Cel mai lenes dintre soti!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
cl spune:
quote:
Originally posted by sasuke
cl wrote : "...Deci s-ar parea ca marea majoritate sunt la fel,...".
Ay Ay, Claudia...Ay Ay ! dar despre barbati care fac niste clatite cu alune ciocolata si frisca, de te topesti, n-ati auzit ? Sau care fac o mamaliguta, sau niscai spaghettini... etc. Si asta nu pt. ca nu i-ar place nevestii sa gateasca ci pur si simplu pt. ca le face placere ! Iar dupa aia, mai isi si gasesc cite o lucrarica, dupa-serviciu, pe care mai ia niste banuti ... si-i mai cumpara sotioarei si niste cremesuri...ca la alea nu se pricepe sa le faca (inca!).
In concluzie : Chiar daca sunt in inferioritate, ca prezenta, am sa va dau un micro-sfat : nu incercati sa faceti atitea diferente intre sexe. Pentru ca daca vrei (asa ai fost crescut/invatat...) poti sa fii si ordonat, sa mai si stii sa-ti gatesti ceva sa nu mori de foame...indiferent ca esti male or female. Si'acu inchei ca's de indignare...
May sasuke, parca ma tentezi cu niste clatite, ca vad ca-ti sunt asa draga ! Chiar daca sunt la dieta promit ca ma sacrific!
PS Nu ai obosit sa tot scrii cu " cutarescu wrote..."? Du-te la persoana pe care vrei s-o citezi si vezi ca in dreapta, sus, apare o icoana " Reply with Quote", dai clic pe ea si apoi dai si completarea ta.
Claudia
petruta spune:
quote:Mai Sasuke, eu am unul din aia: care gateste ciorbitza de vacutza, ficatzei cu ciupercutze, pregateste mic dejun zilnic, face fetii( mie) cafelutza zilnic si pregateste si pachetzelul (eu mai dorm la ora aia), da cu aspiratorul in casa, spala gresia ( numai el), face curat pisicii, face piatza cu mine, plimba copilul, il hraneste daca, el ii face baitza( ii face mare placere), ajuta in bucatarie, spala si vase, isi spala ciorapii ca asa vrea el, nu i-am impus, spala masina si o ingrijeste, uda florile . Munceste la ore suplimentare, ca sa imi faca cadouri creme, parfumuri, si ce mai crede el ca ma incinta, fara sa fie o ocazie speciala. Vezi, nu esti singur pe lume.
Originally posted by sasuke
Ay Ay, Claudia...Ay Ay ! dar despre barbati care fac niste clatite cu alune ciocolata si frisca, de te topesti, n-ati auzit ? Sau care fac o mamaliguta, sau niscai spaghettini... etc. Si asta nu pt. ca nu i-ar place nevestii sa gateasca ci pur si simplu pt. ca le face placere ! Iar dupa aia, mai isi si gasesc cite o lucrarica, dupa-serviciu, pe care mai ia niste banuti ... si-i mai cumpara sotioarei si niste cremesuri...ca la alea nu se pricepe sa le faca (inca!).
In concluzie : Chiar daca sunt in inferioritate, ca prezenta, am sa va dau un micro-sfat : nu incercati sa faceti atitea diferente intre sexe. Pentru ca daca vrei (asa ai fost crescut/invatat...) poti sa fii si ordonat, sa mai si stii sa-ti gatesti ceva sa nu mori de foame...indiferent ca esti male or female. Si'acu inchei ca's de indignare...
Apropo, da-mi retzeta de clatite cu alune, inghetzata si ciocolata, ca vrea sa faca simbata clatite si se pregatea sa-l intrebe pe socrul meu cum se fac. Serios vorbesc !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Madi spune:
M-a uns la suflet subiectul acesta deschis de voi...Eu m-am mutat cu prietenul meu acum aproape 8 luni. Dupa prima luna am crezut ca nu o as rezist si o sa ma intorc acasa...capiasem cu “spala cada“, “pune-ti macar farfuria in chiuveta“ si alte cele pe care le cunoasteti. In cele din urma am hotarit sa fac greva si timp de o saptamina si ceva nu am mai facut nici eu nimic, nimic, ca sa vad daca observa si face el ceva. Ei bine, strategia a functionat si acum plingerile mele la adresa lui s-au imputinat.
Inca nu am reusit sa il conving sa isi impatureasca hainele pe care si le pune in dulap...Aveti vreo sugestie?!
Madi
camelia-daniela spune:
Nici nu stiu cu ce sä incep!!!
Al meu prinz, nu face nimic in casä!!!...in afarä de aruncat gunoiul, cä asta e partea mea slabä, si mai gäteste din cind in cind...dar fff rar, sau cind are el poftä de cite ceva si se gäteste repede!
A avut noroc cu mine, cä stiu sä fac orice, chiar si treburi bärbätesti! Noi sintem cäsätoriti de 15 ani, iar la inceput, a incercat sä repare el cite ceva prin casä...de...treburi de bärbat!!!, in urma cärora mai mult a stricat, decit reparat!!!
Cind am väzut, m-am luat cu miinile de cap si i-am zis sä mä scuteascä, cä le repar eu!!!...singurul lucru, de care mi-era fricä era Bohrmaschina...pinä cind, dupä ce am asteptat vreo lunä, sä dea o gaurä in perete, mi-am luat inima in dinti, si am fäcut eu gaura!!
Este f tipicar, se imbracä mereu frumos, la modä si incä o chestie, pe care nu am mai väzut-o...citeodatä se schimbä de trei ori pe zi, cu hainele...asa cum fäceam eu cind eram micä!!!...mai räu ca o femeie!!! De multe ori, cind trebuie sä mergem undeva, stau dupä el pinä e gata si strig: "bey ia o pauzare, nu esti gata?...cä m-am plictisit!". Pe mine nu m-a deranjat, cä-mi place sä-i väd pe toti ingrijiti si curati ( pe el si copiii ), dar am multe la spälat...
ce mä enerveazä cel mai tare este cind am rufe de cälcat, dar vreau sä calc a doua zi...vine la mine, se gudureste putin, si mä roagä sä-i calc o camasä, sau pantalonii care tocmai sint la cälcat, cu toate cä are dulapul plin de alte cämäsi, sau pantaloni!!!
Ii spun mereu, cä mä enerveazä, dar pinä la urmä ii calc cämasa, sau pantalonii...
E de ajuns, cä mä chinui cu copii sä-i invät sä-si punä hainele frumos in dulap, cä mai e si el pe lingä!!!
Alaltäieri, eram amindoi in dormitor si i-am deschis dulapul, cä trebuia sä-si facä bagajul sä plece in Ro...cind am väzut, m-a apucat furia!! L-am intrebat, ca pe copii: "ce e asta, aici?", la care el imi räspunde cu räspunsul meu, zimbind: " nesimtire!!!"
Mi-am rezervat comentariile, cä dupä mai multi ani de cäsnicie, te cam saturi sä te repeti la nesfirsit, si i-am pus hainele in ordine.
Chestia cu spälatul hainelor din cosul de rufe, am fäcut-o si eu, dar cu copiii, cä el si le pune in cos...nimic de zis!
Acasä nu face curat, dar masina lui este mereu "bec"!!!
Cam o datä pe säptäminä, o spalä, dä cu aspiratorul, iar dacä merg cu el, sterge mereu praful si mä pune si pe mine sä sterg petele sau praful pe partea mea! Eu ii spun cä nu e nici un praf, dar pe el il deranjeazä enorm acestä "mizerie"!!!
Punctul meu slab, este masina mea, pe care o spalä mai mult ploaia, dar nu am inäuntru tot felul de mizerii, sau alte chestii...ordine e!
