Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tot eu.
Tocmai citii articolul : http://www.expres.ro/article.php?artid=316580 din Evenimentul Zilei si ma uimii. Cum sa fie obligatoriu sa duci copilul la gradinita de la 3 ani? Mi se pare prea exagerat. Inteleg daca era varsta de 5-6 ani. Dar 3 parca e prea devreme. Si ma mai gandesc si la ei ca nu vor mai avea asa mult timp sa stea cu bunicii, sa isi vada de joaca lor, sa ii mai cocolosim.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Laura, imi poti da un link pentru acel album? aniversam si noi pe 23 august 10 ani de la casatorie.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lasa mai Valeria ca se leaga ele cap la cap. Vin sa te pup, o sa treaca si pasa asta proasta O sa treaca si perioada cu proiectul sotzului, o sa mergeti iar intr-o vacanta pe undeva intr-un loc superb, de ne incintam iar cu pozele si o sa fie bine:)Al meu e in proiecete din astea de cind l-am luat Nici in luna de miere nu am fost, in vacanata una singura, in rest m-a tot trimis ba in ro ba in italia ba peste tot cu aldo. I-am facut cadou bilet la Formula 1, m-am dat peste cap sa-i gasesc loc super bun si super scump, platit din economiile mele..si a tot zis el entuziasmat ca se duce, ca e frumos, bla bla, ei bine in final nu s-a dus ca cica 4 zile e prea mult si e in sezon full(biletul era nu numai pt cursa cea mare de duminica, is 4 zile toate full, interesante si cum pasiunea lui sunt masinilie, mai ales astea de curse, rapiditate, motoare incinse) Biletul l-a facut caodu. De asta am stat eu copii prietenilor mei. Misto faza, eu platesc biletu' , tot io stau cu 4 copii si altii se distreaza Lol. Prienetii nostri insa m-au laudat pt ce super mega loc in tribune am gasit:))Insa acum cind vine mama, il iau pe sus cu fortzaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ne-am intors si noi in seara asta.
A fost superb, cu peripetii oarecum, dar superb.
Povestesc maine ca sunt efectiv rupta.
Va trimit poze in cateva minute....tin sa precizez ca sunt absolut superbe. Are duduia cateva poze ( numite clar in albume ) absolut superbe.
In plus a facut si o sedinta foto ( pe care am filmat-o pt ca era super dulce ) si pozele respective o sa incerc sa le pun maine ( trebuie sa le scanez ).A fost incredibil de dulce, a dansat la discoteca ca o pustioaica de vreo 15 ani ( tati se holba si se stramba .... saracul de el ), a participat la tot ce se putea, s-a jucat non stop.
E tare sociabila, iesirile astea imi confirma.
Pe scurt: tot hotelul o stie, jumatate o voiau acasa , mami e tare mandra, iar tati a ajuns la concluzia ca "noi am facut pe cineva fericit"
Eu i-am zis ca .. cu atitudinea ei mai curand am nefericit cativa ( e f infipta si hotarata....nu se lasa "calcata in picioare " de nimeni....e genul dictator sincera sa fiu....dar in sensul bun....daca are vreo noima ce spun ).Fug la nani, inainte trimit poze.
Pupici
Carmena FELICITARI, SA FIE SANATOS, FRUmOS, CUMINTE SI NOROCOS. Multa sanatate si refacere rapida mami.Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Valeria acum vad mesajul tau. Pai te descurci cu germana? Ori e Aldi si la voi?Cuata pe google Aldi foto service. Asta e aici in De:http://www.aldifotos.de/Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alexandra, am vazut papusica, mi-a placut aia cu "aoleu".. chiar nu stiu cum o sa fie cu fetele astea cand or creste.. eu ma ingrozesc.. Isa e o dulcica, si intr-adevar, nu seamana cu tine
Dar unde ati fost mai in concediu? parca era in paradis! Foarte frumos locul, piscina, gazon, palmieri.. vreau si eu

Ciuf, nu mai fi suparata, eu zic sa lasi gandurile in pace si sa te bucuri de copilasi.. Or veni si timpurile cand se va ocupa sotul de ei, eu sunt sigura ca exista compensatie pe lumea asta

Ileana, si nu mai dai cafeaua dimineata?

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Alexandra, superbe poze. Iar mica e o vedeta. Punct. Totul mi-a placut. Si modelul si peisajul. Unde ati fost in vacanta? Pare tare exotic.
Ma duc la culcare si parca vad ca apare Ileana cu cafeaua ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata.
Am fost in Antalya, in acelasi loc ca anul trecut si acum doi ani.
E super frumos intr-adevar, nici nu ne-am gandit sa mergem in alta parte.
Cu doi ani in urma am ajuns acolo din intamplare, preferam alt gen de vacante pana atunci.
Dar e atat de distractiv si de relaxant.....ca mergem in fiecare an.
Pt ca Isa e zilnic la gradi ( de atata timp ) am ajuns ca in vacanta asta sa ma minunez de ea.....parca s-a schimbat, a crescut.
Probabil ca asa e si la gradi, dar cum eu n-o vad acolo....
Mi s-a parut domnisorica, descurcareata, curajoasa, frumoasa si ....mare ( pe cuvant ).
Iar cu pozele a fost super haios: pt ca acum pozeaza cu adevarat. Tot timpul i-a placut, dar acum are niste aere de vedeta in devenire de am ras cu lacrimi zilnic .
Danseaza toata ziua, canta....e o veselie mica.
Tati chiar se simtea depasit putin si ingrijorat ( mai in gluma deocamdata).Nu mai sunt copiii cum eram noi.....eu la 8 ani mergeam cu mama la munte si ma balanganeam putin prin holul discotecii seara cu ei. Isabel danseaza de zici ca are 15 ani....de unde o sti toate ...chestiile astea....nu stiu.
In ultima zi i-am facut codite ca anul trecut la coafor....a stat pe scaunul ala nemiscata si plina de zambete.
Pe mine ma alerga mama 2 ore ca sa ma duca la coafor.
Isabel mai ca dadea inicatii.
Nu stiu cum sunt alti copii....dar ea sigur e o mica "fitoasa"..in sensul haios al cuvantului.
Ma gandesc serios sa institui o zi la 2 sapt ( macar pe luna )....ziua cu mami si una cu tati.
In timpul saptamanii sa avem o zi a noastra.....fara treburi fara program.
Sa facem ce vrem, impreuna.S-a facut super tarziu, va pup si trimit si cateva filmulete ( mai tarziu putin).
PS Mie cel mai mult imi plac pozele de la piscina.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

adriana, pup trupa ta de frumoshi.
Voi mergeti in Romania anul asta? sau va intoarceti definitiv?

ven , bafta la examen!
nu cred deloc ca acel 1% sa fie fetitaasa ca o sa fi o fericita cu 2 flacai, iti spun eu din experienta imi ador baieti...cu toate ca mi-am dorit de la inceput fetita...nu regret deloc ca am facut baieti! o sa mai vb. dupa ce te vezi cu 2 flacai

Ileana, ce misto de tine ca ai inceput serviciul!!! cat de mult as vrea si eu sa mai merg la servici! acolo era salonul meu spa cum vorba vine! pur si simplu ma relaxam la servici...dar dehhh sotul cu proiectul lui...a trebuit sa imi dau demisia.
bafta si relax

sympa
,scuze iubita, nu am fost acasa cand ai sunt ...tot zic ca te sun inapoi dar cum pun mana pe telefon incepe balamucul! sti si tu cum este. pup pe Teo si Andreea si sper sa ne revedem cu bine anul asta.

ciuf, off draga de tine! te inteleg foarte bine in legatura sotului si proiecte
sotul meu la fel...si el are un proiect si de 3 luni sunt cu nervi la pamant...
EU FAC ABSOLUT TOT
Am zis ca in curand o sa intram la o sedinta ca nu se mai poate domne...
Mi-am angajat avocat sa ma reprezinte la court pe 21august. In camera unde am fost facuta cu ou si otet nu sunt sigura ca au camere de inregistrat, dar avocatul a spus ca cere fapte din target precum am fost prinsa la furat...ceea ce nu au cum dovedi asa ceva ca nu este adevarat...si nu cred ca au nici un video cu mine unde sa arate ca am pitit ceva prin carucior sau geanta etc...avocatul incearca sa scoata cat mai multe dovezi ca sa lupte pentru proces si sa castige procesul.
Sper ca in curand sa mergeti iar intr-o vacanta unde sa te relaxezi.

Laura, te rog mult,vreau poze cu iubita mea mica
Nici noi nu am fost inca in luna de miere...dar poate de craciun anul asta plecam 1 sapt in Jamaica, dar nu stiu cum se numeste cand avem si puisori dupa noi, vacanta sau mai bine zis pe luna , nicidecum luna de miere!

supermami, ce misto vacanta voastra in Antalya!!! Isabela este o dulceata.

Alvaro este fascinat dupa fratisu! il adora si il pupa mereu...cand ma uit la ei eu ma topesc!!! am momente cand ma uit si nu pot sa cred ce baieti frumoashi am...dehh fiecare cioara cu ciorile ei
David rade non stop...este un smecher...zice mama si gaga...cand vrea sa il tin in brate pune caputul pe umarul meu si ranjeste..il pap!!!
Alvaro, hmm....de cand a inceput cu thomas trenurile este cam uituc! la 2 anisori, Alvaro stia alfabetul mut de la cap la coada si pe sarite si mai si stia sa imite cateva chestii! nu l-am invatat eu nimic...a fost totul de la ELMO! numerele pana la 20 si tot alfabetul + cateva exerciti...acum este un puturos...vina mea cred ca i-am cumparat toate trenurile cu thomas si tot ce face acum se uita la thomas....nu vrea sa joace cu nimeni, nu vrea afara, nu prea vrea nicaieri decit fortat...i-am bagat jumate din trenuri in cutie si le-am pus in camara....si i-am spus ca daca nu vrea sa mearga in parc,piscina, etc nu mai vede nici un tren, vad ca este schimbat de cand i-am luat din trenuri.
Cred ca a fost greseala mea mai mult ca sigur, de cand l-am adus pe David acasa , Alvaro a fost mereu pus la TV sa uite la Thomas cand dadeam papica,baita,nanica lui David...si i-am cumparat orice tren a vrut numai sa nu se simta respins etc.
In rest sunt cu muci amandoi! David este alergic la Tylenol cold infants.Acum 2 zile am fost cu el la bunicu in Miami,in masina am zis sa ii dau putin tylenol ca stranuta si ii curgea muci...dupa 1 ora am inceput sa plang cand l-am vazut tot numai pete ca si cum ar fi oparit!!!!!!!!!am mers direct cu el la pediatru si mi-a spus ca este alergic la tylonol cold infant...este pe benadryl acum.
Alvaro are decit muci dar de fel alvaro nu este greu de boala.
David este prima oara cand are muci in 7 luni...a mai facut el putina febra de la vacine dar in rest baietul este tare.

Eu stresata tare asa cum am mai spus...nu am chef de nimic...am niste dureri de burta si sper sa merg la dr. sa vad ce naiba mai am si eu...am slabit de la 82 acum am 78kg! si degeaba incerc sa slabesc ca parca mai rau ma ingras cand ma apuc sa tin diete si alte alea...eu am slabit mai mult atunci cand nu am pus dieta pe primul loc...adica ma abtin de la multe in special paine,orez,macaroane/paste...manac carne slaba fripta,salate usoare,fructe la conserve(ca imi este lene )...si apa la greu...

gata ...am scris muuult ...plange David! pup gasca si sanatate multa tuturor.

edit: o sa pun si poze mai tarziu cand adoarme copii!
p.s Eu inainte sa raman insarcinata cu Alvaro avean 70/71 kg si aratam BETON!!! acum de ajung la 75 ar fi excelent! stiu ca nue ste greu daca imi pun ambitia, dar parca nu am chef de ambitie

poze aici- http://www.flickr.com/photos/8729372@N04/
ENJOY!

Mergi la inceput

Alexandra, ai auzit de hotelul Miracle din Antalya? E misto?

Mergi la inceput