Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

eu am un AC de la LG de 12000BTU si face nu racoare, ci frig in tot ap. de 60 m patrati, mai putin baia unde tin usa inchisa. E montat in bucatarie si am peretii sparti catre hol si balcon. Il tin la 24 grade sau 25, si nu continuu. Cam 5 ore din 24. Nu cred ca e bine sa se monteze in camera lui bebe.

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

ioanaradu merci pentru ideea cu AC mobil. cred ca o sa incerc versiunea asta. te rog tare mult sa ma informezi si pe mine de unde l-ati luat, cat costa, marca si daca e ok, adica face rece, etc... si care ar fi dezavantajul fata de unul fix. merci tare mult.

pup,
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebei

Roxanici - mersi de raspuns!Au schimbat site-ul si acum nu mai pot vedea live pe international,pe net.Aici nu accepta parabolica decat daca stai la casa si tot asa,in fine...Maruta e favoritul meu si nu-l mai pot vedea
Acolo va plangeti de caldura si aici abia au revenit 20C

Karla- tu ma incurajeai pe mine acum cateva zile.Hai ca o sa fie bine si la tine! Iti doresc sanatate si

Mady - e greu dar lasa ca va trece.Multe din noi am suferit ca bebeii mancau la fiecare 2 ore.
Si Carl nu prea mai doarme ziua dar eveniment aseara mi-a dormit de la 23.00 la 5.45.Cred ca trebuie sa trec in tabel asta A fost agitat zilele astea,ca de o saptamana nu facuse kk(iar o acresc pe Iunita -sorry) si dupa ce i-am dat putina apa fiarta a facut si mi-a dormit de nu-mi vine sa cred.

Mihael@ - nu e o problema daca stai afara si 5 ore atata timp cat e imbracat bebele in functie de vreme.Aici lumea care locuieste la casa,obisnuieste sa ii lase in curte sa doarma toata ziua,ca e iarna sau vara.Acum vara cred ca i-ar prinde bine mai mult aer.

Ioana - la inceput eu il schimbam pe bebe noaptea la fiecare 2 ore cand se trezea sa manance si asistenta mi-a zis sa-l schimb doar o data daca e necesar daca nu face kk atunci sa-l las asa pana dimineata.Parca de atunci a inceput sa doarma si mai mult,prima runda e de 4ore si apoi scade la 3,2...
Dar dimineata cel putin pt 30min il las dezbracat dupa ce il spal ca sa-i aerisesc pielea si la fiecare schimbat il las cate 10min asa.

Apropo,cand il las dezbracat si isi strange el piciorusele isi gaseste cuculetul si trage de el.Inca nu pt mult timp,dar ma gandesc daca va incepe sa apuce mai bine,s-o trage de el pana l-o rupe...

Cutele - intreba cineva,scuze nu retin.Eu il spal cu apa dupa care ii pun putina pudra si nu mai are nimik.La inceput ii puneam multa pudra crezand ca e mai bine si de fapt greseam pt ca era mai greu la curat si ii iritam pielea.Acum pun doar cat e nevoie.

Gata ma retrag,sa o scot pe mama in oras ca e ultima ei zi aici.Iar raman singura..uf

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare,
sarea de lamaie este acidul citric sau E330, cancerigen si in plus poate da carii, boli ale aparatului dentar si ale sistemului digestiv. E peste tot!!! inclusiv in medicamente. eu fac fete fete cand trebuie sa-i dau suc Juliei ca nu-i mai tace gura. Numai unele sucuri de la Prigat nu au, nectarurile, trebuie sa verificati bine pe eticheta.
Eu compotul il fac asa, cand am ocazia ca de obicei il primesc gata facut de mama dupa aceeasi reteta:
- punem fructele in borcan, apa peste ele, apoi zahar nu mult, cam cate o lingura dar nu cu varf. Apoi intoarcem borcanele cu capacul in jos si zaharul se depune pe langa capac, zic eu ca il sigileaza invizibil. Le las asa un timp, o jum de ora, cam asa, si apoi le fierbem la nain marie 30 minute. le lasam sa se raceasca si apoi in camara cu ele. In camara mamei stau foarte bine ca e racoare super, dar nici la bloc nu am avut probleme. Nici un fel de aditivi sau conservanti!
Nici eu nu fierb apa plata, si aproape numai de asta ii dau, mai ales cand iesim pe afara. Ceai ii fac cu apa de la robinet ca oricum trebuie data in fiert. Nu se da in vant nici dupa apa nici dupa ceai si mie imi pare bine.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
Deabia mai reusesc sa va citesc pe caldura asta!Dar mai bine sa va citesc decat sa ma apuc de calcat!E crima si pedeapsa!Nu stiu insa cat mai pot amina....
Despre [red]schimbatul scutecelui noaptea[/red, nu l-am schimbat decat atunci cand facea kk de mai multe ori, acum nu mai este nevoie.
ieri a facut niste crize groaznice din cauza caldurii, de nu mai stiam ce sa ii facem, desi l-am lasat in pielea goala, urla mereu...
Noi stam la ultimul etaj si avem cam 28-30 de grade in casa!
L-am racorit cu apa calduta la ghiuveta si apoi l-am invelit int-run cearsaf si l-am lasat si fara scutec.Radea!De bucurie ca s-a mai racorit.
Azi a mai avut o mica repriza de plins si, desi eu ii dau numai sin si ceai nu bea ca nu il suporta, i-am dat apa plata in biberon, fara sa o fierb, sincer nici nu m-am gandit la asta, pana nu am citit pe forum si s-a linistit baiatul.Deci cred ca se deshidrata, desi i-am dat sa suga chiar si la 2 ore iar apa i-a prins tare bine!
Fetelor voi chiar fierbeti apa plata?

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou
nu ma intrebati de ce se cheama ....(9') am gresit pe undeva cand am facut subiectul si inca ma chinui sa corectez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Si eu am tot Lg de 12ooo BTU si este intr-adevar foarte eficient. Face intr-adevar frig in toata casa. Il am montat in sufragerie si daca las usile dweschise face frig in toata casa. Il tin de obicei pe 24 grade.

Am avut si eu la u n m,oemnt dat un aer conditionat mobil dar nu mi-a placcut ac facea zgomot fparte mare si nu facea fata. Nu mai stiu ce marca era dar poate al Ioanei este mai bun.

Apropo de schimbat noaptea noi o schimbam dac a afacut kk dau daca are pempersul prea plin cu pipi.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Scuze pentru mesajul plin de greseli dar am dat din greseala send inainte de a-l corecta.

Tzuna eu cred ca te stresezi prea mult. Mariuca mea mai mult de 100 ml la o masa nu mananca si noaptea daca nu o trezesti doarme pana dimineata iar ziua manaca aleatro la 3,4 ore si totusi a luat bine in greutate. Iar apropo de inaltime 2 cm pe luna este putin? Poate o sa fie mai micuta. Eu am 1.60 m si ma simt foarte bine.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mady multe luni inainte lui Razvan si nopti cat mai linstite. Baietelul si mamica rabdatoare.Vei vedea ca pe masura ce trece timpul se schimba si programul, stomacul lui va retinemaimult si somnul va fi mai profund.Victor si acumare ziel cand nu doarme cu orele si are chef de chitaiala iar cand oboseste da in plans asa ca o tin pe "d-na Suzi" la indemana si cu rabdare il ajut sa "suzineasca" cum zicem noi pana adoarme.
Azi de exemplu nu a dormit vreo 4 ore si nu mai stiam ce sa fac asa ca l-am pus pe burta sa se oboseasca si ce crezi, a dat afara surplus, a facut si kk si a scos si mucineii.Dupa ce amschimbat pampers si am curatat nasul a adormit fericit pe o parte bineinteles.
Ioanaradu distractie placuta.Si noi aveam invitatie la o nunta pe 30 iunie la unrestaurant Prestige parca dar din motive financiare sarim peste eveniment.
Nickol_f noi am facutvaccinul de 2 luni la 2 luni si 15 zile si nu e nici un bai.Am pus supozitor Novocalmin ca-i crecuse temp la 38.3.
Tzuna de abea asteptam intalnirea.Va fi dupa ora 17 casa se mai racoreasca.
Carmenfr noi venim toti 3 ca e duminica si profitam sa fim impreuna.Asa ca rezervare pentru 3mici sau mari .
Apa fiarta si racita de la chiuveta asta abaut Victor in premiera luni pentru ca eram in masina cu treburi si scancea de cald iar ora mesei era dupa 2 ore.A baut cam fara entuziasm aprox 20 ml si intr-adevar a facut mai usor dar si mai apos kk.
Ela perne din acelea am inteles ca se gasesc si la Miniblu;avea cineva in spital cand am nascut si mi-a zis.
Ane2200 tare faza cu vampirasu si cu alaptatulPai cum sa nu mai poti alapta?Surorile mele au alaptat panala 1 an si 3-4 luni si pot sa-ti spun ca nepoatele mele aveau cate 4-5 dintisori si tot a mers treaba.
1 IULIE - IOR - ORA 17.30-18
ELYANE
CARMENFR
TZUNA
PAXELA
MARTUTZA
VAL
IUNITA??? Unde esti? Nu ne mai vrei?...Daca te-am suparat cu ceva scuze.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput