Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ela http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=AR01 ar fi una si apoi am mai vazut intr-un catalog mothercare ce mi-a picat in mana.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

quote:
Originally posted by Val_

Mi-am facut zilele astea niste analize si m-a socat valoarea colesterolului care este pentru cel total 310. Imi crescuse in timpul sarcinii si se pare ca mi-a ramas asa. Nu stiu ce sa fac pentru ca in mod evident este necesar un tratament dar ar insemna sa opresc alaptarea. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Eu anul trecut am reusit sa scad valoarea cu vreo 20-30 de unitati. Dimineata mancam fulgi de ovaz opariti cu apa. CAm in 3 luni am reusit asta. Nu sunt asa grozavi la gust, dar sunt sanatosi, si testat pe pielea mea ca scade colesterolul. CA o paranteza, cand am fost la medic in Ro si i-am aratat analizele noi si cele vechi, m-a intrebat ce pastile am luat ca sa scad colesterolul asa frumos. I-am zis ca nu am luat nici po pastila, ci am mancat zilnic dimineata un castron cu fulgi de ovaz. A ramas si el uimit.
Eu zic sa incerci cateva saptamani si apoi sa repeti analizele si sa vezi daca iti ajuta... Nu cred ca ovazul e contraindicat in alaptat, tre sa ma uit pe net...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Am terminat in sfarsit treburile si m-am pus pe citit ce-au mai scris harnicutele .

lilidana, stiu ca anemia necesita tratament de durata, ai mers la medic? eu n-am avut niciodata probleme cu asta dar intr-un timp am luat fier si acid folic si m-am simtit muuuult mai vanjoasa.

ane2200, daca a luat atat de bine in greutate si ai lapte nu este nici un motiv sa incepi asa devreme.
Se incepe la 6 luni pentru ca atunci rezervele de fier ale copilului sunt epuizate si laptele matern nu contine asa ceva. Din experienta altor mamici stiu ca e bine pe la 5 luni sa incepi pt. ca e copilul mai receptiv. Eu asa intentionez sa fac daca e totul bine cu laptele meu pana atunci.

Val, sa-ti traiasca sportiva! Si la Stefania sunt conturati muschiuletii de la maini, de la cat da din ele. Tati ii spune "dictator". Pt. colesterol cauta niste tratamente naturiste stiu ca exista, sar nu-mi vine nimic in minte acuma.

Mady, este obositor intr-adevar sa -l alaptezi asa des, insa n-o sa mai dureze mult si pe la 2 luni o sa-si mai rareasca mesele de noapte. La 2 ore e bine, de ce vrei sa-i maresti distanta dintre mese? Rezista ca mai e un pic si se face mare. Uite, de incurajare .

Gabdyd, laptele are valoare si dupa 6 luni, numai ca nevoile nutritionale ale copilului cresc si atunci trebuie un aport de vitamine, etc. din alte cele.

ioanaradu, multa sanatate lui Matei - gata, cu aerul conditionat nu ma mai tin de tine, ca la noi in casa e bine - 24 - 25 de grade. Sezlongul l-am luat, sunt foarte multumita de el pt. ca ii place si se joaca singura. Si ca sa vezi ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu cumparaturile, sa stii ca avem cadite identice, am remarcat in pozele tale.

kmi78, sa stii ca si Stefania s-a calmat de ceva timp, sper sa le tina obiceiul, insa de plans nu s-a lasat, mai plange ziua cand ii dau sa manance si e prea obosita. Se incordeaza, se screme, intoarce capul de zici ca-i dau spini.
Se introduc intai legumele pt. ca bebeii sa nu dea de gustul bun al fructelor si sa refuze pastarnacul, dovleceii, telina, etc. mai tarziu.

Hai cA m-am intins cam mult, noapte buna!

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

lilidana mariuca mea mananca cam la 2 ore jumate .Max a fost 160iar minim 120.E tare mancacioasa.in 24 de ore cam 6 bibe
roxaniciconform modalitatii date de tine cu 150/kg corp stam bine daca Ana maria are 5350*150 rezulta ~800 ml in 24 ore deci nu ar trebui sa imi fac probleme.Nu?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ela, eu o stiu pe www.laredoute.fr/vente-la-coussin-de-calage-demi-lune.aspx?productid=324091670&documentid=207607&categoryid=22910072&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">asta, vezi si poza micuta... se poate comanda si in Romania (inca), daca te intereseaza da PM.

Pe de alta parte,inainte sa iasa dintisorii se tesesc gingiile... da, se poate sa iasa dintisorii asa repede, dar verifica gingiile...

Carmen: multumesc de info

Si mie mi-a zis sa alaptez exclusiv 6 luni, asa ca ma straduiesc sa pastrez lapticul atata (mi-e tare teama ca n-o sa reusesc)... deja o treime din timpul asta s-a dus...

ioanaradu: am avut si noi crize de plans din cauza caldurii, asa ca ieri a luat tati un ventilator, si ne descurcam ceva mai bine cu el... racorim macar o camera si il plimbam ziua pe bietul copil unde e mai racoare
Noaptea asta incercam sa stam cu geamul deschis vertical, sa speram ca o sa fie ok. Alex oricum are aparatori pe 3/4 din patut.

Aaa, in premiera, in seara asta tras o tura de plans ca vroia afara Asa ca m-am conformat...

Iesitul in parc de 1 iulie: m-as fi anuntat prima, dar noi atunci vom fi in Oradea, ca facem botezul (hi hi hi, credeati ca s-a terminat cu chefurile? )

Cam atat deocamdata, ma bag si eu in pat imediat...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Mi-am adus aminte...
Cum puneti adresa de pe webshot ci albumele daca albumele sunt private, ca la mine nu merge?

Amalia mananca la 2,5 luni 6 mese in 24 de ore. Ziua mananca cam 150-170ml, iar noaptea cam 100-120ml. De vreo 2 saptamani a inceput sa manance din 4 in 4 ore. Eu am gasit asa:

0-2luni 60-150ml/masa si nr de mese 8-12/24ore pt 0-1luna
7-10/24ore pt 1-2luni
2-4luni 120-180ml/masa si nr de mese 6-9/24ore
4-6luni 150-210ml/masa si nr de mese 6-8/24ore

Mai zice asa:
Cand bebele are aproximativ
3,640kg mananca aproximativ 630ml/24h
4,1kg---710ml/24h
4,55kg--790ml/24h
5kg--865ml/24h
5,45kg---946ml/24h
6,36kg--1103ml/24h
7,27kg--1263ml/24h

Acum astea sunt doar aproximari(s-au mai si pierdut/adaugat din cauza transformarilor de unitati). Fiecare copil are ritmul lui de mancat. Cat timp creste bine nu e nevoie sa se suplimenteze cu formula. Doar daca mama nu are lapte.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna seara
rebiana la multi ani! sa fi sanatoasa si fericita
si puisorilor care mai cresc cu o lunisoara

sosetele mai largute am vazut la Auchan din alea romanesti de bumbac, albe simple la 2,5 lei parca, si dastea romanesti se mai gasesc in piete la tarabele cu haine, am vazut la piata delfinului in cercul magic

un salariu de copil a luat si sotul meu, eu am cartea de munca la firma mea si nu mi-lam platit, el lucreaza la stat dar oriunde cred ca beneficiaza si ei si nu doar noi, sper sa nu vorbesc prostii

in IOR votez si eu pt 1 iulie, sper sa nu facem varicela sa nu putem veni

caldura in casa, pai cred ca noi suntem campioni, fara AC, 36 de grade acum la aceasta ora, cu ac peste tot respiram cat de cat
am un mare dezavantaj, stau la etajul 10,toate geamurile pe o singura parte, cu soare toata ziua si fara nimic deasupra, drept urmare AC-ul sa traiasca, ca nu am decat 3, si lumina.... prefer sa nu vad facturile

de tantari eu folosesc aparat cu lichid, departe de patuturile lor, si nu am avut probleme, daca il scot o noapte Silviu e plin de ciupituri dimineata, si pt ca noaptea le opresc aerul in camera, doarme dezbracat

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Nici noi nu am facut botezul, asa ca va urma un chef si la noi.
DIana, si eu as vrea sa dormim cu geamul rabatat dar nu putem din cauza tantarilor , asa ca suferim in tacere pana rezolvam problema intr-un fel sai altul.
Mise pare tentant aparatul somic de la chicco, cred ca o sa il incerc pana ne punem plase la geamuri.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bianca, Delia nu mananca 1 kg pe zi nici in visele mele ea ajunge cel mult la 700ml dar rar si are deja 6 kg

eu la Silviu diversificarea am inceput-o la 3luni jumate cu cereale de orez , sau mucilagiu de orez, dar a el a fost medical motivul, facea scaune moi si dese , si voma lapticul simplu
acum mai astept pt Delia minim o luna, as prefera sa schimb intai formula pe etapa urmatoare si deabia dupa sa diversificam, dar sa vedem cum evolueaza si ce zice dr

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Paxela, ce marca de lichid ai in aparat?

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput