Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 24
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Alexandra, ai auzit de hotelul Miracle din Antalya? E misto?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
ciuf, de ce intrebi? vreti sa mergeti acolo?
am dat search pe google si pare a fi un loc superb!!!
eee ce zici! punem de o vacanta impreuna :)
aici este ce am gasit eu despre Miracle http://www.miracleotel.com/mainen.htm
apropo de cazul Sonia, am plans mult! am trimis si eu un mic ajutor finaciar...sper ca Dumnezeu sa o tina tare pe micutza luptatoare.Este o dulce.
sympa spune:
Am vazut pozici frumoase tareee...
Alexandra....mai da ce domnisorica aveti!!!Are u par care ma fascineaza de cate ori ma uit la pozele ei....Am renuntat sa-i arat lui Andrea pozele voastre ca ma innebuneste...vrea si ea rochite de alea...vrea si ea par lung si cret!!!!
Elena...lasa ca te mai sun eu...dar asa sunt si eu.Cand ma decid sa pun mana pe telefon tre' sa apara ceva...pana la urma tot vorbim noi....lasa sa mai creasca copilasii!!Ca pe urma poate trebuie sa ne bagam alta linie ca or sa stea ei pe telefon de ne-om ruga de ei sa ne lase si pe noi cateva minute...Da' ce-ai mai slabit tu!!!!Si eu vreau!!!M-am saturat de suncile astea...si cred ca pana la urma le-oi lua in rai cu mine ca nu stiu cum sa scap de ele....Si Alvaro si David sunt niste frumosi...pupici la familia voastra....
Merg sa o culc pe Andrea ca nu da semne sa se puna singura in pat..
Va pup....
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
marioan spune:
Laura
ca nu mai uitat.
Carmen felicitari si sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si voi o familie fericita!!!!
Am tot avut mult de lucru si in week-end am fugit la mare, la munte.Saptamana asta a fost pentru prima data cand am l-am lasat pe Andrei la tara cu bunici. El a fost super incantat ca a mers cu caruta si a manat caii, a vazut cum iese lapte din vaca si acum ma astepta . Diseara ma urc in tren si ma duc la el.
Inca nu am reusit proiect bebe2 dar ne straduim in continuare.
Am citit cazul Dianei o sa incerc sa pun si eu luni niste banii. Eu am sentimentul ca in toate cazurile in care te implici tu , copii au mai mult noroc si sansa.
Super mami eu unde pot vedea pozele cu printesa Isabel???
Pupici si un week-end placut.
vikinga spune:
Marioan pai chiar ma gindeam pe unde esti, dar fetele din ro sunt iertate vara asta:) Asa calduri nici nu imi pot imagina cum sunt, chit ca am fost si prin tari exotice ori macar sudice. Dar acolo era totul mort intre 11 si 4 dupa amiaza, nu-i asa Elena? Nu misca nimeni pe strada.Si sa stii ca eu ma chinui sa dau de o ferma cu cai, sa vada cum se mulge vaca, sa alerge miei, oile, sa fuga printre gaini sa le zboare penele cit colo:)) asa cum faceam si noi cind eram copii. Mirosul ala de "la tara", mincarea altfel. Ce sa mai, aici sa dorm la asa o ferma dau bani, nu multi, dar frumosi oricum! Si haios e ca ma chinui sa dau de una traditionala, sa-i pun un sac sa doarma in fin, macar la prinz o siesta, si nu prea gasesc, majoritatea is modernizate. Cit despre cazurile in care ma implic, mi-a mai zis cineva asta, mai fetelor astea-s vorbe mari
Insa nu-s deloc brava, de ex nu pot intra la toate cazurile expuse la ajutor umanitar. Stiu ca acum fetele string bani pt Sosonica, e nou nascuta, bb mic, ufff ..si cum o am pe Nadja mica, o sa incep iar sa fac nshpe mii de scenarii, comparatii..cum ar fi..My God nici nu mai dezvolt ideea! De asta nici nu am putut sa deschis sa citesc. De cite ori citesc despre Diana, care are 4 anisori, virsta copiilor nostri, acum ii vedem cum isi iau zborul, cum intreaba, inteleg, e o virsta atit de plina de vivacitate, incep sa fie indepenedenti, merg la gradi socializeza..ce sa mai zic...crunt ce li s-a intimplat!!Elena felicitari pt slabit! Si eu maninc salate, legume cu peste, dar dulciurile ...mai ales inghetata! Si eu slabesc dar nu cum ar trebui
. Daca as lasa dulciurile as slabi cum trebuie.Sympa m-am amuzat cu "vreu si eu par cretz si lung:))" Super faza, imi inchipui ce chin tragi sa-i explici ca acolo nu poti interveni:)Mai sunt 10 zile si vin ai mei!!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
ylilimic spune:
scuzati deranjul, daaaar...
as avea o rugaminte of-topic: daca sunteti dispuse sa incurajati o mamica destul de singura, care asteapta de prea multa vreme ca puiul ei sa se faca bine. Scrieti-i si voi ca recuperarea puiului ei Darius nu e o problema, insa uneori asa cum s-a scris si aici, e vorba de timp, iar doctorii nostri au tot timpul din lume cand e vorba de copilul altcuiva.
Va multumesc mult de tot! 
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
adriana_mihnea spune:
Ciuf, uite mai multe informatii despre Miracle.
A fost Sava Laura acolo anul acesta si a pus poze si multe explicatii...
http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=dd39f49be739bdfb8b5142eb95668598&showtopic=15700&st=0
Scuze de off-topic, dar eu va citesc mereu si trebuia sa raspund la intrebare daca stiam raspunsul! ![]()
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
ciuf spune:
Saru'mana mult, Adriana. Ce face baiatul tau? Nu ne zici si noua nimic despre el?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adriana spune:
Buna fetelor, ce mai faceti?
Noi.. suparati.. V-am spus de prietenul nostru care era suspect de cancer la plamani.. ei bine, s-a dus..
. Inca nu imi revin, parca de la o zi la alta vestea capata proportii.. in inima, in suflet.. ma simt devastata
..
Trei luni jumate i-au trebuit bolii sa-i puna capac.. a murit sufocat, fara aer in piept, vomitand sange.. Ultimele luni practic s-a tarat de acasa la spital, ca sa faca citostaticele.. Va spun toate amanuntele astea ca sa va implor sa va lasati de fumat, cele care fumati.. El ajunsese la 3 pachete de tigari pe zi, asta in urma unei suparari care cred ca a si declansat boala..
A lasat in urma o mama de 76 de ani, singura, fara bani, cu o casa plina de amintiri: poze, buclele fiului de la 5 ani, masinute.. etc..
Ma ingrozesc cand ma gandesc la ea, batrana si nevoita sa-si duca fiul la groapa
..
L-am rugat de atatea ori, si eu si sotul sa se lase de fumat.. nu asculta, se considera indreptatit sa aiba si el un viciu, un mic viciu.. care uite unde l-a dus..
Ce sa mai zic, nu reusim sa ne adunam, parca totul se schimba dupa moartea unui om drag... Doamne, si moartea asta, te ia cand nu esti pregatit..
Nu am vrut sa va intristez..
------------------------
...
...
...
Elena, vazut pozele, sunt niste scumpi copii
Alvaro e un smecheras, se vede si dupa fatuca, iar David, cred ca o sa stoarca lacrimi multe![]()
Adriana_mihnea, ma intrebam de ce nu mai vii pe aici, intr-o perioada scriai mai mult![]()
Laura T, ce mai faci, au venit baietii acasa?
Ylimic, promit c-o sa citesc subiectul cu Darius..
Va las..
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Elenalove27 spune:
Adriana,draga mea, sincer imi pare rau! stiu, imi aduc aminte bine cand ai spus despre prietenul vostru suspect de cancer la plamani... off cata suferinta...
Sincere Condoleanta.
p.s de cand a murit Mamica mea draga, in sufletul meu simt tot timpul, un gol maaare...sunt trista ...

edit: multumim pentru vizionat pozele.
cand ai poze noi cu iezi tai te rog sa trimiti.
ciuf spune:
Elena, ce baietii frumosi ai. David e asa de gingas, parca iti vine sa il tii tot timpul in brate, sa iti bagi nasul la gatutul lui, sa il pupi. Scump rau de tot. Iar Alvaro se face din ce in ce mai frumos. Ma gandesc cat poti sa fii de implinita si fericita langa asa familie. Tu o sa fii o alintata mai tarziu. Sunt convinsa ca baietii vor avea mare grija de tine.
Adriana, imi pare tare rau de prietenul vostru. Boala asta necrutatoare din ce in ce paste mai multe persoane.
Si ce e groaznic pentru un parinte sa ajunga sa isi ingroape copilul.
Semnale de alarma sunt peste tot (le auzi de la prieteni, stiri). Dar cati se gandesc ca li se poate intampla si lor???
Marioan, ce fain ca al tau baiat are posibilitati sa vada cum arata o vaca in realitate, cum se mulge, cum mananca fan. Este exact ce mi-as dori si eu pentru Luca sa vada.
Aici nu stiu daca exista ferme cum spunea Laura sa poti ramane peste noapte, sa dormi sub cerul liber pe o capita de fan, sa te trezeasc cocosul dimineata ...
Si acolo la tara la bunicii nici nu e asa mare poluare ca in oras.
Sa va spun ce facui azi. Ieri am vrut sa ii fac sotului o surpriza ca o sotie buna ce sunt si ma dusei la magazin sa inchiriez un aspirator ce spala carpeta, din ala profesional. Nu va spun cu ce magaoaie ma chinui sa o bag in masina. Cum o dadeam aspiratorul tot nu intra. Ca sa nu mai zic ca era prea greu ca sa il pot pune in portbagaj. Daca m-ati fi vazut eram buna de filmat.Si ieri timp de 5 ore am spalat toata casa. Mai greu a fost la scari ca sunt multe si murdare si trebuia insistat la ele.
In fine, rezultatul cu surpiza nu stiu cat a fost de mare, ca sotul a veni pe la 6 foarte obosit si fara chef de zgomotul aspiratorului. Asa ca a luat copiii si au iesit in fata casei. Facea ce facea mai intra in casa sa ma verifice sa vada cate trepte mai aveam de spalat.
Noroc ca l-am trimis cu copiii la cumparaturi si am mai reusit sa prelungesc un pic. Cand au venit acasa a fost totul curat si terminat.
Iar azi dimineata trebuia sa duc inapoi aspiratorul. Si in fata magazinului erau mai multe masute si cativa copii. Tzop si noi. Ce faceau? Aveau kituri de instalare cum sa faca o cutie de scule. Era acolo o tanti care le arata cum sa tina ciocanul, cum sa bata cuie. Luca al mai mic. Mi-a zis ca nu a mai avut asa mici copii si care sa stie sa bata un cui drept (era prima data cand o facea Luca).
I-a dat sort, ochelari de protectie, pacat ca nu am avut aparatul foto sa il pozez.
Elena, poate este si la voi. Se cheama Home Depot si in fiecare sambata din luna au activitatea asta. Te miri ce le mai trece prin cap ca sa atraga clienti.
Daaaaa. Luca era atat de concentrat, rosu la fata, se vedea ca incepuse mana sa ii oboseasca dar era nerabdator sa vada rezultatul.
Mi-a parut rau ca nu l-am pozat. De acolo am mers la zoo. Normal ca a vrut sa mearga cu sortul pe el si cu cutiuta in mana. I-am zis ca e ca Gepetto. Parea tare mandru.
Peste tot a mers asa. Si cu trenuletul, si la mangaiat de caprite, absolut peste tot.
Nah, reclama la Home Depot. Acum incarc niste poze.
Da vedeti ce incaltari i-am luat lui Luca. Sunt dintr-un cauciuc mai rezistent, e a doua pereche pe care o are. prima a fost purtata toata vara trecuta si jumate din asta, au fost galbeni, i s-au rupt de atata purtat, iar acum a vrut portocalii. Dar un portocaliu de portocaliu. Iti sare in ochi culoarea. Asa ca o sa ii vedeti in poze. Se cheama Crocs. ideali pentru joaca.
Poze de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2689363280082837760wsFbas
V-am pupat si o duminica placuta