Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 24
Liuda spune:
neata fetele... sant dusa!!!
bai - lege!!! cum o laud pe asta mica cum o ia pe aratura, cum zic ca e cuminte doarme toata noaptea... pok si imi trace placa!!! Aseara m-am culcat la 12 (fata dormea de la 11) si pana la 2 am bocit de masea, am adormit si la 3 s-a trezit asta mica si s-a jucat si a dat din piciare si trantea calcaiele alea de sus si trosnea placa aia pe sub ea... cred ca vecinii mei au zis ca am luat-o razna!!! La 5 am luat-o cu mine si de la 7 la 9 am dormit - deci mai nimic... sant chiauna, inebunita, cred ca e de calduri dar imi este frica de AC seara ca e fata dupa baie si nu vreau alte complicatii ca AC este o porcatie mare!!!
Alta noutate... a slabit!!! Deci de 3 zile manca foarte prost si renunta la un lapte, asa ca eu am zis ca laptele e mai bun si nu i-am dat masa de cereale ca sa fiu sigura ca ea laptele!!! Si am facut un kkt! Ca laptele e pisu de fata mare la ea si azi m-am speriat ca i se vad toate coastele, parca e dupa lagar de concentrare! data asta chiar arata urat! Asa ca trecem la mancatul cu forta, cald, frig, nu ma intereseaza baga mama mancate la greu, ca cu lapte ajungem sa murim!! bai e slaba rau! nici nu ma duc cu ea la control de 5 luni... nu ma duc, o ingras o saptamana intai si apoi... ca chiar parca e din copii de pe strada, daca o dezbraca doctorita poate canta la ghitara pe coaste!!!
Daconst - fata eu nu stiu sant tantari nu sant, noi santem cu Dunarea la fund ar trebui sa fie, dar in casa sigur nu am, dar am plase la geamuri... atat, ca idee am vazut eri in farmacie de la chicco sprei si un fel de creion cu care ungi pe piscatura... e pentru bebei!!!
Puiut 85 da fata, sa vezi ca asteptam dinti de la fie-mea si imi iese mie, dar eri am bagat 6 nurofenuri toata ziua ca la 2 ore iar ma lua durerea, stiu ca nu e bine dar alta solutie nu aveam. A iesit maseaua aia in sfarsit si toata carnea in jur era inflorita... azi parca e mai bine, m-am facut cu masea de minte la 27 de ani! Al meu cica asteapta schimbari acum... ca prind la minte. i-am zis ca la mine intai vine mintea apoi maselele!
daconst super filmul cu poponetul ... si noi stam asa ingramaditi la degete... parca ar vrea sa le linga... si baloseste la fel... abia astept sa stea bine in fund sa ma plimb si eu cu fata in carut asezata in fundut...
Ylilimic... hai ma iar incepi sa ma superi... de ce fata dati amanunte cat mananca ai vostri.... cum fata al tau baga 900 ml? lasa-ma in durerea mea ca mor! Pai a mea se ineaca cu atata lapte... dar de azi nici nu il mai dau... o sa bea cat vrea ca de la lapte slabeste, trec pe cereale, orezuri si alte alea ca uite am zis si eu ca laptele e mai bun si am renuntat la o masa ca sa nu renunt la un lapte si a ajuns ... pielea si osul... deci ca data asta slaba nu a fost!Si in 3 zle a ajuns asa , o fi rea de calduri? Sa stii ca nu ma deranjeaza deloc firma primii pasi si nici una nu ma deranjeaza dar nu am gasit ... ca nu eram nebuna sa cumpar mai scump cand era alta mai ieftina doar ca scrie pe ea "made in germany" ... poate gasesc pana la urma, poate ajunge si la noi, la periferie ...
Loremunteanu - eu nu am pus plicuri la botez,nici casute, nici bebelusi cu fundul spart pentru banuti... chiar nu am pus nimic... si nici nu m-am asteptat la bani, asteptam cadouri, poate, si a fost invers... cadouri mai nimic, si plicuri valatuc! Ziceam ca nu ii cumpar la fata haine ca primim de botez si sa nu se adune prea multe... si na, ca nu am primit mare treaba asa ca ma duc sa-i iau eu!!!
Marybell - fata e misto sa fii soacra cu trei nurori, una iti face mancare, una curat... alta te plimba...
asta daca ai noroc, ca poate fi invers, pe una o speli, pe alta o hranesti... glumesc dar sa stii ca eu vreau un baiat. Daca in locul Dianei era unul cu putzulica... nu ma mai gandeam la al doilea, ca eu initial baiat am vrut, dar daca a iesit Diana - parca tot mai vreau baiat, dar nu acum... ca mi se pare prea greu, pentru mine cel putin, voi poate santeti altfel... mai rabdatare, mai... eu nu!
eu eri faceam un bilant (ca tot ma durea maseaua... si eram plina de dracI) de cand am nascut... nu mai dorm ca oamenii, nu mai mananc ca oamenii, mereu obosita, nu am vazut un film cap-coada, nu ma odihnesc, cu doi... ?
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Lucas e cam uratel in filmuletul cu hopa Mitica,ca de asta nici nu l-am pus acum 2 saptamani.
Na las,sanatosi sa fie ca frumoase vor fi fetele cu care vor umbla ei.
Mie mi-a placut tare mult de el acolo. Dar, despre gusturi nu se discuta, nu?

Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)Eva~Florina
ylilimic spune:
Liuda - ii doream Dianei sa ajunga sa pape lapte cat Matei acum, adica 900 ml pe langa mesele consistente de peste zi, Cand era mic nu stiu cat manca, dar la 5 luni sigur halea 500 ml lapte cu cereale+ sani dupa bunul plac, diversificae prea putin. Intre 6-7 luni nu a luat deloc in greutate, pana s-a acomodat si cu caldura...se poate sa fie si asta
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
adela2006 spune:
ieri trebuia sa fie ziua mea de relaxare nu ?
ca doar ma duc la meni-pedi si la coafor
m-am dus cu alexia la doctorita si nu are nimic ( tusea sec de cateva zile ) deci fica-mia face misto de mine
are prea multa saliva si se ineaca cu ea ( si se mai si distra dupa ca vezi doamne ce amuzant e sa tusesti )
apoi a venit mami meu si am plecat
cand stateam si eu mai bine cu piciorele la muiat ma suna sotul ca nu stia unde sunt nici eu nici copilu si ca trebuie sa mergem sa vedem niste terenuri ( ne-a apucat cheful de facut casa )
m-am si tuns ( ca mi-am ciopartit eu bretonu acasa si aratam ca naiba ca l-am taiat prea scurt )
v-am zis ca nu am apa calda ( ne-au anuntat de vineri cu surle si trambite ca de luni se ia apa calda o sapt spre disperarea babelor de la mine care oricum nu folosesc apa calda prea des ca e scumpa 
dar ele se isterizau )
la coafor nu am auzit decat nu facem suvite si nu vopsim saptamana asta ca e greu cu incalzitul apei
asa ca vin acasa si ma spal in lighean cu borcanul apoi imi transform bucataria in sauna sa incalzesc apa ptr baita lui alexia si dupa ce termin cu tot
era apa calda ca in filmele cu prosti
dana sa-ti traiasca baiatu l-am vazut si in fundulet si la trapez e un dulce pacat ca e luat deja
mai revin ca urla
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
Liuda spune:
aelita ... apropo de ce scriai tu... eu nu mor de frica nici in Romania, nici in alte tari pe unde am ublat, nu sant eu fricoasa , nu ma uit in spate daca am pe cineva, chiar nu am treaba... poate e inconstienta, dar pana nu patesti...
Dar sa iti povestesc cum in centrul Bucurestiului am ramas eu in fundul gol....![]()
![]()
![]()
aveam o delegatie... un ucraiean si in 10 zile vroiam sa-i aratam tara... Transfagarasan, mare, munte, delta... ,Asa ca am luat practic toate hainele si de Oras si de mare si de munte si groase si subtiri si de pescuit si de restaurant. Ucraineanul si el cu toate alea dupa el... si sa vedeti undite si scule in pasat in portbagaj... Prima data aungem in Bucuresti, mergem la Tosca - fetele de Bucuresti stiu cred restaurantul ala in centrul centrului. acum e inchis, adica e vandut... parcam intram in restaurant, am stat o ora acolo... plecam ajungem in 3 ore la Constanta, cazare, deschidem portbagajul.... doar undetele... Cum si cine a deschis masina nu stim... dar efectiv doar undetele si o sacosa cu bautura. Ucraineanul in lacrimi - avea si actele in geanta, eu am ramas doar in pantaloni scurti - pe fund si un tricou. Plecam La Bucuresti, ... cautam colaci in coada... ca cred ca nu mai gaseam noi gentile... dar trebuia la politie ca ucraineanul era fara acte, viza, ei si mistoul... caut de imbracat in bucuresti, chiloti, sutiene, bluji, ucraineanului - la fel...(fara sutiene
) 3 zile la politie, aia nu credeau ca s-a furat.... stii care e faza... cel mai mult si mai mult a fost ca am tras o rusine fata de ucrainean ... ca noi ne laudam ca stau masinele afara, nu se fura (la ei nu se lasa masina in curte, doar garajuri si alea pazite, ca ramai fara masina in ziua amiaza mare) raiul pe pamant... si pok!!! Asa am ramas eu fara haine!!!
cristiana70 spune:
Mai citesc eu si-n diagonala, dar nu inteleg de la ce s-a suparat CATALINA, poate ma luminati si pe mine.
LIUDA, sunt perfect de acord cu tine cu laudatul, si eu patesc la fel cand imi laud feciorul!
Apropo, nu mi-a venit sa cred ca la nici trei ore de la ultima masa a urlat de foame, apoi a vrut sa fie kkcit, dupa care, cu toate problemele existentiale rezolvate, a adormit bustean. Cred si eu.
ADELA, in ce zona va faceti casa, tot asa e proiectul, sa o faceti si s-o vindeti? E foarte multa alergatura, daca nu va fi aproape de santierele lui Ati va fi foarte greu. Ti-am spus ca si eu tot constructor sunt?
Am inteles ca Lucas e "luat" si are si "rezerve", da' pe David nu-l vrea nimeni de ginere
?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Catalina spune:
Adela, sa ne luam de mana, nici noi nu mai avem apa calda. Din nou zic, tzara de kkt.
Auziti, am inebunit io sau au aparut neshte Spiridusi de ian-feb 2007? Ca am intrat acolo din greseala ... si ma miram ca nu cunosteam pe nimeni. :))
Ca sa vezi cat de dusa sunt Lili ...
Liuda spune:
Lilica stiu ca era o dorinta din partea ta,
dar iti zic eu mai bine spuneai ceva de genul... "sa pape bine ..." si atat, fara mililitri ca la mililitri m-ai blocat.
.. 900? Aoleu, dap ii sta in gat lu' a mea!!! Si pe langa asta alta mancare? Ce ai fata, ca scuipa de ramane pe pereti tot meniul ... Pana acum stagna... acum chiar a slabit, deci fara cantar se vede, se vede rau de tot !!! Nu o duc la control nici batuta, intai o ingras inapoi... poate pune repede ![]()
Catalina spune:
Te luminez io Cristiana. Catalina nu s-a suparat de la nimic. Ce aveti mama cu mine azi?
Liuda spune:
catalina eu tot nu inteleg cine pe cine a suparat, s-a suparat, nu s-a suparat... cred ca ma duc sa ma culc ca sant zombiii, revin fetelor - poate prind un somn de 2 ore ca adorm
si nu o mai laud pe asta mica... eri ii ziceam messei pe mess ca nu imi mai fac grija cu mancarea, mananca cat mananca , nu mai bag cu forta, nu mai numar mililitri, am inteles ca e mofturoasa la mancare... si azi am constatat ca e pielea si osul...
pupici fetelor ca ma duc sa scot copilul afara, cu bona si eu la culcare urgent ca nu mai pot, dar vreau si eu la billa sa fac cumparaturi ca nu am nimic in frigi... si la marmacie... sa vedem daca reusesc sa fac totul... pana la urma parca vad ca renunt la somn pentru alte trebi!!!