Nu de mult, mi-a zis: " bey Cami, mie mi-ar fi rusine sä fiu femeie si sä mä sui intr-o masinä asa murdarä ca asta!!!"...la care, recunosc, mi-a fost rusine, numai la gindul, cum o tipä asa aranjatä ca mine, merge cu o masinä asa murdarä!!!, cä era tare murdarä....si m-am apucat sä o curät ( e si neagrä!!! )
Altä chestie care mä enerveazä, este cä stä mai aproape ca mine de obiectul pe care il vrea, si mä roagä pe mine sä il dau...la care eu ii spun: " intinde mina si iati-l!"...sau, se duce la dus, se udä, dupä care mä strigä pe mine sä-i aduc chilotii si eventual un tricou!!!......replica mea fiind "tu te duci la vinätoare, färä puscä?". Pe altä parte, imi place faza cu uitatul chilotilor, cä dacä intru in baie si-l väd asa gol sub dus, mä tenteazä si pe mine sä fac "dus"...hihihi
In schimb, o are cu cumpäräturile...are mereu grijä sä fie frigiderul plin.
Azi m-a sunat din Ro, si mi-a spus cä mi-a luat o bluzä cum imi place mie, cu anchior si volänase......cadouri mi-a fäcut mereu, chiar dacä nu era nici o ocazie!!!
De multe ori, mä trezeste cu pupici si cu cafeaua ( eu o pun de seara si programez masina sä o facä a doua zi ) pe care trebuie sä mi-o pregäteascä cum imi place mie...
Pentru mine, conteazä fff mult aceste gesturi de dragoste, chiar dacä sint de multe ori nimicuri, au un mare efect asupra mea!!!
Asa ii iert toate "päcatele" pt cä imi dä sentimentul cä sint f importantä in viata lui!!!
De exemplu, alaltäieri a plecat in Ro, a ajuns ieri pe la 16 in Sinaia, iar seara imi spune la telefon, cä-i e dor de mine....la care eu, sarcasticä, il intreb: "nu te-ai säturat de mine de atitia ani?", iar el imi spune pe un ton dezamägit, cä nu are chef de glume si cä e adevärat ce-mi spune!!! Ce vreti mai mult???
Cind ai asa un dulcinel lingä tine, cum poti sä-i rezisti???
Nici nu mi-as dori sä ajungä Top 1 in clasamentul ästa, cu toate cä este fff puturos!!! In schimb este tare charmant si smecher!!!
Aurelia spune:
sasuke ,na ca ai si tu dreptate,deacord ca sint o multime de barbati ca tine,despre ei si meritele lor putem discuta intr-un alt subiect ,poti sa-l deschizi chiar tu daca-ti face placere,sint sigura ca vor fi o multime de mamici care vor scrie si acolo ,no ofence ,acum lasa-ne sa ne varsam si noi focul ca deaia sintem "ia o pauzari" si nu "berbati",ca dacar fi sa vorbim despre partea buna a lucrurilor al meu "berbat" nu stie sa faca clatite ci doar sa le manince cu tonele in schimb stie sa-mi ofere o cina romantica intr-un castel medieval pe malul lacului de Sf Valentin,s-au mai stie sa-mi aduca de ziua femeii un mic compleu intim si sexi ultima colectie de la Lise Charmel,pupici si tie si tuturor,
AuraGalerne
Aurelia spune:
Si inca multe altele pe care nu le enumar aici,si care sint de ajuns ca sa-l iubesc asa cum este si sa-i trec cu vederea celelalte "enormitati",haideti fetelor mai ziceti ca de chestii dinastea sint sigura ca mai aveti,
AuraGalerne
ralucami spune:
Vorba cuiva: nu ca ar mai avea importantza dar hai sa ma plang si eu. Noi suntem de 3 ani impreuna si tot nu am reusit sa-l "educ". Deci:plec pentru 2 !!! saptamani in Ro si ii fac o lista cam cu ce trebuie sa cumpere si sa faca. "OK! No problem" imi zice. Plus ca l-am sunat zilnic si il imtrebam cum merge treaba. Cand am venit mi-am pus mainile in cap:haine aruncate peste tot, resturi de ambalaje, calcularorul il mutase langa pat pe jos, si culmea culmilor asternuturile de la pat erau aceleasi care le-am pus eu ultima oara inainte sa plec. Am crezut ca am gresit casa. L-am intrebat daca nu se simte precum un porc pt ca "ambianta" si-o crease,iar el zambind sugubat imi replica: "vezi! acum poti fi sigura ca nu a intrat nimeni in afara de mine in casa asta". Iar treaba cu hainele imprastiate peste tot vad ca e cam pe la toata lumea.Nici al meu nu e vreo exceptie. Odata de ciuda nu am pus mana pe nimic vreo 2 zile. Le-am lasat "in suc proriu".Ma gandeam ca o sa-l deranjeze cat de putin si poate face vreo remarca (si atunci sa te tii ce cearta aveam de gand sa trag) Aveti cuvantul meu ca nu l-a deranjat catusi de putin. Si atunci tot eu nemaisuportand debandada din casa m-am apucat sa fac curat. Asta e! In schimb daca la ora 3 noaptea vreau ceva-orice- poate sa vina si taifunul ca al meu pleca sa imi indeplineasca dorinta. Si treaba asta ma face sa ii iert multe!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Lauraa spune:
Ok, ok fetelor, eu pe al meu il retrag din concurs! Saracul chiar ca nu are nici o sansa sa castige! Pe langa unii de-ai vostri e , parol! Am ras cu lacrimi de pataniile scrise de Ina , Aurelia, Ralucami, Ylena,etc, e atat de bine sa stii ca nu esti singur pe lume!
Cat despre al meu, atata timp cat inca isi mai pune sosetele si chilotii in cos, farfuria in chiuveta si capacul la pasta de dinti se pare ca e bine!
LAURA
Krissias spune:
Fetelor,sigur o sa fim declarati ,cistigatori.Cele prezentate de voi ,sint povesti de adormit copii,pe linga ce am sa insir eu aici.Ei bine,sa incepem cu ,curatenia in masina.De trei ani sintem impreuna si la inceput,am facut ordine si curatenie la comun ,cum s-ar spune,numai ca de atunci nu s-a mai repetat (cel putin din partea lui)si eu am renuntat...asa ca de trei ani masina arata groaznic si nici macar astazi cind vine mama lui din RO ,cind am sperat ca minunea sa se intimple,ei bine ..nu a spalat-o.Curatenie in casa?Nu-l deranjeaza absolut nimic.Nici daca nu-i mincare,nici daca-i dezordine,nici daca-s vase nespalate,nici daca n-are rufe calcate.Vine de la servici si se seaza la computer imbracat cu lucrurile cu ,care a fost peste zi si nu-l supara nimicccccccccc......Este un tip super destept ,super bun si de aceea -i inghit toate astea.Nu mai stiu cind mi-a facut cadou ultima oara (de ziua mea sigur),asa ca daca doresc ceva imi cumpar singura.Ma rog de el sa zugravim si raspunde cu un calm care incepe sa ma scoata din sarite:zugravim iubito,zugravim.Daca mai vreti eu mai am .Va pup si astept noi "plingeri'[/center]
Adela P spune:
Sunteti totale fetelor cu sotiorii vostri, dar sunt toti simpatici chiar daca nu le fac pe toate asa cum vrem noi femeile. Asa ca daca exista iubire, exista intelegere, totul e perfect.
Aurelia, mi-ai placut cu legatul spate in spate...sa sti ca n-ar fi o idee rea, s-ar putea sa dea rezultate.
Adela