Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Racaru
Fac amniocenteza vinerea asta cu Tutunaru
Valeria
mult noroc si sa vii cu vesti bune!!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
20+ de 70%
Yasmina Alisapoza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
Neata, albinutelor, eu sunt tare suparata, ieri am avut un soc, m-am dus la farmacie si m-am cintarit- am cu 6 kg mai mult decit la inceputul sarcinii. E adevarat ca m-am cintarit dupa amiaza, pe la 6, dar hai sa zicem ca nu am 54 kg cit arata la ora aia, dar cred ca 53 tot am. E posibil ca in saptamina 17 sa ai atitea kg in plus? Acum 2 saptamini, inainte de a veni in Spania aveam 51, deci nu ma ingrasasem decit 3 kg, si acum, dintr-o data... Si culmea e ca nu maninc chestii care ingrasa, nu prea maninc carne, mezeluri deloc, dar maninc multe fructe, ca bebe e tare pretentios si tot ce mancam inainte nu-mi mai place acum. Parca si apa ma ingrasa...Ma duc foarte des la toaleta (de 5-6 ori pe noapte, ziua nici nu mai vorbesc), fac pipi cite putin si foarte des....
Al doilea motiv de suparare e ca miine vin acasa si ma intristeaza sa-l las iar pe Dan singur... ieri a plins, saracutul...Nici nu stiu cum au trecut 2 saptamini...
Mamitzu, ce bine ca ai scapat de aceasta grija, felicitari pt bebe sanatos!!!
Sheri, succes la eco, te asteptam cu vesti
Roxana, ce analize faci la hematologie? pt ce ti le-au cerut. Pe mine ma ingrozesc acele de seringa in general
bebe si burtik
Victo spune:
si eu aveam o frica de ace, de asistente, de doctori...
dar de cd cu bebelinu' sa vedeti ce voioasa ma duc la recoltari...cu speranta ca va fi bine...:)
Mamitzu, ma bucur enorm pentru tine!!! cred ca a fost f dureros sa iti iasa rezultatul la TT aiurea. Sincer, eu nu stiu cum as fi trecut prin asa ceva. eu am bocit vreo 3 zile ca am facut varicela...;)
mai, mie mi se pare mult sa iau vitamine zilnic. pai acu, cd si mananc cat d ecat binisor? e si sezonul asta cu legume, fructe, tot ce vrei.mananc carne, paine..
eu zic ca e suficient 1 la 2 zile. nu stiu dc are sau nu legatura cu cresterea burticii, dar, dc o iei logic...cam da.ca tre sa se puna si alea undeva, forteaza un pic, nu credeti?
acu ma infrupt din minunata mea ciorba...
haideti si voi, ca mai am vreo 2 kg...asa scrie pe oala, ca e de 2 lg jumate.
20+
Stefan?
dana vio spune:
quote:
Originally posted by creem
Si pe mine ma inteapa, dar nu numnai pe la buric, si prin burtica si la un moment dat, de fapt dupachiar si prin vagin. Asa ca am decis sa o lasam mai moale, spre disperaea sotzului
. Dar pana nu ajung la dr sa vad despre ce e vorba n-am ce-i face
Apropo de subiectul asta delicat (
) avand in vedere ca eu am obtinut sarcina cu tratament mi-am cam tinut sotul la distanta. Plus ca am avut o perioada in care mi-a fost si foarte rau; numai la sex nu mi-a stat gandul! N-a prea comentat el, ca a inteles, dar, din cand in cand, ma indeamna sa-l intreb pe medic. Mie mi-e rusine sa-l intreb asa ceva! Voi cum ati procedat?
dana vio
12+
bb_yasmi spune:
victo si eu sunt tot cu ciorbita in fata....
...si e calda...si afara e cald....![]()
_
viitoare mami
20+ de 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Buna!
Mamitzu, felicitari! sa fiti sanatosi si sa te bucuri de sarcina!
Racaru, bafta, sigur va fi bine!
