Cel mai lenes dintre soti!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Aurelia spune:
Corali eu stiu unul(da nu e sotul meu)care si-a uitat copii la lectia de pian ,si l-au asteptat saracii patru ore in frig in fata Ateneului Romin!!!!!!
AuraGalerne
Adela P spune:
Mie poate imi dati vreun sfat cum sa fac sa-l dezvat sa fie mereu in priza. Lucreaza mult, doarme putin, cam 5 ore pe noapte, cum vine acasa de la serviciu(frant de oboseala) se pune si spala, taie gazonul, face mancare daca eu nu am apucat, se ocupa de bebe si ma mai scoate si pe mine in oras ca mie-mi place sa ies. Peste toate astea si ai lui parinti cand au nevoie de ceva la el apeleaza(mai are 3 frati dar se pare ca el e calul de bataie). Cum sa fac sa-l fac sa inteleaga ca nu e capatul pamantului daca iarba nu e taiata, daca el doarme putin in plus, daca spune "nu" din cand in cand parintilor lui la orisice chichita pe care care si ei in fond si-o pot rezolva?
Adela
maudi spune:
Adela P, cind afli, spune si la tanti aici, ca mor de curiozitate. daca fetele s-au saturat de barbatii care sunt la orizontala din lipsa de contributie la chores, eu as vrea sa aflu priza in care e conectat al meu, de cade lat zilnic. as smulge-o cu tot cu perete, deja a devenit obositor cit de obosit si activ este.
totusi, sunt doua chestii pe care nu le face, si am cam epuizat solutiile: nu-si goleste scrumiera, nu isi curata masina regulat. masurile luate? ei, jucam scrabble mai acum citeva luni si, avind scrumiera lui plina ochi drept in nasul meu, am inceput sa o golesc dupa fiecare tigara. l-a tinut un timp lectia, dar a uitat-o. cu masina e jale, arunca sub scaunele din spate tot ce ar trebui sa ajunga la cos, i-am bagat pungi de gunoi in buzunar, am lasat un cos mic in masina, am curatat-o regulat, nimic n-a mers. ba, stiti ce face viteazul meu? dupa ce il car la curatatorie si incepe sa guste farmecul masinii in buna regula, se duce si el singurel la curatatorie inca de vreo doua ori in aceeasi saptamina. cind il intreb daca nu ar fi mai bine sa repete operatia regulat, sa zicem la doua saptamini, cind umple si rezervorul, in loc de 2-3 ori la 2-3 luni, cica :masina mea tre sa sclipeasca de curatenie! puah!
dar, sunt ai nostri si ii iubim mult :) ma intreb ce ar scrie ei despre noi daca ar fi prezenti pe acelasi topic? ca si la mine functioneaza cheful si toanele
ani35 spune:
Buna,fetelor!!!Sa-mi laud putin comoara...deci,nu stie sa programeze masin de spalat,cand vine de la lucru(tarziu,la stirile de seara),face dus,cinam si la ...nani,nu inainte de a lasa,(cum spun spaniolii pe aici),"lectiile facute".E adevarat,nu-i place sa faca treaba in casa,dar ma iubeste,si eu ma topesc de dragul lui,asa ca,si sa va dea Cel de Sus multa fericire!!!Eu am gasit-o .Va pup pe toate; nu aveti idee ce bine ma simt cu voi,multumesc!!!
Aurelia spune:
Adela stii ce m-am gindit?,o saptamina sa-i legam spate-n spate pe sotul meu si pe al tau,al tau sa trebuiasca sa faca toata treaba cu 98 de kg in spate (atit cintareste "puiul" meu),iar al meu sa nu poata dormi de zdruncinaturi,atunci din doua una ,ori al tau oboseste si se opreste sa se odihneasca ,ori al meu o sa se enerveze ca nu poa' sa stea in loc si o sa-l ajute sa termine ca se vada linistit!in orce caz tot am cistiga cite ceva!o lectie data!mai ramine sa apropiem continentele!!!!!!hai pupici cu lipici!
AuraGalerne
Marunzika spune:
"Lauraa" nu cred ca trebuie sa faci prea multe ca sa-l pui la "treaba"! Poti foarte bine (de ex.) seara cand se cuibareste langa tine si cauta alintari sau chiar mai mult sa-i spui ca esti prea obosita sa mai faci fata unei "nopti fierbinti" din cauza tuturor treburilor ce a trebuit sa le faci plus "temele lui pt acasa" (gunoiul, tunsul ierbii etc). Tine-l in sah cu treaba asta cateva zile si apoi sa vezi ca se ofera voluntar sa te ajute stiind ca seara cu siguranta va primi si dezmierdarile binemeritate de la tine! Apoi poate incetul cu incetul va face totul din proprie initiativa dar trebuie sa-i lauzi atunci cand este cazul ca sa-i arati ca "vezi" ceea ce a reusit el peste zii sa fauresca! Bafta! La mine a tinut si acum sunt mandra de mine si de el! Eram oricum madra de el si cu siguranta si tu esti dar rezultatele sunt si mai satisfacatoare!
ina_nz spune:
L-am rugat doua luni pe sotzul meu sa-shi goleasca doua sertare cu minuni din dulap (da ce nu erea acolo?!?! pana shi cutii goale de la becurile pe care le-am schimbat in casa timp de un an, carcase de Cd uri, placi calculator, cabluri, baterii.....ce nici cu mintea nu gandeshti) ca sa pot pune lucrurile bebelushului. In final le-am luat frumos shi le-am pus in coshul de gunoi Le-a adunat saracu de acolo una cate una shi acum sunt sortate frumos shi puse unde trebuie.
Mai am o problema....mareeeeeee......mashina e cumparata acum un an shi doua luni....si alta ploaie in afara de cea data de Dumnezeu nu a vazut. I-am zis ca pute shi a cumparat un Ambipur-car
In rest e cel mai bun sotz din lume shi ma iubeshte ca pe okii din cap.....dar nu ii place sa iroseasca timpul pe prostii
Ina
Julie spune:
quote:
Originally posted by ina_nz
Mai am o problema....mareeeeeee......mashina e cumparata acum un an shi doua luni....si alta ploaie in afara de cea data de Dumnezeu nu a vazut. I-am zis ca pute shi a cumparat un Ambipur-car
Ina
Ina, hai ca m-ai facut sa ma tavalesc de ras!
Eu pot sa zic asta: nu face mancare. In zilele cand lucrez si trebuie sa stea el cu Matei (sambata, mai ales), merg sa manance la restaurant, desi dimineata, inainte de a ma carabani, ii dau sugestii pentru masa de pranz si pentru cina. Are un point-card la un lant de restaurante si a primit pana acum cateva discount-uri. Mie mi-e rusine sa mai calc pe acolo.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by ina_nz
L-am rugat doua luni pe sotzul meu sa-shi goleasca doua sertare cu minuni din dulap (da ce nu erea acolo?!?! pana shi cutii goale de la becurile pe care le-am schimbat in casa timp de un an, carcase de Cd uri, placi calculator, cabluri, baterii.....ce nici cu mintea nu gandeshti) ca sa pot pune lucrurile bebelushului. In final le-am luat frumos shi le-am pus in coshul de gunoi Le-a adunat saracu de acolo una cate una shi acum sunt sortate frumos shi puse unde trebuie.
In rest e cel mai bun sotz din lume shi ma iubeshte ca pe okii din cap.....dar nu ii place sa iroseasca timpul pe prostii
Ina
Ina, al meu seamana suspect de mult cu alt tau. Am mai rezolvat una sau alta: de exemplu el e foarte dezordonat cu hainele si mereu strangeam dupa el, plus ca tricourile in dulap le invalmasea si trebuia sa le scot pe toate si sa le pun la loc, nu l-am putut sa faca sa priceapa pana intr-o zi cand am scos absolut tot din dulap le-am mototolit si le-am bagat inghesuite inapoi. Doua zile au stat asa, se imbraca cu ele sifonate si se ruga de mine sa le pun la loc ca nu mai face. Le-am pus si n-a mai facut. Si cu mizeria din masina am rezovat-o, am aruncat la un moment dat tot dinauntru, printre care si niste chestii importante, n-a vorbit cu mine o zi intreaga dar de atunci de cate ori mergem cu masina undeva zice: "ai vazut ce curat e in masina? daca pastrezi e mai usor sa faci curat in ea"...ha! auzi la el, folosea cu nerusinare exact cuvintele mele de parca erau ale lui
Oana_B