Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neata fetele! Poftiti la o cafea.
Io, ieri, plina de zel si de bune intentii, imi zic: "Maine, adica azi, nu mai deschid deloc calculatorul. M-apuc si fac curat in casa." Mai tarziu, spre culcare: "Ei, las' ca l-oi deschide ,totusi, un pic spre seara". Si de dimineata: "Doar un pic, cat beau cafeaua!" Si uite ca dupa ritualul matinal cu dodolina, nu ma putui abtine sa nu intru. Ea e moarta de somn, iar eu o inghesuii intre 2 maimutoi, mai dau cate un picior la carusel, sa o tin ocupata ca sa pot scrie eu aici. Ce fel de mama mai sunt si eu?
Fetele, noi nu mai putem de cald!!! Ne apuca un plans seara cand trebuie sa doarma ca nu o mai pot linisti. Aseara am dus-o in cealalta camera, ca e mai racoare si a adormit acolo. Dupa care am mutat-o la loc in patut. As vrea eu sa o mut dincolo, dar credeti ca ea vrea? Doar am schimbat odata pozitia patului in camera si a trebuit sa o schimb urgent la loc ca nu mai recunostea fata nimic. Si acolo e mai intuneric ca e un copac in fata geamului si mi-e teama ca nu va mai face diferenta intre zi si noapte pt ca ea adoarme cand e semiintuneric, pe la 9, 9.30. Noi facem si plimbarea seara si poate ca venind de afara unde e racoare, aici i se pare cuptor. Dac cand sa o scot? Ca dimineata , pana la 10, abia terminam cu toaleta, alintari, joaca. Si dupa 10 nu pot sa o scot. V oi intre ce ore plimbati copiii?
Tineti-mi pumnii sa reusesc sa ma mobilizez sa arunc lenea asta dupa mine si sa fac si eu cate ceva prin casa.
la !

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Si acum sa revin cu ce trebuia sa incep, de fapt.
La multe lunisoare si muulti anisori pentru George-Catalin de Lumi_Nag, Miriam Rianna de Anaanamaria, (unde sunteti fetelor?), Stefania de Mihael@ si Bryan de Alexia3 pentru 3 lunisoare si Robert Gabriel de Loina_ln (parca nici tu nu mai apari p-aci...) si Andreea Beatrice de Nickol_f pentru 2 lunisoare! Sa fiti sanatosi si multumiti cu ceea ce aveti pt ca asta e reteta fericirii, dupa mine!

Si iti cant pe-aici "Multi ani traiasca!" si hai si sa ai parte de o multime de pe ziua de azi, Rebiana27->Rebiana28!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna fetelor!

La multi ani Rebiana!!!!

Carmen, imi poti da si mie documentatia te rog, ca mai intao sa vad despre ce e vorba. Ca astia de la mine de la serviciu asa se uita cand le cer cate ceva de parca le-as fi furat butelia. De aceea vreau sa vad daca mi se cuvine si sa fiu in cunostinta de cauza.

Multumesc anticipat!

Va pup,

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

http://community.webshots.com/user/radcarmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

Rebiana

Am inceput si eu o listuta cu ce bebei sunt nascuti in fiecare zi din luna, dar n-am mai terminat-o... btw, stiati ca in data de 2 nu avem pe nimeni in nici o luna? Eu eram curioasa de fapt in care zi a saptamanii s-au nascut cei mai multi

Carmen: eu mi-am depus cererea, la o saptamana dupa m-au sunat ca -am completat-o bine... deja e depusa de o luna, dar la ce birocratie are firma la care lucrez sper sa imi intre macar in iulie.

Eu am alta intrebare pe tema asta: cererea pentru indemnizatia pentru mama, pentru cresterea copilului, dupa terminarea concediului postnatal, trebuia depusa in alt loc decat celelalte? Si are limita de timp? Eu inca mai am o luna si ceva de postnatal, dar am nascut deja de 2 luni... si n-am depus ceva special pentru asta.

elpower: nici eu nu am nici un chef de facut ceva prin casa... de fapt am un dezastru ecologic in bucatarie dar seara cand e mai racoare as face tot altceva, iar in restul zilei e prea cald sa mai intru pe-acolo

Atat deocadmata, s-a trezit Alex...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Diana,

cererea pentru concediul de crestere a copilului pana la 2 ani se depune la serviciul de asistenta sociala din cadrul primariilor. Trebuie sa iti faci un dosar cu tot felul de acte si poti sa il depui dupa ce au trecut minim 42 de zile din concediul postnatal. Trebuie doar sa stii cand ti se termina concediul postnatal (data exacta).
Acolo la asistenta sociala trebuie sa existe afisata lista documentelor care trebuie sa le contina dosarul pentru maternitate. Bafta!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

La multi ani, Rebiana si tot ce iti doresti sa-ti fie implinit!

Salutare, fetelor!
Innebunesc! Nu era de ajuns ca ieri mi-a venit ciclul! E clar acum pentru mine ca alaptatul nu il tine in frau! A venit fix la 4 saptamani de la ultimul!Pe deasupra aseara mi s-a spart si o masea in doua dar nu a picat! Si ma doarreeeeeeeeeee de moooooor! Deabia deseara ajung la stomatolog!Asta imi lipsea!

florin_a, sa stii ca si eu am ales infanrixul si totul a fost ok! Parca nici nu a fost intepat! Mai mult am bocit eu cand i l-a facut! Micul n-a avut nimic!

ioanaradu, ce face bebe Matei cu urechiusa?

Fetelor, spuneti-mi si mie cu ce sa ii dau lui Luca in obrajori si pe barbita ca are niste cosuleti in piele si nu ii trec!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Karla un pe fiecare obrajor sa treaca maseluta.
Eu o spal pe Thea in fiecare dimineata pe fatuca, gatut si manute cu apa distilata un pic calduta. De cand fac chestia asta vad ca si de la caldura daca ii apar bubite peste zi, trec foarte repede. Eu zic ca e de la apa asta, ca nu o mai dau cu nimic altceva pe fata. Si de cand am spalat-o asa i-a trecut si ochisorul definitiv. Udorile care apar peste noapte sunt acum albe, nu galben-verzui. Si nu mai apar decat un pic in coltul ochiului spre nasuc. Incearca cu apa distilata si nu mai dati copilul cu tot felul de creme ca ma gandesc ca poate dezvolta alergii sau i se poate imbacsi tenul in amestec cu praful de pe afara sau chiar din casa si astfel face mai multe bubite. Ma gandesc si eu.

Mergi la inceput

Raluca eu cu puiul meu am avut mereu probleme cu fata pentru ca facuse la un moment dat o iritatie tare urata. Am ajuns si la dermatolog si la oftalmolog pentru ca facuse bubite si pe pleoapa stanga si i se umflase. Bietul copil arata jalnic iar eu eram disperata. Ca norocul ca la ochi nu a avut nimi ci era cica de la "sudamina", adica bubite de caldura. Mi-a dat dermatologul sa il dau cu o emulsie "Locoid crelo", i-au trecu bubitele aproape de tot dar dupa o sapt au reaparut in alte zone si o vreme s-au tot mutat pe toata fata. Emulsia resp are hidrocortizon si i se facuse bietului cpoil fata ca de sticla, ziceai ca acum se crapa. Asa ca a doua oara nu i-am mai dat cu nimi si de atunci in afara de a-l spala cu apa fiarta nu il mai dau cu nimic. Am constatat ca oricum pana lucreaza hormonii in ei tot vor avea tot felul de bubite, ba pe fata, ba in cap, ba pe corp. Acum mai are niste zgrabunte pe pbrajori iar pe frunte si pe pielea capului are cojite de lapte. Pe cap il spal cu un sampon special ptr crustele de lapte, de la Mustela, dar pe fata nu il mai dau cu nimic.
Nici dupa baita nu il mai ung pe piele cu nimic, doar la sub-brat ii dau cu putin ulei de bebelusi. Si gata. Pe caldurile astea chiar nu cred ca e indicat.
Sper ca ti-am putut fi putin de folos.

Pupici la mamici si bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

La multi ani!! REBIANA

Si da azi facem si noi 2 luni multumim pt urarai Elpower.

La Multe Luni si Multi Ani!! si pt. George Catalin, Miriam Riana, Stefania, Bryan, Robert Gabriel

Azi o sa mergem sa ne cantarim si sa ne masuram, trebuie sa facem si noi vaccinul de 2 luni, suntem in dilema nu prea stiu pe care ????

Pe cutele de la manutze, picioruse si gatulet ii dau cu pudra ca sa nu se irite, pana acum nu a patit nimik dar oricum ea nu transpira mai deloc.

Plimbarile le facem seara dupa 5,6 pt ca dimineata pana mancam, pana terminam toaleta....se face prea cald afara.

Prima de nastere de la serv. am luat-o din luna in care am nascut. Cei de la serviciu de la RU m-au anuntat sa fac cererea.

Revin cu amanunte dupa ce venim de la dr.

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

http://community.webshots.com/user/nickol_f

Mergi la inceput

Fetele, iote ce gasii bantuind pe-aci: http://www. utile copii . ro/articole/exemple-de-exercitii-in-gimanstica-bebelusului-122.asp, fara spatii, bineinteles. Ma gandeam si eu sa incep cu ceva gimnastica in ritm mai sustinut ca ea la masaj rezista maxim la picioruse si fundulet, ca in rest...

Mergi la inceput