Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 30
ANDREEA11 spune:
as dori sa ma bagati si pe mine printre voi> voi fi mamica in jurul datei de 15 sept si voi avea un baietel.
sunt noua pe aici si nu prea ma pricep.cu multumiri andrea11,26 ani
teodoran spune:
Parca am simtit o miscare usoara. DAr el era ata de vioi mai ales seara, de ziceai ca vrea sa iasa din burtica....mai astept pana maine si daca e ma duc la giulesti. Sper sa fie in regula.
29+
Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Gabriela77 spune:
Roxana balerino, bravo pt bebe Andrei! Vai, ce dolofan e!
Carpatina, success la analize!
Vmkriss, felicitari pt bebe!
Sim, si eu tot pompa din aia am ochit!
Teodora,te-ai mai linistit? Si la mine functioneaza daca gasesc o pozitie din aia mai ciudata..Incearca! Daca nu esti linistita mai bine fugi la o eco!
Somn usor!
Gabriela
27+
Sara
devylla spune:
Neata gravidute,
YO ieri am petrecut cu cateva pungi de snack-suri
,inghetata si-o sticla de suc...si-am adormit pe la 10:30....yo care vroiam sa stau pana mai tarziu treaza.![]()
Multumesc din suflet pentru urari.Si voua va doresc casnicii rezistente si sa fiti fericite
Roxana daca Alex a ta are inclinatii catre balet,eu zic ca e bine ce faci(nu partea in care cu burta la gura faci bara cu ea
)Acum zic eu ca e prea mica ca sa sti daca are sau nu calitati pentru asta,insa sunt cateva repere.
Ma pregatesc de munca....v-am pupat
Sabina Y. 26+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator
Roxana_G spune:
Annisia, tu cum te mai simti?
Teodora, e posibil ca BB sa isi fi schimbat pozitia si se simte altfel. Mai deranjeaza-l cu ceva.
Gabriela, cu ce te mai lauzi?
SabinaY, sigur ca eu ii incurajez inclinatiile Alexandrei, de fapt intentionez sa o las sa faca din toate cate putin si vedem apoi ce ii place. Ma refer aici la partea sportiva si artistica. Daca nu ii plac, nu ii plac si gata. Cand vin de la mare intentionez sa o duc la inot (spre rusinea mea nu am apucat pana acum), din toamna la balet, la iarna daca mergem la munte ii luam monitor de schi. Nimeni nu e polivalent dezvoltat, dar e bine sa vezi ce si cum. Mama nu m-a lasat sa fac nimic, pe motiv ca nu am talent sau ca pierd timp sau ca e posibil sa patesc ceva. Eu nu as vrea sa fiu asa closca. ![]()
Rox
29+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Dupa cum vedeti iar bantui pe net. Am o stare de agitatie dubioasa, ieri insa nu am baut nici cola. Mi-a fost cam rau de la stomac, si m-am culcat cu super arsuri. De fapt nici nu prea am mancat.
Hai somnic usor voua!
Rox
29+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
LIV11 spune:
Dragi viitoare mamici, ma alatur voua si eu fiind o viitoare mamica in octombrie.
UM.18.01.2007, DPN.25.10.2007.
laura33 spune:
Buna LIV11
Si eu noua pe forum si sunt o mamica de octombrie UM 14.01.2007, DNP 21.10.2007.
Te pup si numai de bine sa auzim.
lAURA