Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Adela si eu imi doresc casa si o sa ne facem tip"amvic"parca se numeste,dar mai stam vreo 2 ani, aici la bloc.Nu ne grabim.

Fetelor am si eu o durere:cum sa-mi fac copila sa adoarma singura.
Ea nu adoarme decat la san.Chiar daca are numai o ora decand a mancat,daca ii este somn,numai la san si culcata langa ea.
As vrea sa o pun in patut si sa adoarma singura,dar nu merge,i-am cantat incet,am mangaiat-o pe cap se zbuciuma si se foieste,scanceste ,nu merge.

La fel am patit si cu cea mare,o adormeam ,stateam langa ea si cand ma ridicam,hop,se trezea.
Vad ca istoria se repeta.Mai multe pareri si idei poate m-ar ajuta.

Si inca o chestie:vreau sa ne diversificam si noi mai in serios,ia spuneti-mi, branza de cate ori pe saptamana, dar carnita?

Multam fetele ca aveti rabdare.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

bai hai ca chiar ma apuca nervii. cine s-a suparat ma? sau mai e vreo catalina si n-o stiu io?

bai, in alta ordine de idei, dati si la mine idei, cum fac sa ii dau lui Matei apa ca nu reusesc neam.

Mergi la inceput

puiut, dianamizzi zicea ca ea punea o camasa de a ei langa fata si a reusit sa o faca sa doarma in pat. e adevarat ca era thea mai mica dar ... poti incerca eventual si cu o suzeta.
am inteles ca aproximativ de 2,3 ori pe sapt carne. de branzica nu stiu. iti zic fetele care sunt mai citite ca io deocamdata merg dupa ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATA, mi s-a parut inseamna!

Ce sa zic si eu cu programul asta de cand cu copilul, el se culca seara pe la noua si jumatate, pe la miezul noptii are o tura de frichineala care se rezolva dupa ce-i dau inapoi suzeta, iar la cinci ma trezesc de bunavoie si nesilita de nimeni si-i dau primul biberon pe care, am observat, il mananca fara comentarii. Nu stiu care dintre fete a zis de tetina cu debit variabil de la Avent, eu ii zic "tetina cu trei viteze", acum mancam la viteza a treia... Iar la cea de pireuri a trebuit sa-i fac gaura nu de 10 ci de 15, ca se enerveaza si urla daca se infunda afacerea si nu curge constant.

Aaaa, si trebuie sa scot de la patut partea de leganat, ca vorba LIUDEI, cum da el cu calcaiele in saltea, se misca patul si se bataie caruselul deasupra, si se trezeste de la tot balamucul asta.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Cristiana, iar am citit pe delaturi. Cum sta David cu bubele?

Mergi la inceput

Suzeta nu a vrut..neam..niciodata.

elena

Mergi la inceput

PUIUT, pe mine m-a invatat cartea CATALINEI cum sa fac, cand il vad ca e somnoros si casca il pun in patut, mai dau drumul la carusel si adoarme acolo. David a dormit cu mine primele trei luni, toata lumea zicea ca nu se mai dezvata, dar uite ca s-a rezolvat. Alteori, cand dorme in timpul zilei si vad ca e nervos din cauza somnului, il intorc pe o parte, il masez usor pe spate, si mai doarme piticul vreo ora.

Mergi la inceput

Cata,in iarna cand am venit de la maternitate cu ea acasa,ma plans vreo 2 zile si ne gandeam ca ,colicii.
Am luat bibe si mi-a baut dea ceai de ne-am speriat.Bea cate 150 ml ceai,atunci,acum ca e vara si cald de mori,daca pune gura pe ceai,f putin bea.Dar zic ca poate i-si potoleste setea cu san,dar in caz ca nu alaptezi nu mai stiu.
I-ai pus niste baby drink ,ca e dulce si poate-l pacalesti.

elena

Mergi la inceput

CATA, multam de intrebare, bubele care la inceput au fost pline cu lichid (arata ca niste picaturi de roua in prima faza), acum sunt aproape toate uscate, si au inceput sa cada si unele cojite, se curata incet-incet.

Auzi, dar voi cati sunteti impreuna acolo la masaj? Ca la noi e o singura maseoza si, normal, intra un singur bebel odata, cu mamica sau bunica de rigoare. Pe mine ma seaca sfaturile astea, date cu maxima competenta. Nu v-am zis de vecina din fundul gradinii, care ma sftuia cu banana cu biscuite, ca ea i-a dat fetei de la doua luni, si se vedeeee, nu gluma?

Mergi la inceput

Cristiana, sunt 4 maseuze. Deci e cam plin, iti dai seama, azi eram vreo 10 in sala de asteptare cu tot cu copiii.

Puiut, baby drink nu ii dau pt ca cred ca este chimic. Am incercat cu baby calm si glucoza, in mod normal ar trebui sa faca compozitia lui baby drink dar tot nu il bea. Mai incerc cu apa ... poate se obisnuieste.
Nu alaptez, bea Humana 2, mai nou, de cand am scos o masa de lapte cate 600-650 pe zi. Putin zic eu, pt cele 9 kile ale lui.

Mergi la inceput