Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 29

Andries spune:
Buna,
Off.. azi am alergat prin caldura, am ajuns acasa [e la 13:30 si eram le-si-na-ta cu tot aerul conditionat din masina. A trebuit sa platesc n-spe facturi care nu mai puteau fi amanate, fuga la 2 banci, telefoane, internet, intretinere, fuga sa cumpar si un cadou...am platit-o si pe tanti pentru menaj si am ramas cu un card chel si cu al doilea pe cale de-a cheli si el. Buunnn deci data viitoare o sa platesc maxim 3 facturi intr-o zi ca sa nu ma apuce depresia!
Ce ma distrati cu Travian... eu nu am rabdare sa stau dupa satul ala sa-mi fac soldati, trupe, resurse, etc....oricum conceptul e vechi, imi aduce aminte de un joc al casei Blizzard din '93 sau '94 mi se pare, bafta multa.
Annisia, daca al tau reuseste sa te filmeze la nastere dau o bere si il declar cel mai tare barbat de la odisee! Mai plauzibila mi se pare varianta cu plimbatul pe coridor in sus si in jos pana se toceste pardoseala!
Simona mai lasa si la altii ceva de cumparat cred ca ai deja suficient pentru gemeni.
Roxana felicitari pentru bb mare si voinic. Dar nu-ti doresc sa ajunga la 4 kile ca si tu vrei natural. Numai eu sunt nebuna si mi-e frica de natural, asta dupa ce am nascut o data, doar ca mie n-o sa-mi faca nimeni cezariana daca se va aseza cu capul in jos.
Tomitza felicitari draga pentru noul medic!! Si la cat mai multa odihna!!
va pup!!
Andries

Roxana_G spune:
Andries, doamne cum mai inteleg problema cu platile si cardul, parca ma vad pe mine. Cat despre Travian, sa stii ca merge mult mai greu decat jocul cu triburile, iar la triburi grafica este mult mai buna. Este mai avansat, daca vrei baga un ochi. Eu am inceput si Travian acum dar merge f f f greu. Legat de nastere, sigur ca vreau normal, nu mi s-a parut asa rau prima data si nici nu ma gandesc sa nasc altfel. Nici nu am indicatie de cezariana, poate numai dc o sa creasca grasul asta si mai si. Dar asta este, de la 15 august cand vine medicul din concediu, incep cu eforturile si pun sotul la sex, ca sa grabim procesul.
Oricum mai vedem pana atunci. Cumnata mea a facut cezariana pentru ca la 36 de sapt i-au spus ca are deja 4 kg bb-ul, si pana la urma a nascut la termen un BB de 3.3 kg. Asa ca...eu mai negociez cu medicul chiar daca este mare, vorba ceea nu este primul si sper eu ca va iesi rezonabil.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

aeperju spune:
Am citit si rascitit ce ati mai scris despre nasterea pe cale naturala. Eu vreau de la inceput cezariana. Acum trebuie sa mai insist la doctorita mea si gata. Mi se pare super ok. NU vreau sub nici o forma sa experimentez durerile alea naspa. In plus, la cat de rau mi-a fost sarcina asta, nu cred ca voi mai fi in stare s amai fac inca un bebe. Asa ca vreau o nastere cat mai simpla (daca se poate asa ceva).
Emma

Roxana_G spune:
Eu tocmai mi-am dat duhul. Ce credeti ca am facut? Alex a avut o perioada de interes ptr balet si cum nu o primeau asa mica, i-am luat un CD cu lectii de balet cu bara si salteluta si evident costumatie. Si a vrut sa exersez cu ea. Dupa 5 min am clacat, acum abia respir si ma doare jos. Asta ca sa nu mai spun cum aratam...pacat ca nu avea cine sa imi faca poza. O balenuta care face balet!
Rox 29+

moldoveanca spune:
Vai Roxana,imi si imaginez cum aratati amandoua.Dar ma bucur ca Alex vrea sa faca balet.Eu am practicat 12 ani si mi-a prins foarte bine.As vrea si eu o fetitza careia sa-i placa .Va pup pe amandoua
teo

Roxana_G spune:
E haioasa rau cu baletul, dar nu are cine stie ce talent.
Triburile le gasesti: www.triburile.ro
Lumea 1 e cea veche, sunt multi f puternici si e f greu. Lumea 2 e noua si sunt toti cam la fel, adica nu sunt diferente mari. Poti face sate pe ambele lumi pe acelasi user.
Rox 29+

teodoran spune:
Fetelor, sunt disperata....astazi nu l-am simtit pe bb. Unde sa ma duc? Of, e vineri nopatea, sa ma duc la spital, voi ce spuneti? 29+
Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Roxana_G spune:
Teodora, poate ai fost tu mai agitata, si mie mi se pare uneori ca nu e ok. Poti merge la spital, chiar si la cel de Urgenta. Dar eu zic ca e ok. Da-i ceva dulce de test, stai la orizontala cu burtica in sus, vezi dc simti asa.
Gata, merg la nani. Noapte buna, weekend placut!
Rox 29+

Annisia spune:
Teodoran, iubita, nu dispera!!! Incearca sa faci putin efort sau stai intr-o pozitie mai putin confortabila pentru bebe. De exemplu, stai in patru labe cu burtica atarnata in jos. Nu stiu, ceva care sa il incomodeze, sa il trezeasca si sa il faca sa miste. Mergi la o plimbare sau pune-i o melodie foarte vioaie. Incearca Jaga Jaga, la mine da rezultate intotdeauna. Cauta pe net la www.trilulilu.ro... Daca nici asta nu da rezultate, fugi la spital undeva la urgenta. La o maternitate de exemplu... La Giulesti au sigur medic de garda, care face echo si la 3 dimineata... Hai pupici si stai linistita ca poate a avut si el o zi mai lenesa...
Bebe Yannis Edmond in evolutie