Jasmin, eu cred ca pt. o buna comparatie trebuie sa ai aceleasi referinte: sa te cantaresti la aceesi ora dimineata si pe acelasi cantar- este posibil sa difere "un pic"
intre ele.
Pe de alta parte nu este imposibil- de acum se acumuleaza in cantitate mai mare. Pentru varsta sqarcinii tale este un nr. de kg ok, in "bareme". Dupa cate am citit, in primele 5 luni se ia cate un kg/ luna, apoi cate 2 pe luna. Eu in prima sarcina am luat 6-7 kg in ultimele 3-4 saptamani (nici nu mi-am dat seama cand)- partea proasta este ca mi s-a intins f. mult pielea de pe burtica (sub asediul kg luate extrem de rapid) si m-am trezit pe ultima suta de metri cu 2 vergeturi de toata frumusetea (pana atunci niciuna)- parca ar fi fost doua crapaturi la un sac prea plin
; dupa sarcina semnele s-au mai estompat, dar tot au ramas doua dungulite mici (perfect simetrice de o parte si alta a burtii
).
Am gasit si eu o sala mai aproape de mine cu gimnastica pt. gravide
http://www.tonusclub.ro/?page_id=15
Ma gandesc sa merg sambata; nu stiu cand incep, probabil dupa 15 iulie cand ma voi intoarce din concediu.
Bafta fetelor care fac astazi eco, asteptam vesti bune!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dana vioquote:
Originally posted by creem
Si pe mine ma inteapa, dar nu numnai pe la buric, si prin burtica si la un moment dat, de fapt dupachiar si prin vagin. Asa ca am decis sa o lasam mai moale, spre disperaea sotzului
. Dar pana nu ajung la dr sa vad despre ce e vorba n-am ce-i face
Apropo de subiectul asta delicat () avand in vedere ca eu am obtinut sarcina cu tratament mi-am cam tinut sotul la distanta. Plus ca am avut o perioada in care mi-a fost si foarte rau; numai la sex nu mi-a stat gandul!
N-a prea comentat el, ca a inteles, dar, din cand in cand, ma indeamna sa-l intreb pe medic. Mie mi-e rusine sa-l intreb asa ceva! Voi cum ati procedat?
dana vio12+
dana eu de fiecare data l-am intrebat ink de la inceput, si mi-a spus ca e ok, atata timp cat nu ma doare burtik sau nu am deranjeaza altceva.....
_
viitoare mami
20+ de 70%
Yasmina Alisapoza eco bb si burtik
pussi spune:
ancuta, bb eu asa stiu! Elevitul se ia zilnic pana la 12 sapt. cand BB are nevoie de acidul folic pana cand se formeaza toate organele, dupa care se reduce cantitatea ... Am o fina care a nacscut anul trecut si BB a avut 4.900 kg si 57 cm la 39 sapt.! A luat elevit pana la 36 de sapt. zilnic! Dar medicul meu mi-a zis 1/2 zile ca sunt 2 BB-ici( si ungurul si cel din TM), daca ar fi unul ar fi mai rar! Si culmea alti dr. mai dau si fier si calciu pe langa elevit
Am o prietena, gravida in 9 sapt. Fiv Budapesta, si dr. de acolo i-a zis 1/3 zile!
PUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
quote:
Originally posted by dana vio
Apropo de subiectul asta delicat () avand in vedere ca eu am obtinut sarcina cu tratament mi-am cam tinut sotul la distanta. Plus ca am avut o perioada in care mi-a fost si foarte rau; numai la sex nu mi-a stat gandul!
N-a prea comentat el, ca a inteles, dar, din cand in cand, ma indeamna sa-l intreb pe medic. Mie mi-e rusine sa-l intreb asa ceva! Voi cum ati procedat?
dana vio12+
eu nu am voie
....si cand merg la dr. mergem amadoi(sau toti 4
sau ii arata palmele si-i spune ca inca n-are bataturiiii

PUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi