 12-13. Am fost la dr. si mi-a spus ca ar trebui sa iau vitamine, i-am zis ca prefer sa nu daca analizele sunt bune. Mi-a spus sa continui cu acid folic si dupa 20 saptamani va trebui sa iau totusi ceva.
Din saptamana 14 am iau Bio Marin Plus (contine si acid folic dupa cate am inteles..)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele ati citit cazul micutei Sonia?? (este un subiect mai jos). Dumnezeu sa o aibe in paza si sa se faca bine !!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dc mergi la 10 dr ai parte de 10 pareri!!! eu una nu prea mai am incredere in nici un dr!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cami pe unde vine acest club? Eu stau in Berceni... Stii cumva preturi? Ma intereseaza si pe mine...

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by Victo

fetelor, gata..nu mai zic nimic de kg...
am luat 2 kg in 2 sapt!!!!!!!!!!!!!!!
am ajuns la 50, adica cat aveam inainte de a ramane insarc.
de acum totul va fi cu plus.
20+ Stefan?

Da-mi voie sa ma sperii?!Adica tu la 20sapt ai 50kg!?
Pai asta inseamna ca eu ma agit degeaba! Aveam 54kg cand am ramassi in astea 3luni am slabit 3kg, cu 2sapt de concediu medical.
Deci, se poate si mai rau! Sper ca nu te superi!
dana vio12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by dana vio

quote:
Originally posted by creem

Si pe mine ma inteapa, dar nu numnai pe la buric, si prin burtica si la un moment dat, de fapt dupa chiar si prin vagin. Asa ca am decis sa o lasam mai moale, spre disperaea sotzului. Dar pana nu ajung la dr sa vad despre ce e vorba n-am ce-i face

Apropo de subiectul asta delicat () avand in vedere ca eu am obtinut sarcina cu tratament mi-am cam tinut sotul la distanta. Plus ca am avut o perioada in care mi-a fost si foarte rau; numai la sex nu mi-a stat gandul!
N-a prea comentat el, ca a inteles, dar, din cand in cand, ma indeamna sa-l intreb pe medic. Mie mi-e rusine sa-l intreb asa ceva! Voi cum ati procedat?
dana vio12+

Eu il intreb de fiecare data dupa control daca mai am voie contact sexual.
17+

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Fetelor, multumesc ptr raspunsuri.
In ceea ce priveste vitaminele, mie mi-a dat doctorul din sapt7 sa iau Materna 1/zi si a spus ca nu e cazul sa mai iau si acid folic. L-am mai luat o perioada, dar apoi imi era prea rau, iau si duphaston, din sapt10 mi-a dat 30pastile 1/zi de Fierfolgama ca la analizele de sange mi-a iesit o usoara anemie, asa ca n-am mai luat si acidul folic.
Eu vad ca voi luati toate Elevit. N-a luat nici una dintre voi Materna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Jasmin, pe site la ei scrie asa:
- 1 SEDINTA GIMNASTICA GRAVIDE (Pilates pt. gravide) 20
- ABONAMENT GIMNASTICA GRAVIDE - 8 SEDINTE/LUNA 200

adresa:

http://www.tonusclub.ro/?page_id=8
(pricum mai aproape decat cele din Cotroceni, Eroilor, Giulesti,etc..)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pusssi ce discutzii haioase aveti cu dr despre CE TARE...desi saracutzii de voi.....9 luni fara....dar pt 2 sufletzele minunate care vor veni....merita cred eu!!

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012
....eu sunt tare suparata, ieri am avut un soc, m-am dus la farmacie si m-am cintarit- am cu 6 kg mai mult decit la inceputul sarcinii. E adevarat ca m-am cintarit dupa amiaza, pe la 6, dar hai sa zicem ca nu am 54 kg cit arata la ora aia, dar cred ca 53 tot am. E posibil ca in saptamina 17 sa ai atitea kg in plus? Acum 2 saptamini, inainte de a veni in Spania aveam 51, deci nu ma ingrasasem decit 3 kg, si acum, dintr-o data... Si culmea e ca nu maninc chestii care ingrasa, nu prea maninc carne, mezeluri deloc, dar maninc multe fructe, ca bebe e tare pretentios si tot ce mancam inainte nu-mi mai place acum. Parca si apa ma ingrasa...Ma duc foarte des la toaleta (de 5-6 ori pe noapte, ziua nici nu mai vorbesc), fac pipi cite putin si foarte des....

Jasmin eu am pus 4kg in mai putin de 2 sapt. si cred ca asta era un motiv in + la depresiunea mea asa mi s-a intamplat si mie la inceput nu am pus nimic si dint-o data am acumulat f. mult in total 9kg f. mult, f mult ma ingrozesc eu, si desi nu mananc cinestie ce retin tot dar am mai vb. cu pers. care imi vor binele... si m-au linistit zicandu-mi ca probabil e bb care creste, sanii au 3 kg fiecare(am 4 nr. in plus)si mai e ca retin apa am ceeasi prob. cu pipi... beau min. 2 kg de apa si merg des la baie dar f. putin... si in plus nu prea fac asa multa miscare ca prima.. e motive sunt... de ce ai pus...
Te rog eu mult sa nu faci aceeasi prostie ca si mine si sa cazi intr-o stare din aia de nu te mai scoate nici... ca e greu sa iesi eu inca nu mi-am revenit complet dar incerc sa ma consolez cu gandul ca am sa fac un bb sanatos! sunt alaturi de tine!

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput